Merhabalar.
Aslında bu konuyu iki kisi olarak actik. Ikimizinde kafasinda soru işaretleri var.
Bir yillik evliyim hatta 14 ay oldu diyebilirim. Bizimki aşk evliligiydi birbirimizi cok severek evlendik esimle.. bu süre içinde cok sorunlar yasadigimiz da oldu. Ikimizde sinirliydik bi sey oldu mu ikimiz de gemileri yakar gecerdik ama bu sevgi bir arada tuttu bizi.. Cok şükür artik kavgalarimiz cok cok azaldi. Ve kavgada ya o birakip gidiyor ortami ya da ben. CozDuk diyebilirim. .
Simdi ee sorun ne dersiniz tabi..
Esimi toplamda 3 yildir tanıyorum. Evlendigimiz gunden beri bebek istiyor. Ben 14 aydır hayir diyen taraf oldum. Cunku yasim 26 o ise 30.. ben çalışıyorum devlet memuruyum ama yoğunum. . Düşünunce o kadar zor geliyor ki.. hem ev hem is hemde bebek......
Sonsuza kadar erteleyemem bununda farkindayim ama iste gel gör ki korkuyorum. ....
20 yasindaki kizlar pat pat doğuruyor ama ben korkuyorum. .
Dogumdan sonra esimle eskisi gibi olamamamktan.. hem ise hem bebege yetisememekten.. ona iyi bi anne olamamaktan.. o anlatip durduklari lohisa depresyonundan vucudumun deforme olmasi bidaha toplayamamaktan..
Bi yandan da bebek gördüm mü icim eriyor cok cok sirin geliyorlar gozume..
Anneler cevaplarsaniz cok sevinecegim......