Evet çocuğu kullanmak için yaptım zaten he he heYani cümle o kadar açık ki
Çocuğunu kullanan bir anne
Başka açıklaması yok
Siz ikinizin yorumlarını kaale almıyorum siz süper harika en muhteşem annelersiniz
Şimdi sigara için yorum yapmamış mı oldunuz anlamadımHaksızsın.
Sigara içmesen de haksızsın. (Sigara için ben yorum yapamam, zor biliyorum. Ben de bildiğin delirerek bıraktım)
Bebek her halükarda besleniyor, yediklerinden değil zaten, senden. Ama yemeğe küsüp de kendi direncini düşürmenin anlamı yok.
Dediği yemeği de iki gün sonra yersiniz geçer.
Bugün sen de karnı burnunda sigara içen birini görsen anneliğine tüküreyim senin dersin. Öyle bir şey o.
Şimdi sigara için yorum yapmamış mı oldunuz anlamadım
Önce tıp sonra kadın doğum uzmanlığı okumuş biri kadar bilgili olmadan yorum yapmayın bu sigara olayınamerhaba ; bende yeni üyeyim ve hatta sırf bu konuya mesaj yazmak için üyelik oluşturdum diyebilirim. yaklaşık 2 senelik evliyim ve ondan öncede 3 senelik bir sevgililik dönemimiz oldu.ben sigara içmiyorum ve sevgili oluşumuzun ilk aylarında eşim sigarayı bıraktı hem ben rahatsız olmayayım diye hemde ileride çocuğumuz olursa sigara iyi olmaz diye. eşim bile daha evli değilken bunu düşünmüşken sizi sorunlu bir hamilelikte sigara içmenizi anlamlandıramadım. 4 ayda 10 tane ancak diyorsunuz ama sigarayı bırakın hamile iken içmeyi, hamilelik düşünüyorsanız bile bırakın diyor uzmanlar. sizinkisi nasıl bir doktor onuda anlamlandıramadım. her neyse sigara konusunda çok bencilce davranmışsınız. ama özellikle zor bir hamilelikte böyle saçma sebepten tartışma çıkaran eşinizinde masum olduğunu sanmıyorum. işin neticesinde elbirliği ile doğmamış bebenin zarar görmesini sağlamışsınız. yazık...
Yemek yedim zaten en fazla yarım saat geçmiştir benzerini yaşayan biri olarak beni anlarsın buradaki süper anneler bayaa bi ahkam kestilerÇabuk git yemek ye derhal!!
Yaptığın eşşekligi bir hafta once ben de yaptım. 11 saat aç kaldım eşime inat. Baktım bebeğim hareket etmiyor. Ikı üç kez çok küçük tekmeler attı. Gittim bir şeyler yedim ve on dakika sonra bir başladı acıta acita tekme atmaya.
Kendime nasıl kızdım..
Ikincisi sigara icmemen güzel bir şey. Yani en azından kendini tutman. Hala sinirleniyorum 3 hafta önce o doğum yapmış kadına. Bebek 5 aylık olana kadar hep sigara içmiş. Gün de kaç kutu içti bilmiyorum. Bebek 38 haftalık doğmuş. Allahım minicikti yaa. Daha bir günluktu. 1.5 kilo doğmuş.
Ayrıca kızma kırılma erkekler bazen ne kadar iyi de olsa burçlarının (öküz burcu) özelliğini gösterip anlayışlı olamayabiliyorlar. O durumlarda sen anlayışlı ol. Ne zaman erkek anlayışlı olacak diye bir şey yok. Onlar da insan.
Önce tıp sonra kadın doğum uzmanlığı okumuş biri kadar bilgili olmadan yorum yapmayın bu sigara olayına
hamileliğimde 4. Ayı bitirdim bugüne kadar eşim hep destek hep yanımdaydı o hassas alıngan günlerimde bile alttan aldı fakat bugün işler değişti
Yemek hazırlamıştım eşim farklı bi yemek istedi onu yapsaydın ya gibi bende bu kadar çok şey yaptım onu başka zaman yeriz zaten bi kerede beğen yaptığım bişeyi diye bağırdım yemiyorum diye bıraktı kaşığı çatalı
Ben sen yemiyorsan bende yemiyorum bende çocuğumuzda aç kalsın diye inat ettim yemek yemememin üzerine birde sigara yaktım ( doktorum günde 2-3 içebilirsin diyor fakat genellikle içmiyorum 4 Aydır 10 kez ancak içmişimdir bu kez çok sinirlendiğim için içmek istedim )
Senden anne olmaz dedi sonra üzüldüm ve ağladım ki hamileliğim bugüne kadar problemli geçti ben bebeğim için çok şeye katlanmışken bu yüzden genel olarak tüm anneliğimi hiç etti
Benimde hatalı olduğum yerler var biliyorum siz olsanız ne yaparsınız şimdi? Eşinizi alttan alıp konuyu unutur musunuz yoksa olayı büyütür müsünüz?
Ek:
Genel olarak yaZımda yanlış anlaşılan bişey var hemen düzelteyim doktorum çok fazla yoksunluk belirtisi yasarsan günde 2-3 içebilirsin dedi fakat ben içmiyorum doktorum nasıl olsa izin veriyor diye öyle bir rahatlığım yok
Ben sigara içmeli miyim acaba diye danışmadım öncelikle okuduğunu anlayacak kapasiteye gel ondan sonra yorum yaz oke?Madem cok bilgilisin yada doktorun cok bilgili madem o halde doktoruna sor bize neden danisiyorsun???
Yok doğduktan sonra çocuğumu odaya kilitler öyle içerimeşinin lafı da gereksiz senin eşine kızıp hıncını çocuğundan çıkarman da manasız. doğduktan sonra da birine sinirlendiğinde sigaraya sarılıp çocuğun suratına suratına üfler üstüne de aç bırakırsın. yani aynı şeye geliyor bilmem anlatabildim mi?
Anlıyorum tabi ki. Hamilelikte insan çok sinirli oluyor sinirlenince. Yemek yemene sevindim . Sigara olayını da minimumda tutmanın tebrik etmiştim ama sıfıra indirgersen için huzurlu olur.Yemek yedim zaten en fazla yarım saat geçmiştir benzerini yaşayan biri olarak beni anlarsın buradaki süper anneler bayaa bi ahkam kestiler
Ben sigara içmeli miyim acaba diye danışmadım öncelikle okuduğunu anlayacak kapasiteye gel ondan sonra yorum yaz oke?
Yok doğduktan sonra çocuğumu odaya kilitler öyle içerim
Günde bir paket içen anne adayıda olabilir ben yargılamam herkes kendinden sorumlu zaten çok az içiyorum burada hamileyim sigarayı bırakamıyorum gibi bişeyde söylemedim herkes sigaraya yorum yapmışAnlıyorum tabi ki. Hamilelikte insan çok sinirli oluyor sinirlenince. Yemek yemene sevindim . Sigara olayını da minimumda tutmanın tebrik etmiştim ama sıfıra indirgersen için huzurlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?