- Konu Sahibi aksamgunesi
-
ben onsuz çıkmıyorsam dışarı oda bensiz çıkamaz evden işe işten eve gelip gider eşim başka işi olsa bende giderim yanında yeri geldiğinde oda bana sorar şuraya gitsek mi diye biz birbirimizden habersiz bir yere gitmeyiz ben de eşimi ikna etmeden gidince kötü oluyorum içim buruk oluyor aklım onda kalıyor....
Hele bunu hiç anlamadım, kayınvalidenin evinde yemek yemiyor. O evden çıkan biriyle evleniyor onun elinden yemek yiyor. Eşine "anasına bak kızını al" diye bir laf vardır anamın elinden yemiyorsan, benim elimden de yeme dediniz mi ?
Benden baska kimsenin elinden yemek yemiyor canim anneme has birsey degil yani.
Hele bunu hiç anlamadım, kayınvalidenin evinde yemek yemiyor. O evden çıkan biriyle evleniyor onun elinden yemek yiyor. Eşine "anasına bak kızını al" diye bir laf vardır anamın elinden yemiyorsan, benim elimden de yeme dediniz mi ?
garip bir durum.böyle biri nasıl dışarıda yemek yiyor:44:
madem sadece senin yaptıklarını yiyor,annene gidince de sen yap yemekleri,böylece eşinin bahanesi kalmaz
hepinizin yorumlarını okudum çok teşekkürler yorumlar için dediğiniz gibi baştan ipleri ele almak lazımmış dediklerinizi uygulayacağım..... eşim sürekli annesinin yanında bilmiyor özlemenin ne demek olduğunu gerekirse tek gidecem ama her hafta ben de gideceğim annemin yanına
Annem istanbulda esim kendisi olmadan gitmeme izin vermiyor. Baskasinin evinde yemekte yemedigi icin orda hep disarida yemek zorunda kaliyoruz yani asiri masrafli oluyor. Borcumuzda oldugu icin malesef 2 senedir annemi goremedim
Annem istanbulda esim kendisi olmadan gitmeme izin vermiyor. Baskasinin evinde yemekte yemedigi icin orda hep disarida yemek zorunda kaliyoruz yani asiri masrafli oluyor. Borcumuzda oldugu icin malesef 2 senedir annemi goremedim
sizden önce nasıl besleniyormuş
Annesinin yemekleriyle :) tabi hata bende bu konuda annesinin nasil pis yemek yaptigini anlatmistim :)sizden önce nasıl besleniyormuş
Hijyenik yerlerde yiyor canim mc gibigarip bir durum.böyle biri nasıl dışarıda yemek yiyor:44:
madem sadece senin yaptıklarını yiyor,annene gidince de sen yap yemekleri,böylece eşinin bahanesi kalmaz
Dışarıda yediği yemekler çok mu temiz. Öyle bir şımartıyorsunuz ki bu kocişleri...
Ziftin pekini yesin... 2 sene anneyi görememek ne demek yahu...
Ben adamlara hiç kızmıyorum artık. Kendini ezdir, iplerini ver kocanın eline, ondan sonra ağla dur...
Evet simarttim ama ezdirme degil bu tamamen maddi sıkıntıdan kaynaklaniyor. Bu yaz sonu gidip 6 ay annemdeyim insallah ondan ses cikartmiyorum. Neyseki annem teknolojiyi seviyor skype falan idare ediyoruz.
bu hayat asla hayalini kurduğum hayat değil bir kere görücü usulu evlendim hiç benlik değilken hemde 5 ay içinde eşimi sevmiyordum tanıdıkça sevdim oda evlendikten sonra sevmesem ne olurdu bilemiyorum hayalini kurduğum hayat benim için babam ölünce bitti hayal falan kalmadı ortada herkes haklı bende kimseden izin almayı sevmem almamda ama olmuyor işte bazen olmuyor olmuyor......babacım ölmese her şey daha farklı olurdu hiç değilse eğitimimi bitirir kendi ayaklarım üzerinde dururdum.... hayat bazen öyle acımasız ki herkese adil de davranmıyor.........
Kebapçıya gittiğinizde usta çekil hele kenara benim adam benim elimden başkasından yemez diyip önlüğü takıyorsunuz herhalde.Temiz yerlerde yiyor mc gibi demişsiniz.Mc donalds kadar temiz biyer değildir tabi annenizin mutfağı.Adam haklı.Bence siz kocanızı alıp başınızda taç diye taşıyın.Boynunuza kolye yapıp takın.
Annesinin yemekleriyle :) tabi hata bende bu konuda annesinin nasil pis yemek yaptigini anlatmistim :)
Hijyenik yerlerde yiyor canim mc gibi
Evet simarttim ama ezdirme degil bu tamamen maddi sıkıntıdan kaynaklaniyor. Bu yaz sonu gidip 6 ay annemdeyim insallah ondan ses cikartmiyorum. Neyseki annem teknolojiyi seviyor skype falan idare ediyoruz.
bi de gülerek anlatmışsınız ya pes
mcın ne kadar hijyen!!! olduğunu nette yapacağınız beş dakikalık bi araştırma gösterecektir size
2 sene yanıma gelmeyecek evlat ,evlat olmayıversin ,olamaz ki zaten
adanul son mesajına katılmıyorum
gerçek hayatta vardır mutlaka da biz burda bile gördük anası babası olmayanları
hiç de sahipsiz kaldık diye kendilerini kocaya atmadılar
ipek var mesela belki de bilirsin
anası yok babasıysa varken yok parklarda su satıp okudu
ablası doktor kendi makina mühendisi
kolaya kaçmak bunlar
okumak zor koca baksın
yuva bozmak zor koca lafı dinlensin
bahane sadece
aslında acımıyorum herkes kendine layık gördüğünü yaşar
Annesinin yemekleriyle :) tabi hata bende bu konuda annesinin nasil pis yemek yaptigini anlatmistim :)
Hijyenik yerlerde yiyor canim mc gibi
.
mc mi temiz..
eşin masal okumuş sende uyumuşsun be canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?