Veterinerlik acikogretimden mi okunuyor salla salla tutat belki bir gun...kocayi bulurum sıkıntı yok elimi sallasam ellisi adam dolu ortalik.ayrica cocuk yapmam icin evlenmekte sart degil..neyini kiskanicam ya saka yapiyorum...100 kilo bedenini mi guldurme beni..Evet şu an ev hanımıyım tatlım. Çocuk olunca iş yerimi kapattım. Veteriner olmak çok istediğim için okuyorum 2. Üniyi
Kıskandığın çok belli kuzum zaten niyeyse sürekli bi çekememezlik. Hangi konuya yazsam yorum yazıp bozma çabası. Ban yedin hala akıllanmadın. Önce bi koca bul da çocuk yaparsın.
Veterinerlik acikogretimden mi okunuyor salla salla tutat belki bir gun...kocayi bulurum sıkıntı yok elimi sallasam ellisi adam dolu ortalik.ayrica cocuk yapmam icin evlenmekte sart degil..neyini kiskanicam ya saka yapiyorum...100 kilo bedenini mi guldurme beni..Evet şu an ev hanımıyım tatlım. Çocuk olunca iş yerimi kapattım. Veteriner olmak çok istediğim için okuyorum 2. Üniyi
Kıskandığın çok belli kuzum zaten niyeyse sürekli bi çekememezlik. Hangi konuya yazsam yorum yazıp bozma çabası. Ban yedin hala akıllanmadın. Önce bi koca bul da çocuk yaparsın.
Bu konuya , bu yazının cevap olma mantığını anlamaya çalışıyorum . Annemle sorunum yok sizin anneniz gibi yani bir anne her anne gibi .
bunu sen yazdin ilk mesajindageleceğini hazırlamadığınız mutsuz edeceğiniz çocukları doğurmayın
Annelik nasil bencillik olabilir anlayamiyorum gercekten. Böyle dusunenler annelerinden memnun olmayanlar. Bi güne bir gün annemin agzindan seni 9 ay tasidim buyuttum lafini duymadim. Annem hep karsiliksiz sevdi. Dunyanin en kötü seyini de yapsak sevdi, bagrina bastı. Cocuklari icin gerekirse hayatindan vazgecebilecek insnalar nasil bencil olabilir anlayamiyorum gercekten..
Dedigim gibi annelerinden memnun değiller bundan dolayı böyle dusunuyorlar galiba..
Cok tesekkur ederim seninde kutlu olsun. Benim en mutlu dogum gunum bugun. Cok guzel iki haber aldim. En guzel hediye oldu bana bunlar.Canım seninde doğum günün kutlu olsun
bu düşünce ....Asıl bencil anneler, çocuğu olmuyor diye 10 yıl tedavi görenler.
annemin teyzesi kanserden vefat etti neden biliyor musunuzneden anne olamayanların tedavi olması bencilce ? sebep ne yani ?
ay Allah rahmet eylesinannemin teyzesi kanserden vefat etti neden biliyor musunuz
yıllarca ama yıllarca çocuk tedavsi oldu bile bile göz göre göre ölüme gitti o ...
neden: bencilce bir sebep...o arkadaşın gözünde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?