Annelerinin yanına gelebildikleri için görümcelerimi kıskanıyorum

Yok be seyyahım, ben orada hakvermedim. Sadece babam yok mecbur kaldım değince üzüldüm. Ne bileyim herkes güçlü olamıyor, herkes beceremiyor. Birazda kişilikle ilgili nasıl yetiştiğinle ilgili.

Ben tekne kazıntısı tek çocuğum. Babamı 11 yaşında kaybettim. Öğrendiğimiz gün haliyle annem kendinden geçti , karar verecek durumda değildi.
Niye yaptılar bilmiyorum, nereye gittik tam hatırlamıyorum ama komşunun oğluyla cenaze için bir yerlere haber vermeye gittik. O zamandan sonra ben, böyle oldum. Tuttuğunu koparan, hayatta hiçbirşeyden korkmayan, herşeyi tek başına yapan, kimseye eyvallahı olmayan.

Ama babam yaşasaydı, eminim ki bende şımarık, herşeyi kocadan bekleyen, beni şuraya götür, buraya götür diyen bir tipe dönerdim. Çünkü babamın şımarık kızıydım.

Gerçekten ölüm insanı tersyüz edebiliyor.

İpek'e hayranım zaten.

Şimdi bunu ayrı bir kalemde yazayım ki kimse üzerine alınmasın.Bazen burda öyle şeyler okuyorum ki şu teknoloji biraz daha ilerlese de ekrandan uzanıp bazısının ağzına terlikle pat pat pat vursam diyorum

çok basit diyeceksin ki annen hastalanmış beni çağırıyor halen gitmene izin vermiyorsa o halde şunu diyeceksin çocuğumuz olduğunda inşallah senin gibi bizleri ziyarete gelmez sende anlarsın ama o vakit geç olur'' etme bulma dünyası ''dersin

Bilip bilmeden terslenip durmayin. Esim anneme gitmek istemediginden degil maddi durum yuzunden goturmuyor 3 kisinin ucak masrafi az para degil niye ucakla gidiyorsun otobus dersenizde kucuk cocugum var 20 saatlik yola katlanamaz. Evet esim askere gidecek benide anneme yollamaktan baska sansi yok.

Burda kıymetli kocalarının keyfi nedenleri yüzünden annelerini ihmal edenler çok gençler sanırım, anneleri de öyle... Daha kıymet bilecek yaşa gelmemişler.
18 Yaşında İstanbula geldim, ailem izmirde, yaz tatillerinde bile bahane bulur tatilimin yarısını istanbulda sevgilimle, arkadaşlarımla geçirirdim, onlar daha eğlenceli ya, hem anne-baba zaten cepte, ne yaparsan yap karşılıksız severler seni...
Yaş geçtikçe kıymetlerini anladım, ne arkadaşların, ne aşkın anne-babanın önüne geçemeyeceğini gördüm, hele de evlenip işe başlayınca, her fırsatta gider oldum yanlarına, şu an babam 60, annem 55 yaşında, babam diyabet, annem kanser hastası, çok şükür seyri iyi, ama yine de 2 hafta görmesem kalbim sıkışıyor, ya ona bişey olursa düşüncesi beynimi kemiriyor...
Ailelerinizin kıymetini bilmek için hastalanmalarını ya da yaşlanmalarını beklemeyin, sonra çoooooooooook pişman olursunuz.

2 kişi mc donaldsta 1 öğün yemek yemek 20 tl en az.Uçak biletine gelince sen yeter ki gitmek iste.Geçen ay pegasusta kampanya vardı tüm yıl için biletler 20 - 40 tl arasıydı. Konuda ısrar etmek istemiyorum bu son mesajım olacak ama eşim annemde yemek yemiyor dışarda yiyoruz çok masraflı oluyor diyen de sendin biz uydurmadık.Uçak bileti deseydin başta hepimiz sana bir çözüm bulurduk.

