Annelerinin yanına gelebildikleri için görümcelerimi kıskanıyorum

ya zaten var ya bir tek her şeyden bahane bulabilen şu kadınların hayatları çocukları eşleri kıymetli
dünyada hiç bi çocuk otobüste gitmedi
hiç kimse ailesini görmek için o kadar masraf yapmıyor
ama allah kulunu biliyor
hiç bana vermedi kkdaki gibi kayınvalide görümce elti
bu konudaki gibi kociş
dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirdim zira

bi de derler ki yuva yıkıyorsunuz
halbuki ne yuvalar kurtarıyoruz
iki laf söylüyoruz kocişlerinin kıymetlerini anlıyorlar daha bi sarılıyorlar

Güzel kardeşim kusura bakma ama yazdıkların hikaye gibi geldi bana.
Küçük çocuğu da katmışsın masraflara.Uçaklarda alınıyordur belki çocuğa bilet cahilliğime ver
ama otobüslerde alınmıyor.
Beraber gitmek niye zorunlu onu da anlamadım.Alıp çocuğunu kucağına gerekirse otobüsle gider
yine gidebilirsin.
Madem bu kadar bahane sunacaksın ajitasyon yapma bari 2 senedir annemi göremedim diye.
Çoğumuz dipdibe yaşamıyoruz ailemizle ama bu kadar bahane de bulmuyoruz.
Hala aynı çaresiz modunda yazmışsın ama çaresiz değilsin.

Ben de bu konuya takıldım valla.
Hayır ne oluyor ki otobüsle gidince.
Gidilebilir ve gittik zaten.Üstelik 8 aylıktı ve hiçbir sorun olmadı.
Şimdi de uzaklığı sorabilir diye yazayım bari aktarmalı gittim ben.
Önce 5 saat sonrasında da 12 saatlik bir yolculuk yaptık.

annemler bize araba ile 45 dk uzaklıkta eşim kıskanç biri olduğu için yalnız göndermiyor eşim vardiyalı çalışıyor hem hafta içi hem hafta sonu gidebiliyoruz gitmek istese

bende bunu anlamıyorum neden kıskanıyorlar da göndermiyorlar kaçıracaklar sanki ve sanki hiç kimse tek başına yolculuk yapmıyor bir tek sen tek yolculuk edeceksin 45 dk nedir ki yani yolculuk bile denmez. Şehir dışına bile gitsen bayan yanı veriyorlar. Ben evlendim başka şehire geldim 4 saat mesafe var her ay anneme gittim annem babam ayrılar bir de ben evlendikten 6 ay sonra kardeşim askere gitti iyice yalnız kaldı annem hafta sonu için bile olsa gittim çalışırken eşim hiç güvenmemezlik yapmadı çünkü o gelemiyor yoksa yazdan yaza görüşürdüm onun gelmesine kalsam. Aileyle görüştürmemek büyük problem kaynananız size hak veriyormuş bir de o konuşsa büyüğü sonuçta cevap veremez bende tam tersi kaynanamın gözüne batıyordu gitmelerim.

Sorma, önce kocişleri yerden yere vuruyorlar, biz de kocişlere saydırınca kıymete biniyor..

Miniscule ilk mesajını baz alıyor herkes, sonrakiler çevir kazı yanmasın misali...

Dışarıda yemek yemeyi temiz bulup anamın elini pis bulan, beni anasıyla dipdibe yaşatırken, tek başına olmaz bahanesi ile 2 yıldır anneme yollamayan adama ben koca demem.

Sorun maddiyat ise her gün kenara 1 TL atar, olmadı elişi yapar satar bilet paramı çıkarır atlar giderim.

Maddiyat dediğin hep bahane...

Ben anamı skype den görüyorum yetiyor diyorsan senin fikrin görüşün, bir şey demem, ama gelip buraya sitem ederek yazan sendin.

Sen bu kadar maddiyatı düşünürken kocanın maddiyatınızı düşünmeyip annenin yemeklerini reddedip dışarıda yemek yemesi de ayrı vahim bir durum.

Bende daha fazla yorum yapıp sinirlerimi zıplatmayacağım, hayat senin karar senin ana senin koca senin banane...

Yorumlarım kocişlerini tepesine çıkaran kadınlarda bir farkındalık oluştursun yeter...

Adunulcum koca deme kociş onlar...

Benim annemin yemeğinden tiksinip, ne idüğü belirsiz restoranlarda yemek yemesini anama hakaret sayardım, ona göre davranırdım...

cehaletime ver be güzelim.

diyorsun ki ücretsiz evlilik terapistliği yapılır, %100 sonuç verir.

Başta isyan bayrağı çekilen kocalar altın gibi kıymete binmiş sona doğru çok komiğime gitti

Onu bunu bilmemde ben sizlere annemi anlatayım. Annemin anne bırakmış gitmiş baba vefat etmiş kaynana evine geldi. Benim babam 55 yaşında ve inanın eski kafalı adam deriz ya onlardan. Babannemler köy insanı zaten. ( Bakın bu arada şunu da eklim annem öyle güllük gülüstanlık hayat yaşamadı görümceden çekmişte çekmiş ) Annemin sadece kardeşleri var . Ve inanın annem her hafta sonu dayımlara giderdi. Ben 23 yaşındayım. 32 yaşında abim var. Yani 35 sene öncesi. .Ben birkez bilmem annemin kardeşlerime yada şuraya gidebilirmiyim dediğini. Benim babam zamanında annemin ruj sürmesine izin vermemiş adam ama aile kavramının bilincinde . Ben genç insanların bu kadar koca bağımlısı olmasına mana veremiyorum

Yani haberdar muhakkak edilir ama ben öyle izin alınmasını anlamıyorum bir türlü.
Kaldı ki ben daha annemin evinden çıkarken anne gidebilirmiyim demem. Anne ben şuraya gidiyorum haberin olsun derim. Babama şuraya gidiyorum derim.
Millet sevgilisinden izin alıyor ya o daha fena

Son düzenleyen: Moderatör:
[h=5]CANIM ANNEM,YOKLUĞUNDA HASRETLİK ÇEKTİM HEP.. YÜREĞİM HEP YARIM KALDI.. NE GÜLÜŞÜN VAR ŞİMDİ, NE GÖZLERİN NE DE SICACIK DİZLERİN.. KULAKLARIMDA ÇINLIYOR HÂLÂ SÖZLERİN.. BİLİYOR MUSUN ANNEM, SENDEN AYRILMANIN ACISINI ANLADIM.. VE BUGÜN DİZ ÇÖKÜP AĞLADIM..!!!!!![/h]

bu söz galiba tam buraya uygun oldu eğer eşimi dinleyip ben de gitmezsem anneme sonunda diz çöküp ağlarım...... ağlamamak için her fırsatta gidecem anneme

Minuscule 9. Madem kocan senin elinden başkasından yemek yemiyor, senin ellerin de gidiyor ya annenlere. Sen hazirlarsin yemegi. Ha kocan evi begenmiyorsa bir zahmet temizleyiver anaciginin evini.

cnm nasılsın dogum yaptım bn hersey normal sımdılık senın gıbı neler cektım bnde bılıyosun neyse sona erdı hersey sımdı kucagımda ıkımızınkınıde allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…