Sigara içmeli miyim bırakamıyorum gibi bişey yazmadım ben daha okuduğunu anlamıyorsun tıp okumuş uzman olmuş insan mı bilecek senin gibi kapasitesiz cahil mi bilecek hadi oradanyazdigim yorumumu oku ondan sonra bu sekilde konus, esin ANNELİGİNE LAF ETMEKTE HAKLİ!!!... oldu mu?
oke nedir ya? liseli ergen gibi, kimlerle muhatap oluyoruz te allahim...
hamile kalacak kapasiteye gelmissin ama kelime kapasiten yerlerde...
Toplu olarak herkesin anlamadığı şu ben hamileliğimi öğrendiğim gün sigara bıraktım arada bi içtim 4 ay bitti yarım paket içmemişimdirişin şakası bir yana artık içmemek için kendini motive etmelisin. sen evladının sigara içmesini ister misin? sen içersen o da içecek ileride. evladının kanser olmasını ister misin? veya astım? içmeye devam edersen olma ihtimali o kadar yüksek ki.. daha da kötüsü evladının büyüdüğünü görmeden ölmek ister misin? bu da büyük ihtimal. bunları düşün ve lütfen bırak sigarayı.. acı sözler ama gerçekliğini sen de biliyorsun.
Sigara içmeli miyim bırakamıyorum gibi bişey yazmadım ben daha okuduğunu anlamıyorsun tıp okumuş uzman olmuş insan mı bilecek senin gibi kapasitesiz cahil mi bilecek hadi oradan
İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anlasüper anneler diye kendisini eleştiren kadınlara taş atmış.
arkadaşım altı aylık hamileyken annesini kaybetti ve kendisi bir tiryakiydi. buna rağmen ağzına sürmedi.
öz teyzem ise sigarayı bırakmadı ve bebeğinin kalbi aniden durdu.
bende bir tiryakiydim ve sinirli stresli zamanları sigara içmeden atlattım.
burada kendisine gelen bir iki olumlu yorumla gaz almış yürüyor. Allah ım o güzel meleği kendi annesinden korusun ne diyelim arkadaşım...
süper anneler diye kendisini eleştiren kadınlara taş atmış.[QUOTkış tarzınızıE="gizem4191, post: 50733711, member: 321746"]yazdigim yorumumu oku ondan sonra bu sekilde konus, esin ANNELİGİNE LAF ETMEKTE HAKLİ!!!... oldu mu?
oke nedir ya? liseli ergen gibi, kimlerle muhatap oluyoruz te allahim...
hamile kalacak kapasiteye gelmissin ama kelime kapasiten yerlerde...
İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla[/QUOTE]süper anneler diye kendisini eleştiren kadınlara taş atmış.
arkadaşım altı aylık hamileyken annesini kaybetti ve kendisi bir tiryakiydi. buna rağmen ağzına sürmedi.
burada kendisine gelen bir iki olumlu yorumla gaz almış yürüyor. Allah ım o güzel meleği kendi annesinden korusun ne diyelim arkadaşım...
İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla[/QUOTE]süper anneler diye kendisini eleştiren kadınlara taş atmış.
Hopppssssİnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?