- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
Benim annemde bakıyor. Malesef ben evliyken etrafın gazına gelip severek isteyerek bakıyorum diyordu . Ama eve beş dk geçirsem söylenirdi. Ailem arkamda diyerek bosandim boşanali çocuğuma da bana da etmediği kalmıyor. Sürekli başıma kakip ,beni eziyor. Ben olmasam calisamazsin , benim sayemde işini yapıyorsun vs hep başa kakiyor anlayacağın. Keşke bakmasaydi da böyle olmasaydık diyorum şimdi. Bütün ilişkimiz bitti çünkü bu sebeplerden. Oysaki aynı anne abimin iki çocuğuna da anneleri rahat rahat çarşı pazar Cafe gezsin diye seve seve bakar, bende kalsınlar diye yalvarirdi.Beni çok üzen bi konu var. Görüşlerinizi merak ettiğim için yazmak istedim. Ben çalışıyorum ve oğlum 1,5 yaşında annem bakıyor. Ama bakarken de dünyayı burnumdan getiriyor desem yeri. O kadar kırılıyorum ki bu duruma hiçbir zaman yardım isteyen bi tip olmadım. Üniversiteyi okudum çok çalıştım atandım ne bilim şöyle bi bakınca hayırsız evlat da olmadım. Ama yok olmuyor ne yapsam yaranamıyorum gibi. Biliyorum tabiki kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama bu konuyu önceden konuşmuştuk anneme bakar mısın demiştim bakarım demişti. Sürekli bi tavır sürekli bi tartışma hali maddi imkanım yetse şu an bakıcı tutacaz ama şu an çok zor bi çıkmazın içinde kaldım
Benim de annem bakıyor ama ben cuzzi bi ödeme yapıyorum gönlü oluyor en azından kendi ihtiyaçlarını alsın diye bence arada hediyeler falan alın harçlık verin biraz ki motive olsunBeni çok üzen bi konu var. Görüşlerinizi merak ettiğim için yazmak istedim. Ben çalışıyorum ve oğlum 1,5 yaşında annem bakıyor. Ama bakarken de dünyayı burnumdan getiriyor desem yeri. O kadar kırılıyorum ki bu duruma hiçbir zaman yardım isteyen bi tip olmadım. Üniversiteyi okudum çok çalıştım atandım ne bilim şöyle bi bakınca hayırsız evlat da olmadım. Ama yok olmuyor ne yapsam yaranamıyorum gibi. Biliyorum tabiki kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama bu konuyu önceden konuşmuştuk anneme bakar mısın demiştim bakarım demişti. Sürekli bi tavır sürekli bi tartışma hali maddi imkanım yetse şu an bakıcı tutacaz ama şu an çok zor bi çıkmazın içinde kaldım
Bir gün bile bakmadı bakmazda. Abimin çocuklarına baktı büyüttü ama ben kız evladı olduğum için zahmet etmeye gerek görmez. Başladda çok kırılır alınırdım ama artık alıştım.Beni çok üzen bi konu var. Görüşlerinizi merak ettiğim için yazmak istedim. Ben çalışıyorum ve oğlum 1,5 yaşında annem bakıyor. Ama bakarken de dünyayı burnumdan getiriyor desem yeri. O kadar kırılıyorum ki bu duruma hiçbir zaman yardım isteyen bi tip olmadım. Üniversiteyi okudum çok çalıştım atandım ne bilim şöyle bi bakınca hayırsız evlat da olmadım. Ama yok olmuyor ne yapsam yaranamıyorum gibi. Biliyorum tabiki kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama bu konuyu önceden konuşmuştuk anneme bakar mısın demiştim bakarım demişti. Sürekli bi tavır sürekli bi tartışma hali maddi imkanım yetse şu an bakıcı tutacaz ama şu an çok zor bi çıkmazın içinde kaldım
Haklılar çocuk bakmak anne için bile zor yıpratan bi süreç yaşı geçmiş artık kafasını dinlemek isteyen canı istediği zaman çıkıp gezmeye, komşuya gitmek isteyecek yaştaki insanlar için daha zor evet torun tatlı severler ama bu sevgi olarak kalınca güzel bakım veren olmak zor haklılar yani bende olsam torunuma yedi yirmidört bakan olmak istemem keşke kimse böyle beklenti de olmasa. insanlar kendi çocuklarını büyütmüş tam hayatlarını rahat istedikleri gibi yaşayacakları zaman gelince kucağına torun verip baktırmak üstelik bunu yaparken de hep olumlu olması bekleniyor biz anneler bile yeri geliyor çocuk bakımı konusunda tükenip söyleniyor isyan ediyoruz bazı günler oluyor öyle zor geçiyor ki çocuklar uyuduktan sonra ağliyorum ya çocuk bakmaktan rutin bişey yapmaya vaktim yok bi kitap bile okuyamıyorum diye ağlamıştım bakıcı alın ve anneniz de ara sıra bir gün olarak torunu ile vakit geçirebilir böylesi iki taraf için de daha iyiBeni çok üzen bi konu var. Görüşlerinizi merak ettiğim için yazmak istedim. Ben çalışıyorum ve oğlum 1,5 yaşında annem bakıyor. Ama bakarken de dünyayı burnumdan getiriyor desem yeri. O kadar kırılıyorum ki bu duruma hiçbir zaman yardım isteyen bi tip olmadım. Üniversiteyi okudum çok çalıştım atandım ne bilim şöyle bi bakınca hayırsız evlat da olmadım. Ama yok olmuyor ne yapsam yaranamıyorum gibi. Biliyorum tabiki kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama bu konuyu önceden konuşmuştuk anneme bakar mısın demiştim bakarım demişti. Sürekli bi tavır sürekli bi tartışma hali maddi imkanım yetse şu an bakıcı tutacaz ama şu an çok zor bi çıkmazın içinde kaldım
Ya bu mesajıma beğenmedim atanlar neyin kafasını yaşıyor?. Ananıza güvenerek mi doğurdunuz çocuğunuzu ? (Konu sahibini tenzih ediyorum annesi bakarım demiş.) Hayırdır ne zorunuza gitti?Bir bakıcı tut kurtul o zaman?
