Anneliğime laf etti

Haksızsın.
Sigara içmesen de haksızsın. (Sigara için ben yorum yapamam, zor biliyorum. Ben de bildiğin delirerek bıraktım)
Bebek her halükarda besleniyor, yediklerinden değil zaten, senden. Ama yemeğe küsüp de kendi direncini düşürmenin anlamı yok.
Dediği yemeği de iki gün sonra yersiniz geçer.
Bugün sen de karnı burnunda sigara içen birini görsen anneliğine tüküreyim senin dersin. Öyle bir şey o.

Şimdi sigara için yorum yapmamış mı oldunuz anlamadım

Eşimde arada sen nasıl bakican ben isteyken çocuğuma aksam eve koşarak gelip oğluma bakicam diyor. Ki ilk 5 ay ağzımdan lokma geçmedi hastaneliktim yine de sikayet etmedim oglumdan. Bende onu doğuma sokmazsam. Görsün neler çekiyoruz.

Şimdi sigara için yorum yapmamış mı oldunuz anlamadım

İyi de konun sigarayla bağlantılı, eşinin sözüne kırılmışsın ama eşin durduk yere söylememiş o lafı, o zaman konunu düzenle eşin sen istediği yemeği yapmadın diye sana senden anne olmaz dedi olsun konu

Çünkü bu haliyle kocana hak verenler sigara ve aç kalma doneleri üzerinden hak veriyo

merhaba ; bende yeni üyeyim ve hatta sırf bu konuya mesaj yazmak için üyelik oluşturdum diyebilirim. yaklaşık 2 senelik evliyim ve ondan öncede 3 senelik bir sevgililik dönemimiz oldu.ben sigara içmiyorum ve sevgili oluşumuzun ilk aylarında eşim sigarayı bıraktı hem ben rahatsız olmayayım diye hemde ileride çocuğumuz olursa sigara iyi olmaz diye. eşim bile daha evli değilken bunu düşünmüşken sizi sorunlu bir hamilelikte sigara içmenizi anlamlandıramadım. 4 ayda 10 tane ancak diyorsunuz ama sigarayı bırakın hamile iken içmeyi, hamilelik düşünüyorsanız bile bırakın diyor uzmanlar. sizinkisi nasıl bir doktor onuda anlamlandıramadım. her neyse sigara konusunda çok bencilce davranmışsınız. ama özellikle zor bir hamilelikte böyle saçma sebepten tartışma çıkaran eşinizinde masum olduğunu sanmıyorum. işin neticesinde elbirliği ile doğmamış bebenin zarar görmesini sağlamışsınız. yazık...

Önce tıp sonra kadın doğum uzmanlığı okumuş biri kadar bilgili olmadan yorum yapmayın bu sigara olayına

Evet sen bir annesin ve bebegini dusunmek zorundasin ne kadar sinirlenirsen sinirlen el kadar bebegi zehirlemeye hakkin yok...

zaten sinirlenerek gerilerek ona zarar veriyorsun birde uzerine sigara hic olmamis...

kucucuk bebekten sinirini cikarmissin kocan hakli...

Çabuk git yemek ye derhal!!
Yaptığın eşşekligi bir hafta once ben de yaptım. 11 saat aç kaldım eşime inat. Baktım bebeğim hareket etmiyor. Ikı üç kez çok küçük tekmeler attı. Gittim bir şeyler yedim ve on dakika sonra bir başladı acıta acita tekme atmaya.
Kendime nasıl kızdım..
Ikincisi sigara icmemen güzel bir şey. Yani en azından kendini tutman. Hala sinirleniyorum 3 hafta önce o doğum yapmış kadına. Bebek 5 aylık olana kadar hep sigara içmiş. Gün de kaç kutu içti bilmiyorum. Bebek 38 haftalık doğmuş. Allahım minicikti yaa. Daha bir günluktu. 1.5 kilo doğmuş.
Ayrıca kızma kırılma erkekler bazen ne kadar iyi de olsa burçlarının (öküz burcu) özelliğini gösterip anlayışlı olamayabiliyorlar. O durumlarda sen anlayışlı ol. Her zaman erkek anlayışlı olacak diye bir şey yok. Onlar da insan.

