annelik gerçekten dünyanın en güzel şeyi mi??

Annelik güzel evet ama ben tek bir çocuga annelik yapabilecek standartlara sahibim..

Fazlasına gücüm yok mesela..Tek bir çocugun sorumlulugu onun gelecek kaygıları ve kendime ayırabildigim zamanı gibi durumları göz önüne alınca fazlasına tahammülüm yok..

Özgürlügüme düşkünüm,düşkünüm derken fazla sıkılmaktan,haddinden fazla sorumluluk üstlenmekten hoşlanmıyorum..

İşte annelik derken illede her anne kutsaldır diye bir kavrama ihtiyaç duymuyorum düşünürken..

Yettigi kadarıyla anneyim ben..Yettigi kadarıyla sevip,koruyup,kollatlıyorum

Aaa inanmıyorum bu kadar olmaz bende oglak burcuyum

sıkıntı bızde canım.herifler aklı selim sekilde cocuk istiyor..bak eşine kendınden cok guvenıyosan hamıle kal derım.ben dun bu forumu anlattım.dedım;benım gıbı kafası karısık bi arkadas bi an benı anlatıyo sandım...yapsam mı bilemıyorum.ama senın gıbı adam asıl babalıgı hak edıyor dedım..gozlerı doldu herifimin.. sonra bı baktım elinde incirlerı doluşturmuş tabağa,ibrahım saracoğlu yumurta çatlatma kürü varmış..gel onu yapıcaz dıyo..ya manyakmısın bi git dedim.sonra surat yıne dustu. yaa kuzum bız galiba kurtulamıcaz.yapalım kurtulalım

Her zaman dua ederim. . Her kadın annelik duygusunu tatsın diye. .

Yaşadım bildiğim için bana göre bir kadının yaşayabileceği en güzel duygu annelik. . canından kanından bir parça. . gözleri,elleri,duruşu bakışı eşsiz bir hazine gibi. .kirpinin bile yavrusunu pamuğum diye sevdiğini duymuşsundur. . bu cümledeki şevkat ne kadarda etkileyici değilmi. . .

Merhaba siz yazalı uzun zaman olmuş hamile kaldınız mı karar verdiniz mi bebek olayına

Merhaba siz yazalı uzun zaman olmuş Şuan nasıl bebeğiniz Büyüdü mü yani bende hamileyim ve çok kötü durumdayım eski Hayatım bir daha asla olmayacak uykularınız düzene girdi mi? Ya sevemezsem diye çok korkuyorum

Boşuna korkmayın çünkü istemeseniz de seveceksiniz, bağlanacaksınız birbirinize ve bir daha kopamayacaksınız
Doğanın kanunu bu. yaşamadım duyguyu ama yaşayıp da pişman olana rastlamadım. :)

Valla ben hayirlisiyla hamile kalayim da uykusuz olmaya raziyim. Kesinlikle dunyanin en guzel duygusu oldugunu dusunuyorim.
Anne evladini sevmez mi? Elbet sever.

merhaba
bu gibi düşüncelere kapılmanız şuan çok yersiz inanın.Evet hayatımın eskisiyle yakından uzaktan alakası yok.Çalışmayı çok seven biri olarak iş hayatına geri dönemedim çünkü bebeğim çok hareketli ve gündüz/gece uykusu hala yok.Şuan 14 aylığız ne yazıkki 14 ay+hamileliğin son 2 ayınıda dahil edersek 16 aydır kesintisiz 2 saat uyku uyumadım.Arkadaşlarımla buluşmam ise yeni yeni başladı.Lohusa depresyonum geride kaldı.Dogum kilolarımı verdim.Oğlum büyüdükçe 10 aydan sonra gülücükler atmaya başladı sonunda.öncesinde ağlamaklı oldugu için çok zor günler geçirdim.Şimdi ise oğlumla gülücükler saçıyorum.2gün önce ilk defa bilinçli olarak anne diye seslendi işte o anın tarifi yok inanın.
Volkan Serhat Dede isimli bir kadın doğum doktoru var netten takip etmeni yazılarını okumanı tavsiye ederim.Özellikle annenin doğumdan sonra bebeğine bağlanması ile ilgili vucudun salgıladığı bir hormon var.Volkan Serhat Dede nin bu konu ile ilgili çok güzel yazıları var.
eğer şimdi dersem kucağına alınca okşayınca herşey bitecek yalan olur.çünkü benim öyle olmadı.Oğlum inanın 7/24 ağlıyordu sadece emzirriken sevebiliyordum.Aklımdan ise sanırım ben bebeğemi sevmiyorum vb.. düşünceler geçiyordu.Tabi sadece aklımdan geçiyordu dışa vuramıyordum.Şimdi bu düşüncelerimi annemle vb.. tanıdıklarımla paylaştığımda ise bana söyledikleri şey sevmediğin benimsemediğin için mi geceleri başında bekledin aman mama vermeyelim ne gerek var emmsin deyip mama vermeyi redettin ve git sen dinlen dediğimizde annesine ihtiyacı var deyip uykusuz kaldın diyorlar.Çokta haklılar.dogumdan 10 ay sonra regl oldum sanırım ilk zamanlarki huzursuzlugum ve mutsuzlugumda bu durumda etkisi büyüktü.
umarım saglıklı bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

çok büyük bir aşkla evlenen bir kadın olarak söylim annelik kesinlikle çok güzel bir duygu ama eşin ve bir çok şey ikinci planda olacak eskisi gibi olmak zor oluyor ama şuna emin ol özel sektörde çok yogun çalışan bir anneyim hiçbir şeyi bana zor gelmiyor yorgunlugunu görmüyor insan onları dert etme
emin ol her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…