- 9 Mart 2011
- 12.583
- 11.502
- 498
- Konu Sahibi aksamgunesi
-
Bilip bilmeden terslenip durmayin. Esim anneme gitmek istemediginden degil maddi durum yuzunden goturmuyor 3 kisinin ucak masrafi az para degil niye ucakla gidiyorsun otobus dersenizde kucuk cocugum var 20 saatlik yola katlanamaz. Evet esim askere gidecek benide anneme yollamaktan baska sansi yok.
Haydin kızlar gene bir kocayı kıymetli yaptık alkış bize
1. mesajda eş, başkasının evinde yemek yemediği için aşırı masraflı oluyordu.
2. mesajda yolcululuk masraflı oldu.
Hayat senin hayatın arkadaşım nasıl istersen öyle yaşa, istersen hiç görme anneni bize ne, kim sana niye terslensin ki ?
Sadece sudan sebeplerle aile görmemek insanlara itici geldi o kadar.
Ay kusura bakmayin iilk mesajlarda butun masraflari yazmamisim. Ulasim:150 liradan 3 kisi 450 donusle beraber 900 e bi 500 lirada orada harcansa 1400 e bizum bir aylik maasimiz ki 1000tl si zaten borclara gidiyor. Kiminiz 1400 lira nedir ki canim sudan sebep olabilir ama olmayinca verilipte gidilemiyor iste.
Ben esim kiymetli annem kiymetsiz demedim onuda nereden cikarttiniz? Dunya bir yana annem bir yana. Ben gitmek istemezmiyim saniyorsunuz napiyim yok adamda para bogazina mi cokuyim bulacaksin diye? Farzedelim evde yaptim yedi yine ayni para lazim cebinde para olmadan uzaga gidemezsin. Neyse bosa laf anlatiyorum siz yine birsey bulursunuz.
ya zaten var ya bir tek her şeyden bahane bulabilen şu kadınların hayatları çocukları eşleri kıymetli
dünyada hiç bi çocuk otobüste gitmedi
hiç kimse ailesini görmek için o kadar masraf yapmıyor
ama allah kulunu biliyor
hiç bana vermedi kkdaki gibi kayınvalide görümce elti
bu konudaki gibi kociş
dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirdim zira
annemler bize araba ile 45 dk uzaklıkta eşim kıskanç biri olduğu için yalnız göndermiyor eşim vardiyalı çalışıyor hem hafta içi hem hafta sonu gidebiliyoruz gitmek istese
bi de derler ki yuva yıkıyorsunuz
halbuki ne yuvalar kurtarıyoruz
iki laf söylüyoruz kocişlerinin kıymetlerini anlıyorlar daha bi sarılıyorlar
Adunulcum koca deme kociş onlar...
Benim annemin yemeğinden tiksinip, ne idüğü belirsiz restoranlarda yemek yemesini anama hakaret sayardım, ona göre davranırdım...
Minuscule 9. Madem kocan senin elinden başkasından yemek yemiyor, senin ellerin de gidiyor ya annenlere. Sen hazirlarsin yemegi. Ha kocan evi begenmiyorsa bir zahmet temizleyiver anaciginin evini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?