Neden? sigara konusunda yorum yapabilmem için önce tıp sonra kadın doğum uzmanlığı mı okumam gerekiyor. cumhurbaşkanını eleştirmek için cumhurbaşkanlığı mı yapmalıyım? sigara sağlığa zararlıdır. hamilelikte daha zararlıdır. doğumdan sonra üzerinize sinen sigara kokusu bile bebek için zararlıdır. kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız bişey olmaz deyip geçebilirsiniz benim için sakıncası yok. zaten ne sigarayı ben içiyorum ne de o zararı ben çekiyorum. ama burayı benim gibi üyelik almadan okuyan insanlar varsa onların bari aklını bulandırmayın bence.

ve bilginiz olsun hayatı boyunca hiç sigara içmediğim halde ufak yaşlardan beri astım ile uğraşıyorum. sırf çevrem sigara konusunda duyarlılık gösteremedi diye. diyebilirsiniz ki başka hiç mi sebep yok astıma. illaki vardır ama pasif içicilik liste başıdır.

Yemek yedim zaten en fazla yarım saat geçmiştir benzerini yaşayan biri olarak beni anlarsın buradaki süper anneler bayaa bi ahkam kestiler

eşinin lafı da gereksiz senin eşine kızıp hıncını çocuğundan çıkarman da manasız. doğduktan sonra da birine sinirlendiğinde sigaraya sarılıp çocuğun suratına suratına üfler üstüne de aç bırakırsın. yani aynı şeye geliyor bilmem anlatabildim mi?

Madem cok bilgilisin yada doktorun cok bilgili madem o halde doktoruna sor bize neden danisiyorsun???
Ben sigara içmeli miyim acaba diye danışmadım öncelikle okuduğunu anlayacak kapasiteye gel ondan sonra yorum yaz oke?

Yok doğduktan sonra çocuğumu odaya kilitler öyle içerim

Yemek yedim zaten en fazla yarım saat geçmiştir benzerini yaşayan biri olarak beni anlarsın buradaki süper anneler bayaa bi ahkam kestiler
Anlıyorum tabi ki. Hamilelikte insan çok sinirli oluyor sinirlenince. Yemek yemene sevindim . Sigara olayını da minimumda tutmanın tebrik etmiştim ama sıfıra indirgersen için huzurlu olur.

Ben sigara içmeli miyim acaba diye danışmadım öncelikle okuduğunu anlayacak kapasiteye gel ondan sonra yorum yaz oke?

yazdigim yorumumu oku ondan sonra bu sekilde konus, esin ANNELİGİNE LAF ETMEKTE HAKLİ!!!... oldu mu?

oke nedir ya? liseli ergen gibi, kimlerle muhatap oluyoruz te allahim...
hamile kalacak kapasiteye gelmissin ama kelime kapasiten yerlerde...

Yok doğduktan sonra çocuğumu odaya kilitler öyle içerim

işin şakası bir yana artık içmemek için kendini motive etmelisin. sen evladının sigara içmesini ister misin? sen içersen o da içecek ileride. evladının kanser olmasını ister misin? veya astım? içmeye devam edersen olma ihtimali o kadar yüksek ki.. daha da kötüsü evladının büyüdüğünü görmeden ölmek ister misin? bu da büyük ihtimal. bunları düşün ve lütfen bırak sigarayı.. acı sözler ama gerçekliğini sen de biliyorsun.

Anlıyorum tabi ki. Hamilelikte insan çok sinirli oluyor sinirlenince. Yemek yemene sevindim . Sigara olayını da minimumda tutmanın tebrik etmiştim ama sıfıra indirgersen için huzurlu olur.
Günde bir paket içen anne adayıda olabilir ben yargılamam herkes kendinden sorumlu zaten çok az içiyorum burada hamileyim sigarayı bırakamıyorum gibi bişeyde söylemedim herkes sigaraya yorum yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…