Annelerinin yanına gelebildikleri için görümcelerimi kıskanıyorum

hepinizin yorumlarını okudum çok teşekkürler yorumlar için dediğiniz gibi baştan ipleri ele almak lazımmış dediklerinizi uygulayacağım..... eşim sürekli annesinin yanında bilmiyor özlemenin ne demek olduğunu gerekirse tek gidecem ama her hafta ben de gideceğim annemin yanına

yuva kurmak kolay değil tamam da yuvaya zarar gelmesin diye erkeklerin kölesi gibi yaşamak daha çok zarar...
okuduğum bazı yorumlar çok ilginç iki senedir annesini görmüyor eşi başkasının evinde yemek yiyemediği için...
erkeklerin bazı tutumlarına göz yuman,haklı çıkartan gene hemcinslerim,
size de diyeceğim tek şey eşinizle gitmek zorunda değilisiniz ki o gelmezse gidin annenizi görün gelin yahu bunun kıskançlıkla da alakası yok
eşin kolaya kaçıyor onun canı isterse gidilecek istemezse yok.

Bu nasıl bir hayat böyle ?
Hiç kapı dışarı çıkmıyor musun ?
Bir ekmek,bir çorap,bir ped almaya bile çıkamıyor musun,anlamadım.

Yarın anneme gideceğim demek bu kadar mı zor ?
Hayır gidemezsin derse,o zaman sen götür dersin.

Bunlar kıskançlıktan,aşktan filan değil.
Kuş yuvadan uçmasın,gözü açılmasın telaşları...

alıntı:

O zaman içtenlikle cevap verin "bu hayatlar hayalini kurduğunuz hayatlar mı" ?
[/QUOTE]

bu hayat asla hayalini kurduğum hayat değil bir kere görücü usulu evlendim hiç benlik değilken hemde 5 ay içinde eşimi sevmiyordum tanıdıkça sevdim oda evlendikten sonra sevmesem ne olurdu bilemiyorum hayalini kurduğum hayat benim için babam ölünce bitti hayal falan kalmadı ortada herkes haklı bende kimseden izin almayı sevmem almamda ama olmuyor işte bazen olmuyor olmuyor......babacım ölmese her şey daha farklı olurdu hiç değilse eğitimimi bitirir kendi ayaklarım üzerinde dururdum.... hayat bazen öyle acımasız ki herkese adil de davranmıyor.........

Son düzenleme:

İpleri ele almak için neredeyse 2,5 yıl olmuş ama
neyse ki zararın neresinden dönerseniz kardır...

Son düzenleme:
senden artık haber bekliyoruz anneme gidiyorum diye bize yaz..ama kavga etme..bak dinimizde bil eşinden izinsiz anneye gidilebilir die biliyorum.yani bence git.bir kapıyı zorlamadan açılıp açılmadığını göremezsin.en kötüsü sende ewe kapat kendini annesinin evine inme veya çıkma bir kaç gün gitme bak bakalım noluyo benmi cok cadıyım acaba yoksa sizmi meleksiniz:44:

Annem istanbulda esim kendisi olmadan gitmeme izin vermiyor. Baskasinin evinde yemekte yemedigi icin orda hep disarida yemek zorunda kaliyoruz yani asiri masrafli oluyor. Borcumuzda oldugu icin malesef 2 senedir annemi goremedim

Dışarıda yediği yemekler çok mu temiz. Öyle bir şımartıyorsunuz ki bu kocişleri...

Ziftin pekini yesin... 2 sene anneyi görememek ne demek yahu...

Ben adamlara hiç kızmıyorum artık. Kendini ezdir, iplerini ver kocanın eline, ondan sonra ağla dur...

Hiçbir Allah'ın kulu ailemle görüşmemi engelleyemez.
Hele ki annem babamla ASLA.

Bence siz çok taviz veriyorsunuz.Ne demek izin vermemek.

Bir arkadaşta tek yollamıyor ,orda yemek yemiyor vs yazmıs.
O zaman tek gideceksin.3 günlük dünya annenlere 2 senedir gidemiyormussun
Eşin bi 2 sene sonra gidelim dediğinde belki gidecek annen baban bile olmayabilir.

Kızlar ailenize gidip gelmenize bu şekilde karışamazlar.Ağaç kavuğundan çıkmadınız.

Annem istanbulda esim kendisi olmadan gitmeme izin vermiyor. Baskasinin evinde yemekte yemedigi icin orda hep disarida yemek zorunda kaliyoruz yani asiri masrafli oluyor. Borcumuzda oldugu icin malesef 2 senedir annemi goremedim

evlenmeden önce bi yerlere kiminle gidiyordunuz

anne bu ya ötesi var mı
allah bilir zamanında o sevgili kocişlerinizle görüşmek için ailenizi hiçe saydınız
onların sözünü dinlemediniz
ama şimdi elalemin oğullarının her dediğini yaparsınız
ne kıymetli kocalarınız varmış be
iyi ki oğlum yok yemin ederim artık nefret edecek dereceye gelecektim kendi çocuğumdan sırf erkek diye

Başın sağolsun canım. Amacımız yazarken agresif olsak bile kimseyi üzmek değil. Ben daha öncede kaç kere yazdım. Kadınlarımızın hiçbir erkeğe ihtiyacı olmadan ayakları üzerinde durmasını o kadar çok istiyorum ki.

Aksi durumlarda da (senin hayatın gibi) agresifleşiyorum. Oda senden çok hayata kızdığım için. Niçin yapamıyor, o istese yapabilir vs türü.

En azından durumunun farkında olman bile güzel. Bu farkındalık bir şekilde düzenini oturtturacak sana eminim.

Çalışmayı düşündün mü hiç ? Biraz para kazansan, değişik insanlar tanısan mesela ?

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…