annelik gerçekten dünyanın en güzel şeyi mi??

Aynen katılıyorum dediklerine.

Aynen katılıyorum dediklerine. Sevişme kısmı hariç önceden de öyle atraksiyinlarimız yoktu :)

Dunyanin en guzel ama en zor seyi ANNELIK! Rabbime bin sukurki bu duyguyu bizlere vermis..Rabbim her isteyene tattirsin.
Amin canım

Cok guzel sag salim kucaginiza alin inşallah

Ayyy hosuma gitti :) herseyimiz ayni demek :) benim esimde istiyor ama hiiic öyle cabalari yok...hatta kullandirtmicam kilo yapmasin falan dedi :) düşün artik..
Sen ne deyip oyaliyorsun esini canım ben artık daha fazla oyalayamayacagim gibi görünüyor vallahi. . Bakalım hangimiz omce hamile kalacak :)

Anne olunca vücut ve beyin kimyası değişiyor istemesende hep o diyorsun o iyi olsun o mutlu olsun vs.. Vs.. Buna engel olamıyorsun dünyanın en muhteşem şeyi en yüce duygusu gibi laflar fazla abartı evet an geliyor iyiki olmuş diyorsun an geliyor hayatımın içine etti diyede düşünüyorsun ama sevgisi o kadar çokki bu düşünce suçlu hissettiriyor insana bir anda bu sefer öyle düşündüm diye ya çocuğuma birşey olursa diye için içini yiyor yani tam bir duygu karmaşası ben annelerin biraz deli olduğuna inanıyorum çünkü hayatı ve insanları algılama biçimi diğer insanlara göre çok farklı oluyor
Bence şimdiki hayatımı böylece bırakıp farklı bir hayata hazırım dediğinde çocuk yap

20 aylik oglum. bence bastan nasil alistirirsan oyle gidiyor. okadar kolay bir bebek degil tabii. ama cok zor da degil Allah a sukur.

Ben ki duvar gibi gibi duygusuzsuz sayılabilecek bi insandim acikli filmleri falan kipirtisiz izlerdim hani dogramalu bicmelu filmlere bayilirdim
Arkadaş bi anne oldum bi sure bebegime bile bu benimmi diyerek baktim bi sure "benim oğlum var" demek komik geldi
Nasi bi ruh dünyam varsa artik ve resmen sevmeyi hissetmeye öğrendim öğrendikçe sadirdim ben ömrümde kimseyi ozlememistim
Bu kadar seviseçilecek biri olduğunu bilmiyordum
Artik her filmde zirlayacak bise buluyorum hatta kitaplarda bile Angelanin Küllerini okurken yarim saat aglamisligim var :)))
Yani hayatta bi macera donum noktası olacak bi deneyim hangisi dense annelik derim
Beni insana dönüştürdü valla isin Özü bu :))))
Deneyin efendim pişman olani görmedim daha

Kisiye gore degisiyor sanirim.
Anne degilim ama 4,5 yasinda kiz kardesim var ve benimle yasiyor. Icim titriyor ona bakinca sevgisini tarif edemiyorum.
Su an ondan baskasini bu kadar cok sevemem gibi geliyor.

Kendi annem de tam tersi hadi ben kac yasina geldim ama ufacik kizini gormek istemeyi birakin aramiyor bile. Kafam rahatladi diyormus akrabalara kiz kardesim benimle yasamaya basladigindan beri.

O yuzden anneligi de her anneyi de cok kutsal, mukemmel gormemek lazim.

annelik dunyanin en guzel seyi evet... ama Millan`in yazdigi seyler de o kadar dogru ki... evliliginiz oturduysa dusunun cocuk yapmayi...

22 aylık evliyken hamile oldugumu öğrendim isteyerek yapmıştık...

annelik zor..Açıkçası bana göre zor ama güzel..

sevdigin için evladına olan tahammülün artıyor..Onu sevmek muthiş birşey..

Eşim bakım konusunda çok yardımcı oldu sagolsun..

Ama 2. bir çocugu güzel olmasına ragmen düşünemiyorum mesela :)

yavrum benım taktıkten cok caydırma politikam soz konusu şöyle ki; " susuzluk kapıda,su savşları cıkacak.cocuk yapmayalım....işid türkiyeyi vurucakmış,cocuk yapmayalım.etraf suriyeli kaynıyor,virus kol gezıyor çocuk yapmayalım " gibi...sonuc: hatun sesını kesermisin ben baba olucam bittttti dedi ...artık oyalama benı 30 oldum diyo..banane yaşın geldiyse;ben hala kendımı 17 hissediyorum arkadaşım !!!!

çok ikilemdeyım canım cok...sorumluluk artı cidden gelecek kaygısı...sonucta cokta refah bi ülke de yasamıyoruz..oğlak burcuyum.çok pesimistim..bende umut yok.ama korunmuyoruz ..bende umut yok.sana guvenıyorum bebeım

bi an beni nerden tanıyor dedim :))))

Aaa inanmıyorum bu kadar olmaz bende oglak burcuyum :)

ama benn seni çok olgun düşünüyordum,37-40 gıbı..verdıgın cevaplar yaşanmışlık gerektıren cevaplar,kıvrak zekan falan..

ama sımdı sankı kucukmuşsun gıbı sandım,bu yazdığınla..yasını sorsam ayıp olurmu..

(alıntı yapmayı unnutmasaydım eyiydi..msjım prezentabl kontese idi)

Millan canım yaşım 30

24 yasında anne oldum...

Hayatı böyle sadece evlat eş olarak gören biri degilim..Kendime önceliklerimi mutlaka ön planda tutuyorum

Çünkü felsefem ben mutsuz olursam ailem huzursuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…