- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
Kesinlikle katılıyorum. Müdahele etsen bi dert etmesen bi dertOturup muhabbete dalsan çocuğa müdahale etmesen ve rahat davransan yine arkadan bir ton konuşurlardı. Çok şahit oluyorum benzeri durumlara, çocuk yaramazlık yapıyor, bişeylerı döküyor ve annesi çocuga kızıyor. Komşu hemen mudahale edıyor " canım çocuk o nıye bagırıyorsun aaa, yapsın bırak" fılan diye. O misafir gidincede arkadan sayabıldıgı kadar sayıyor yerlerı temızlerkenSen bakma millete, hertürlü konuşulurdu zaten.
Bebeğiniz olduğunda , daha uykusuz ve yorgun günler gelecek.
Sinirlerinize hakim olmalısınız.
Daha iki yıldır dünyada olan , masum bir melek :) Neyin ne olduğunu bilmiyor ki, istenirse iki saniyede dikkati başka yöne çekilebilir. Kandirilmaya çok musaitler.
Evet hiç kolay değil ancak ikinci bir bebek kızınızın tercihi değil.
Kv.nizin dediklerine takılmayın. 2 yaşında bu şekilde olması çok normal. Zamanla açılacaktır.
''hamile olup sabretmek kolay mı '' mı??
en son dün aksam benım yasadıklarımı yasamadan ölmeee diye eşime bagırıp aglıyordum.
sebep: yok .ondan yarım saat sonra bişeyler atıştırıyordum sagdan soldan muhabbet ederek
herkesin anneligi kendine hele ki anne olmayan birinin anneliginize laf soylemesi yılın esprisi olmus.
hiç ama hic kafanıza takmayın.
bir gün o çok laf soyleyen arkadasınızı arayın, cok cok acil oldugunu 1 saat cocugunuza bakmasını ısteyın. 1 saat baksın görsün dünya kaç bucak.
agzı olan konusuyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?