- Konu Sahibi aksamgunesi
-
ben onsuz çıkmıyorsam dışarı oda bensiz çıkamaz evden işe işten eve gelip gider eşim başka işi olsa bende giderim yanında yeri geldiğinde oda bana sorar şuraya gitsek mi diye biz birbirimizden habersiz bir yere gitmeyiz ben de eşimi ikna etmeden gidince kötü oluyorum içim buruk oluyor aklım onda kalıyor....
sen onun annesi ile dip dibe yaşa kendi ailene gidince kocam beni çok kıskanıyor tek göndermiyor hayatımın anlamı moduna geç oldu
valla kusura bakmayın erkeklerin her dediğine peki kocacım peki canım diye koşarak giderseniz kapı önüne bile çıkarmaz haklılarda
ses çıkarmayan her zaman ezilir bu böyledir
kendimi annenin yerine koydum da kızım evlenecek bana ayda yılda bi gelecek sebepte kocam izin vermiyor diyecek bozulurdum yani lafımı da esirgemezdim
Annem istanbulda esim kendisi olmadan gitmeme izin vermiyor. Baskasinin evinde yemekte yemedigi icin orda hep disarida yemek zorunda kaliyoruz yani asiri masrafli oluyor. Borcumuzda oldugu icin malesef 2 senedir annemi goremedim
annemler bize araba ile 45 dk uzaklıkta eşim kıskanç biri olduğu için yalnız göndermiyor eşim vardiyalı çalışıyor hem hafta içi hem hafta sonu gidebiliyoruz gitmek istese
Bu erkekler bu kadınlara az bile yapıyor. Neymiş, eşi annesinin yemeğini yemiyor dışarda yiyor diye 2 senedir annesine gitmemiş.Eşim böyle bişey yapsa bunu anneme de kendime de hakaret sayarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?