Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim kizimda oynamazdi ama kupleri sevdi... kupleri dizip yikmak hosuna gidiyor ve tabiki butun cocuklar gibi canak comlek hastasi... 7/24 mutfak dolaplarini karistirip oynayabilir o derece :)
23 aylik oglum var ve hic bir oyuncakla oynamiyo. Hani boyle benim cocugumda hic bi oyuncakla oynamiyodu ama şunu aldim oynadi diyebileceginiz bi oyuncak var mi
Benim kizim da iki yasini doldurucak nasipse su ana kadar aldigimiz hic bir oyuncakla oynamadi ben nereye o da oraya pesimden gezdi tuvalet de dahil. Yapicak birsey yok her cocuk ayni degil. Park sezonu acildi sabahtan parka goturdum orda kumlarla oynadi kaydirak salincak yoruldu geldik uyuyo simdi misil misil. Evdeyken de birlikte oynuyoruz genelde hayali seylerle oynamayi seviyo