Bakıcı tutun yazdım diye beğenmedimler geldi. Maşallah beleşçilik forever. Yaşlı kadınlara üzüldüm.Psikolojik ve mali yeterliligi elde etmeden çocuk yapilmamali.
Gelir . Bana da begenmedimler geliyor bir bakıyorum hemen altta benim dediğimin lacivertini söylemişBakıcı tutun yazdım diye beğenmedimler geldi. Maşallah beleşçilik forever. Yaşlı kadınlara üzüldüm.
Bakıcı tutun yazdım diye beğenmedimler geldi. Maşallah beleşçilik forever. Yaşlı kadınlara üzüldüm.
Aslında sadece fikrimi belirttimBeleşçilikle ne ilgisi var, aylık geliri 80.000 TL olan insanlar biliyorum bakıcı bulamıyorlar. Bu tip sorunlar da yaşanabilir yani hele küçük yerlerde güvenilir iyi birini bulmak çok zor. Bekara bakıcı bulmak kolay
Benim kızım 2 buçuk yaşına gidiyor.Beni çok üzen bi konu var. Görüşlerinizi merak ettiğim için yazmak istedim. Ben çalışıyorum ve oğlum 1,5 yaşında annem bakıyor. Ama bakarken de dünyayı burnumdan getiriyor desem yeri. O kadar kırılıyorum ki bu duruma hiçbir zaman yardım isteyen bi tip olmadım. Üniversiteyi okudum çok çalıştım atandım ne bilim şöyle bi bakınca hayırsız evlat da olmadım. Ama yok olmuyor ne yapsam yaranamıyorum gibi. Biliyorum tabiki kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama bu konuyu önceden konuşmuştuk anneme bakar mısın demiştim bakarım demişti. Sürekli bi tavır sürekli bi tartışma hali maddi imkanım yetse şu an bakıcı tutacaz ama şu an çok zor bi çıkmazın içinde kaldım
Evet tabii hepimiz fikrimizi belirtiyoruz, beğenmeyenler de size fikrini belirtmişAslında sadece fikrimi belirttim
Anneler tam kendi çocuklarını büyütüp evlendirip rahata erecekleri zamanda torun bakma sorumluluğu çıkıyor, bu sorumluluğu yüklemeyelim annelerimize, onlarında dinlenmeye ihtiyacı oluyor bi zamandan sonra..Beni çok üzen bi konu var. Görüşlerinizi merak ettiğim için yazmak istedim. Ben çalışıyorum ve oğlum 1,5 yaşında annem bakıyor. Ama bakarken de dünyayı burnumdan getiriyor desem yeri. O kadar kırılıyorum ki bu duruma hiçbir zaman yardım isteyen bi tip olmadım. Üniversiteyi okudum çok çalıştım atandım ne bilim şöyle bi bakınca hayırsız evlat da olmadım. Ama yok olmuyor ne yapsam yaranamıyorum gibi. Biliyorum tabiki kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama bu konuyu önceden konuşmuştuk anneme bakar mısın demiştim bakarım demişti. Sürekli bi tavır sürekli bi tartışma hali maddi imkanım yetse şu an bakıcı tutacaz ama şu an çok zor bi çıkmazın içinde kaldım
Ya bu mesajıma beğenmedim atanlar neyin kafasını yaşıyor?. Ananıza güvenerek mi doğurdunuz çocuğunuzu ? (Konu sahibini tenzih ediyorum annesi bakarım demiş.) Hayırdır ne zorunuza gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?