Esimin yillik isin tarihleri kesin olmuyor is cikabiliyor son gune kadar haftalik izin kullanabilecek mi onu bile bilmiyoruz o yuzden oyle kampanyalardan yararlanamiyoruz

Bence bekleme eşinin yıllık izin tarihlerini.Sen bebeğinle birlikte gidebilirsin.
Ben de vakti zamanında küçük çocuğumla uzun yolculuk yapmıştım.
Çokta sıkıntı yaşamadım ama arkadaşın biri demiş uçak biletleri de uygunmuş.
2 sene gerçekten uzun bir süre.

Annem istanbulda esim kendisi olmadan gitmeme izin vermiyor. Baskasinin evinde yemekte yemedigi icin orda hep disarida yemek zorunda kaliyoruz yani asiri masrafli oluyor. Borcumuzda oldugu icin malesef 2 senedir annemi goremedim

Haydin kızlar gene bir kocayı kıymetli yaptık alkış bize

1. mesajda eş, başkasının evinde yemek yemediği için aşırı masraflı oluyordu.

2. mesajda yolcululuk masraflı oldu.

Hayat senin hayatın arkadaşım nasıl istersen öyle yaşa, istersen hiç görme anneni bize ne, kim sana niye terslensin ki ?

Sadece sudan sebeplerle aile görmemek insanlara itici geldi o kadar.

Son düzenleme:

Adunulcum koca deme kociş onlar...

Benim annemin yemeğinden tiksinip, ne idüğü belirsiz restoranlarda yemek yemesini anama hakaret sayardım, ona göre davranırdım...

Son düzenleme:
Adunulum koca deme kociş onlar...

Benim annemin yemeğinden tiksinip, ne idüğü belirsiz restoranlarda yemek yemesini anama hakaret sayardım, ona göre davranırdım...

Hah bu kociş kısmına bayıldım Adamlar kıymetli tabi servet taşıyorlar :26: Değerini bilmek lazım Kayınvalideler bile bize kocişlerimizi verdiği için ayağı öpülesi insanlar.Biz kadınlar şu değer verme işini bi kendi adımıza beceremedik.

Ay kusura bakmayin iilk mesajlarda butun masraflari yazmamisim. Ulasim:150 liradan 3 kisi 450 donusle beraber 900 e bi 500 lirada orada harcansa 1400 e bizum bir aylik maasimiz ki 1000tl si zaten borclara gidiyor. Kiminiz 1400 lira nedir ki canim sudan sebep olabilir ama olmayinca verilipte gidilemiyor iste.

Ben esim kiymetli annem kiymetsiz demedim onuda nereden cikarttiniz? Dunya bir yana annem bir yana. Ben gitmek istemezmiyim saniyorsunuz napiyim yok adamda para bogazina mi cokuyim bulacaksin diye? Farzedelim evde yaptim yedi yine ayni para lazim cebinde para olmadan uzaga gidemezsin. Neyse bosa laf anlatiyorum siz yine birsey bulursunuz.

Minuscule 9. Madem kocan senin elinden başkasından yemek yemiyor, senin ellerin de gidiyor ya annenlere. Sen hazirlarsin yemegi. Ha kocan evi begenmiyorsa bir zahmet temizleyiver anaciginin evini.

Annem istanbulda esim kendisi olmadan gitmeme izin vermiyor. Baskasinin evinde yemekte yemedigi icin orda hep disarida yemek zorunda kaliyoruz yani asiri masrafli oluyor. Borcumuzda oldugu icin malesef 2 senedir annemi goremedim

İlk mesajın sahibi sen değil misin.2. mesajına da gelirsek kayınvalidenle kalıyormuşsunuz ya eşinin annesinin evini temizleyip yemeğini yaptığına, hizmetine sayarsınız o yol ve dışarda yemek masrafarını da.Bana noluyosa.Gitmezsen gitme napalım yani.Sanki biz git diyince atlayıp gideceksin

Şimdi bunu ayrı bir kalemde yazayım ki kimse üzerine alınmasın.Bazen burda öyle şeyler okuyorum ki şu teknoloji biraz daha ilerlese de ekrandan uzanıp bazısının ağzına terlikle pat pat pat vursam diyorum

ellerine sağlık dert görmesin o eller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…