Anneliğe hazır olduğumu nasıl anlayacağım ?

ben innnnanılmaz hazır olduğumu düşünmüştüm. 2 ay oldu doğum yapalı, bu geçen 2 ay içinde ara ara hazır olmadığımı düşünmedim değil. ama bi defa gülünce "kurban olurum annneeeaaammmm" diye bağrıma basıyorum :KK53:

Bu arada ben 21 yaşında evlendim
28 e kadar bekledim
Hiç istemiyodum
Bebekleri de sevmem zaten
Ama kendiminkine çok ısındım şu an :)
İlk 14 haftam çok zor geçti o sırada hep naptım ben diye kendimi sorguladım
Şimdi bebek hareketlerini hissedince hoşuma gitmeye başladı ;)
Üstelik evliliğimiz adına da güzel günler yaşıyoruz

Yaşın daha 25 miş
Bence biyolojik saatinin sesini dinle
O sana söylüyor

valla canım ben evlı degılım 32 yasındayım ama evlenırsem cocuk dogurmak cok buyuk sorumluluk gelıyor bana. bır bırey yetısıtırıceksın. 3 yegenim var onları bılıyorum gordum ve yaşadım. cocuk buyutmek zor dogurmak ayrı bır zor. ama dunyanın en tatlı pıtırcıkları onlar :) sarılınca herseyı unutuyorum he ama ben yapabılırmıyım o da ayrı bır mesele. ölç biç tart. sorumluluk alabılıyorsan neden olmasın

Merhabalar
3 yıllık evliyim.
Anneliğe hazır olup olmadığımı anlayamıyorum. Bir yandan çok istiyorum. Bir yandan çok korkuyorum.
Geçen sene de böyleydim hatta konu açmıştım bu zamanlarda.
Böyle böyle yıllar geçecek geç kalacağım gibi geliyor :KK43:
Nasıl anlayacağım ki ?
Hazir olup olamadigini yasamadan bilemezsin.bende cok korkuyodum hazr degilim diyodum oldu buyudu bile suan ikinci icin acaba yapabilirmiyim hazirmiyim iki cocuk zormu diyorum

Canım ben plansız hamile kaldım şuan 26. Haftam bitti hala kendimi hazir hissetmiyorum galiba doğumdan sonra kucağıma gelince anlayacağım

En yakın arkadaşım doğum yaptı geçen hafta. 2 gün ağladım aklımdan çıkmıyor bebek.
Çok seviyorum, çok iyi de anlaşıyorum ama.
Başkasının çocuğu tatlı geliyor tabi Bunun hastalığı var, sorunları var
Bende bu korkularla endişelerle 1 yıl aklımın ucundan bile geçirmedim. Sonra acaba olsa mı istiyo muyum derken denemeye başladık. Ama aylarca hayal kırıklığı oldu. Oysa ki ne kolay geliyodu bana sanki isteyince hemen olacaktı. Eşimde de bende de çıkan sorunlar doktorlar ilaçlar derken bu bekleyiş süresince o kadar istedim o kadar bekledim ki çok şükür şu an benimle. Elbette kolay olmayacak elbette çok büyük bir sorumluluk ama aklına bu fikirler düştüğüne göre sen artık anne olmayı istiyosun sadece korkuyosun :) bütün bu korkuları zorlukları gölgeyecek öyle mutlulukları varmış ki daha şimdiden inanamıyorum emin ol

Ben 1,5 yillik evliyim, 28 yasindayim. Esim basladi yavas yavas bebis düsünelim mi demeye :olamaz: bense kendimi hazir hissetmiyorum gibi... bebekleri cok severim ama kafamda düsünceler..

Hazır mıyım diye sormanız bile hazır olduğunuzu gösteriyor.

İllaki olsun,bir tane de olsa olsun milletin çenesi kapansın diye isteyenler de çocuklarını doğurup birine bırakıyor şekil a :)

O yüzden hazır olduğunuzu düşünüyorum,kendinizi sorgulayan birisiniz bence.

O kadar istememe ragmen olmamasına ragmen hamileliğimin ilk ayları birşey anlamadım.Erken mi demeye başladım agrılarım oldu off Pofff demeye başladım.Yapabilecek miyim,iyi bir anne olabilecek miyim diye düşünmeye başladım ve babaannem de hamileliğin zor oldugunu,anneliğin kolay olmadığını,Ağrı'larımın elbet olacağını söyledi.Kendini sorgulaman bile iyi anne Olacagına işaret sana güveniyorum Dedi.O günden Sonra yatışlarıma herşeyime Bebegim için dikkat etmeye çalıştım.Aman bir yeri sıkışır mı,aman rahatsız olur mu diye daha görmeden kıyamamaya başladım.

Sende inşallah bebeğine iyi anne olacaksın,onu herkesten çok düşüneceksin eminim..

Bende bu ağustosta 3 yılımı doldurcam evlilikte. Eşim çok istiyordu dr a gittik ve ilk ay hamile kaldım. Meğer bnde istiyormuşum içimde eşimden ve benden minicik bir parça vardı. Kalp atışını duymak bu zamana kadar duyduğum en güzel duyguydu.. Malesef 2. ayda kalp atışı durmuştu. O an annelik duygusunu ayak tırnaklarıma kadar hissettim. 3 ay oldu halen kendimi toparlayamadım ve tekrar o müthiş hisleri yaşamak için can atıyorum.

Back
X