Anneliğime laf etti

Ben de arkadaş gibi anladım

"sen yemiyorsan bende yemiyorum bende çocuğumuzda aç kalsın diye inat ettim yemek yemememin üzerine birde sigara yaktım"

şu cümleden başka ne anlamalıydım
Çocuğumuzda aç kalsın inattı evet ama sigara inat değildi sinirdendi

Yok size trip atmıyorum sadece o olayda da bu kadar üzerime gelindiği için yaktığımı anlatmak için yazdım

E iyi kimse sana bişey demesin, en ufak lafa sigara içesin mi gelecek ya da yemekle mi inatlaşacaksın daha ilerisi için çocuğu mu emzirmeyeceksin

Yaş kaç acaba

Nasıl bir anneyim diye sormadım ki tanımadığım birinin anneliğim hakkındaki yorumu umrumda olmaz he he he der geçerim konum farklı yorumunuz farklı
Bu konuyu saklayın arşivleyin sonra okursunuz hamilesiniz size yüklenmek eleştirmek istemiyorum ama şunu bilin hatalısınız

Siz baslatmisiniz guzelce ve sakince baska zaman yaoarim deseydiniz esiniz bir sey demezdi sanirim ustekkik sizde sunu hissietim cocugunu esinize kalkan olarak kullaniyosunuz yani baskasuna kizim kardrndaki bebegi ac birakip ustune sigara icmek neyin nesi ven hamile iken tok oldugum halde bebgim icin daha faydali ne yiyebilirim diye dusunuyordum

hamileliğimde 4. Ayı bitirdim bugüne kadar eşim hep destek hep yanımdaydı o hassas alıngan günlerimde bile alttan aldı fakat bugün işler değişti

Yerinde olsam şu ilk paragrafı defalarca okur acaba adam 4 ayda sayemde delirmiş olabilir mi abartmış olabilir miyim diye bir özeleştiri yapardım

Dünyada ilk hamile kalan sen değilsin,herkesin sabrı taşar bi yerde

E iyi kimse sana bişey demesin, en ufak lafa sigara içesin mi gelecek ya da yemekle mi inatlaşacaksın daha ilerisi için çocuğu mu emzirmeyeceksin

Yaş kaç acaba
Benim sorduğum konuda bişey diyebilirsiniz tabiki ama sigara konusunda danışmadım yargılamak kimsenin haddi değil

Eşim sizin kafanızda değil iyiki
İyiki buraya bu konuyu açmışım şükretme sebeplerimi farkettim
Sizin gibi olsaydı boşardım
Sizin kafanızda biriyle ömür değil gün geçmez
Sayenizde eşime karşı sinirim geçti teşekkürler

14 senedir benimle ömür geçiren biri var bu da senin haddin değil, zira konu benim hayatım değil

Gene söylüyorum dön bir özelestiri yap

Eşiniz zaten sizi hep alttan almış sadece o gün canının istediği birşeyi söylemiş ama siz çok fazla tepki vermişsiniz bir kerede yaptığımı beğen çocuğumda aç kalsın falan deyince o da parlamış ki burada kendi öfkenizle hamile olmanızı da kullanmış oluyorsunuz normalde eşin beğenmiyor değilmiş ki.

Ve kusura bakmayın ama hamileyken sigara içmenin bahanesi olmaz hiçbir doktor da gebeyken 2-3 sigara içebilirsin demez benim sigara çok tüketen arkadaşlarım çok istediğinde sadece bir sigaradan bir iki üfürüm alabileceğini söylediğini söylemişti 2 3 ne demek. O zaman her kızdığınızda yakın sigara o sizin kızgınlığınızı mı alacak yapmayın lütfen eşiniz haklı o konuda.

Haklısınız hatamı bende farkettim teşekkür ederim yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…