- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi aksamgunesi
-
mc mi temiz..
eşin masal okumuş sende uyumuşsun be canım..
adanul son mesajına katılmıyorum
gerçek hayatta vardır mutlaka da biz burda bile gördük anası babası olmayanları
hiç de sahipsiz kaldık diye kendilerini kocaya atmadılar
ipek var mesela belki de bilirsin
anası yok babasıysa varken yok parklarda su satıp okudu
ablası doktor kendi makina mühendisi
kolaya kaçmak bunlar
okumak zor koca baksın
yuva bozmak zor koca lafı dinlensin
bahane sadece
aslında acımıyorum herkes kendine layık gördüğünü yaşar
Annesinin yemekleriyle :) tabi hata bende bu konuda annesinin nasil pis yemek yaptigini anlatmistim :)
Hijyenik yerlerde yiyor canim mc gibi
Evet simarttim ama ezdirme degil bu tamamen maddi sıkıntıdan kaynaklaniyor. Bu yaz sonu gidip 6 ay annemdeyim insallah ondan ses cikartmiyorum. Neyseki annem teknolojiyi seviyor skype falan idare ediyoruz.
6 ay boyunca eşin ne yapacak.annesinin o pis yemeklerini nasıl yiyecek.zavallıcık açlıktan mahvolur yada sürekli dışarıda yemek yerse maddi olarak batarsınız
o hijyenik dediğin yerler hakkında çıkan haberleri bir araştır istersen
Annesinin yemekleriyle :) tabi hata bende bu konuda annesinin nasil pis yemek yaptigini anlatmistim :)
6 ay boyunca eşin ne yapacak.annesinin o pis yemeklerini nasıl yiyecek.zavallıcık açlıktan mahvolur yada sürekli dışarıda yemek yerse maddi olarak batarsınız
o hijyenik dediğin yerler hakkında çıkan haberleri bir araştır istersen
Eş askere falan gidip bayıla bayıla karaşimşek yiyecektir muhtemelen.Yoksa 2 senedir annesine götürmeyen es 6 aylığına hiç götürüp bırakmaz. Allah evladın bile hayırlısını versin.Doğur büyüt gözünün içine bak da kocam da kocam diye sana sırt çevirsin. Herkes evlat büyütüyor.Keser döner sap döner gün olur devran döner.Adamın biri babasını almış dağda bir kulübeye yerleştirmiş.Dönüş yolunda oğlu baba, sen yaşlanınca ben de seni buraya mı getireceğim demiş.O hesap yani.Bugün elin kızını anasına göstermeyip erkeklik yapıyorsan yarın kendi evladını da elin oğlu/kızı göstermez.Bunlara hazırlıklı olacaksın.Bugün sen aman kocam kıymetlim sıkılmasın diye 2 sene dile kolay 2 sene annene gitmiyorsan yarın evladın kapını açmadığında sen de o skype karşısında evladının yüzünü görüp e ben teknolojiyi seviyoruuuum diyeceksin.
Bilip bilmeden terslenip durmayin. Esim anneme gitmek istemediginden degil maddi durum yuzunden goturmuyor 3 kisinin ucak masrafi az para degil niye ucakla gidiyorsun otobus dersenizde kucuk cocugum var 20 saatlik yola katlanamaz. Evet esim askere gidecek benide anneme yollamaktan baska sansi yok.
Annem istanbulda esim kendisi olmadan gitmeme izin vermiyor. Baskasinin evinde yemekte yemedigi icin orda hep disarida yemek zorunda kaliyoruz yani asiri masrafli oluyor. Borcumuzda oldugu icin malesef 2 senedir annemi goremedim
Bilip bilmeden terslenip durmayin. Esim anneme gitmek istemediginden degil maddi durum yuzunden goturmuyor 3 kisinin ucak masrafi az para degil niye ucakla gidiyorsun otobus dersenizde kucuk cocugum var 20 saatlik yola katlanamaz. Evet esim askere gidecek benide anneme yollamaktan baska sansi yok.
Haydin kızlar gene bir kocayı kıymetli yaptık alkış bize
1. mesajda eş, başkasının evinde yemek yemediği için aşırı masraflı oluyordu.
2. mesajda yolcululuk masraflı oldu.
Hayat senin hayatın arkadaşım nasıl istersen öyle yaşa, istersen hiç görme anneni bize ne, kim sana niye terslensin ki ?
Sadece sudan sebeplerle aile görmemek insanlara itici geldi o kadar.
Adunulum koca deme kociş onlar...
Benim annemin yemeğinden tiksinip, ne idüğü belirsiz restoranlarda yemek yemesini anama hakaret sayardım, ona göre davranırdım...
Ay kusura bakmayin iilk mesajlarda butun masraflari yazmamisim. Ulasim:150 liradan 3 kisi 450 donusle beraber 900 e bi 500 lirada orada harcansa 1400 e bizum bir aylik maasimiz ki 1000tl si zaten borclara gidiyor. Kiminiz 1400 lira nedir ki canim sudan sebep olabilir ama olmayinca verilipte gidilemiyor iste.Haydin kızlar gene bir kocayı kıymetli yaptık alkış bize
1. mesajda eş, başkasının evinde yemek yemediği için aşırı masraflı oluyordu.
2. mesajda yolcululuk masraflı oldu.
Hayat senin hayatın arkadaşım nasıl istersen öyle yaşa, istersen hiç görme anneni bize ne, kim sana niye terslensin ki ?
Sadece sudan sebeplerle aile görmemek insanlara itici geldi o kadar.
Annem istanbulda esim kendisi olmadan gitmeme izin vermiyor. Baskasinin evinde yemekte yemedigi icin orda hep disarida yemek zorunda kaliyoruz yani asiri masrafli oluyor. Borcumuzda oldugu icin malesef 2 senedir annemi goremedim
Ay kusura bakmayin iilk mesajlarda butun masraflari yazmamisim. Ulasim:150 liradan 3 kisi 450 donusle beraber 900 e bi 500 lirada orada harcansa 1400 e bizum bir aylik maasimiz ki 1000tl si zaten borclara gidiyor. Kiminiz 1400 lira nedir ki canim sudan sebep olabilir ama olmayinca verilipte gidilemiyor iste.
Ben esim kiymetli annem kiymetsiz demedim onuda nereden cikarttiniz? Dunya bir yana annem bir yana. Ben gitmek istemezmiyim saniyorsunuz napiyim yok adamda para bogazina mi cokuyim bulacaksin diye? Farzedelim evde yaptim yedi yine ayni para lazim cebinde para olmadan uzaga gidemezsin. Neyse bosa laf anlatiyorum siz yine birsey bulursunuz.
Şimdi bunu ayrı bir kalemde yazayım ki kimse üzerine alınmasın.Bazen burda öyle şeyler okuyorum ki şu teknoloji biraz daha ilerlese de ekrandan uzanıp bazısının ağzına terlikle pat pat pat vursam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?