annelik gerçekten dünyanın en güzel şeyi mi??

ben de böyle planlı programlıydım bir ara ama çocuk plana programa gelmiyormuş anladım ki... isteyince hemen olmuyormuş olunca öyle kolaylıkla kucağına alamıyormuşsun...

hem gebe kalamayıp hem de zorla gebe kaldığım bebeği karnımdayken kaybedince plan program kalmadı bende. şimdi tekrar tedavi ile gebelik için uğraşıyoruz...

allah hiç kimseyi böyle sınamasın düşmanımı bile, ben ki bebek için delirip ölen biri değildim hiç bir zaman ama insan yaşayınca anlıyor işte..

tecrübem kızıma sabit,kendimden örnek verebıldım

Kendimi testere filminin son serisindeki tuzaga dusurulmus kisi olarak goruyorum zira ev de tuzak mahalli oglum da o bisiklete binen adam adi ,ismi cismi her neyse
Gecenin bi yarisi kucuk memede , buyuk kelamda: susadim
hoop kucugu cikar memeden , o aglasin buyuge su getir,
tekrar memeye tak ,
buyuk: sut istiyom
buyuk:kakam geldi
buyuk:cisim geldi
buyuk:bana hikaye anlat
buyuk:babamin yanina gidecem(zira adamla yataklar ayrildi )
Buyuk:annemin yanina gidicem
bu boyle devam eder her gece bende ne sabir kaldi ne siyah sac
daha 3 yasinda ama onun bi kokusu bana oscari kazandirdi...

Son düzenleme:
Okudukca hrm güldüm hem huzunlendim
HArikasiniz.......

Dünyanın en zor işi olduğu için zaten kadınlara annelik gibi karşı konulmaz bir dürtünün verildiğini düşünüyorum. Zor ama değer ama asla toplumsal kaygılarla veya olmasi gerektiği için çocuk sahibi olunması gerektiğini düşünmüyorum. Birçok şeye hazırlıklı olmak gerekiyor ama hazır olmak gibi bir kavrama pek inanmiyorum bende, biraz nasip kısmet.

iy bekletmişin enişteyi 3. yıla kadar canım..
bizim bir yıl dolduğundan beri eşim triplerde..
bebek konusu açıldığı an yüzü düşüyo..
bi de demezmi benim ailemin beklentileri var diye..
yemişim beklentiyi, ailen mi bakacak çocuğa geceleri..
öuyle uzaktan sevmeye ben de isterim torun..
kendimi hazır hissetmeden olsun istemiyorum..
inşallah hayırlısıyla en güzel vakitte olur..

Canim onceliklw yapamam edemem dersen o kaygilarla bebegini dunyaya getirirsen ufacik bir olumsuzluktan etkilenirain
biz oglum 19 gunlukken gezmeye basladik hix wve hapis olmadim ki birde 7.5 yasinda kizim var tatilede gittkk
tabi bu birazda babaylada alakali esininde yardimci olabilcdgini sana kisitlama getirmeyecegini dusunuyorsan gonul rahatligi ile anne olavilirsin
hem o kadar besedilmez birsey olsa ikinci cocuk kimse istemez
ben ikinci cocuk icin az gozyaso dokmedim kk iletanismama vesiledir binlerce mesajiminda sahibi

Başlığına cevap vereyim.. kimi ne göre dünyanın en harika olayı, kimi ne göre en berbat.. zor , yorucu bir süreç ama bana göre dünyanın en mükemmel olayı. .

Başlığına cevap vereyim.. kimi ne göre dünyanın en harika olayı, kimi ne göre en berbat.. zor , yorucu bir süreç ama bana göre dünyanın en mükemmel olayı. .

Inan bu korkuları yaşamaya bile ddeğer. ..daha ne diyeyim ki bambaşka bir duygu bu...Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşaallah. ..

ikinciye gebeyim ilki 1 yaşında bir yıldır uyku uyumadım. tabiiki onun büyüdüğünü görmek minick elleriyle sarılması kalbini ısıtan harika şeyler ama zorluklarını düşünce manyakmıyım len ben diyorum. bide ikincii geliyo 26 yaşında hayatım bitti artık çocuklarım için yaşıyorum. kocama kendime hiç vaktim yok şimdiden bide çalışıyorum. şu psikolojide boşver yapma diyesim geldi sen yine beni dinleme güzel taraflarıda var.. amann benim bile kafam karıştı banada bi el atın :D

seninki ayaklamadı galiba daha yada çok uslu bu dediklerinin birini bile yapmak zor benim için uyuyrken bile rahat değilim yarım saatte bi uyanıp yanındamıyım diye kontrol ediyo gece bile. allah ikinciyi kolay bi bebek yapsınn umarım..

seninki ayaklamadı galiba daha yada çok uslu bu dediklerinin birini bile yapmak zor benim için uyuyrken bile rahat değilim yarım saatte bi uyanıp yanındamıyım diye kontrol ediyo gece bile. allah ikinciyi kolay bi bebek yapsınn umarım..

ayyyy evlenme tarıhı yaşlar hatta konu tamamen ben ya herseyımız uyuyor dıyebılırım...benım eşimde 30 yasında şimdiden bana arı sutu polen folik asıt zımbırtıları alıp agzıma tıkıyor sabahları..sonuccc cocuk !!! istiyormuyum hayır..suan sende kendımı gordum.çozum bulursan beraber hamıle kalalım yavrum ..takıpte olucam

Dunyanin en guzel ama en zor seyi ANNELIK! Rabbime bin sukurki bu duyguyu bizlere vermis..Rabbim her isteyene tattirsin.

Ben bebegime isteyerek ve baya cabalayarak hamile kaldim daha hayatimiza girmedi fakat esimle evliligimiz iliskimiz degisik bir boyuta tasindi ikimizden bir parca hayatimiza katilicak, zorluklarini biliyoruz duyuyoruz buna kendimizi hazirlamaya calisiyoruz, onemli olan bu deneyimi birlikte birbirinize destek olarak yasamaniz. Aile olmaya hazirsaniz bence vakti gelmis. Ben 23 esim de 30 yasinda ve doktorum genc olmama ragmen cocuk yapma islerini 27den sonrasina birakma dedi hem vucut kaldirmiyor hemde risk faktorleri daha cok artiyor diye. Insallah bende saglikla kucagima alirim evladimi anneligi tadarim ama daha simdiden icim bir degisik bi farkli hissediyorum kendimi..

Aynen katılıyorum dediklerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…