Annem annem annem

Asla büyüklerime saygısızlık etmem etmemeye çalışırım, ama eşim 10 dakikalık yere diye gidip 2 saat olunca ve haber vermeyi de unutunca eşim haklı olarak başımıza birşey gelebilmiş olduğunu düşünüp aramış. Annemin haklı olduğu durumlarda uyarısını dikkate alır ona göre hareket ederim ama bu saçma değil mi sizce de? Yani aynı şeyi kayınvalidem bana deseydi niye eşini arayıp duruyosun sürekli diye eşimi aramam kimseyi ilgilendirmez derdim
Kesinlikle çok haklısınız. Kendi içinde böyle düşünse bile size söylememeliydi. Çünkü zaten eşinizle aranızda bir problem yok. Ve elbette olsa bile bu bir tek sizi ilgilendirir

Kesinlikle çok haklısınız. Kendi içinde böyle düşünse bile size söylememeliydi. Çünkü zaten eşinizle aranızda bir problem yok. Ve elbette olsa bile bu bir tek sizi ilgilendirir
Belki sert bir tepki olabilir ama bunun sonu gelmiyor tutamadım kendimi.

Cok uzucu bisey ya gercektende, insanin annesinden bile bi fayda gormemesi onu takdir edememesi cok uzucu.

Gozlemlemelerimle afedersin sumsuk sumsuk duran annelerin cocuklari hayata - 1den basliyo. Bahaneler hep var.

Oyuzden ben cocuklarimin karsisinda dimdik duran, maddi manevi kimseye muhtac olmayan olarak kalmak istiyorum. Biraz egoistce gelir belki ama sunun kanaatindeyim, ben iyiysem cocuklarim iyi. Ben saglikliysam onlarda saglikli. Kendime hayrim olmazsa cocuklara verimli olamam oyuzden once ben.

Bu dusuncem anneme gore kendimi cok seviyorummus :)
Evet seviyorum, ben hastalanmamak icin kendime bakmaliyimki onlarin basinda durabileyim.

Annem bu hafta gitti psikolog bana rapor gonderdi, 50dk icinde baya bi konusmuslar anlasilan. 1 seansla cok yol katedecegimizi sanmam. Maalesef kadin temmuzda tatile cikiyomus, agustosda online yapacakmis.
Kotu oldu aslinda ya

Henuz tatile cikamadik, yaklasik 3 hafta sonra Turkiyeye geliyoruz insallah canim...
Yo egoistlik değil olması gereken bu

kimi almayı sever kimi vermeyi
Ben vermeyi seven taraftayım, annem-babam-eşim-evladım için birşeyler yapmayı kendimi zorlamayı severim
Mesela geçen oğlum sarma istedi, benim kolum sorunlu ameliyat oldum ve hiçbir zaman eski haline dönmedi.masa silmek bile benim için zulüm.oğlanı uyuttum oturdum masanın başına gece yarısına kadar dolma sardım.sabah kalktım ama ağrıdan kıvranıyorum kol kalkmıyor şişmiş.inleye inleye kalktım pişirdim, koydum önüne, ikişer ikişer yedi kuzum, annezim(annecim demiyor böyle söylüyor)çok güzel olmuş eline sağlık tam istediğim gibi yapmışsın dedi, bir tencere sarmanın ağrısını bir hafta çektim ama kolum ağrıdıkça nasıl mutlu oluyorum, oğlumun yiyişi gözümün önüne geliyor nasıl haz alıyorum böyle dünyayı kurtarmışım sanki. Ben de böyle sorunlu bir tipim işte, keşke senin gibi olabilsem, doktorum hep bunu öğütlüyor ama yok olmuyor.
Kendini sevmende ne gibi bir yanlışlık olabilirki. Benim bile sevmediğim beni bir başkası sever mi? Kendini bilmektir bu. Sevilmeyi hakeden bir kadın olduğunu ben bile biliyorum.
Seanslar için dertlenme başladı bir adım attıya bundan sonra gerisi gelir

geldiğinde sana bir kahve ısmarlayayım mı?
.:)

Yo egoistlik değil olması gereken bu

kimi almayı sever kimi vermeyi
Ben vermeyi seven taraftayım, annem-babam-eşim-evladım için birşeyler yapmayı kendimi zorlamayı severim
Mesela geçen oğlum sarma istedi, benim kolum sorunlu ameliyat oldum ve hiçbir zaman eski haline dönmedi.masa silmek bile benim için zulüm.oğlanı uyuttum oturdum masanın başına gece yarısına kadar dolma sardım.sabah kalktım ama ağrıdan kıvranıyorum kol kalkmıyor şişmiş.inleye inleye kalktım pişirdim, koydum önüne, ikişer ikişer yedi kuzum, annezim(annecim demiyor böyle söylüyor)çok güzel olmuş eline sağlık tam istediğim gibi yapmışsın dedi, bir tencere sarmanın ağrısını bir hafta çektim ama kolum ağrıdıkça nasıl mutlu oluyorum, oğlumun yiyişi gözümün önüne geliyor nasıl haz alıyorum böyle dünyayı kurtarmışım sanki. Ben de böyle sorunlu bir tipim işte, keşke senin gibi olabilsem, doktorum hep bunu öğütlüyor ama yok olmuyor.
Kendini sevmende ne gibi bir yanlışlık olabilirki. Benim bile sevmediğim beni bir başkası sever mi? Kendini bilmektir bu. Sevilmeyi hakeden bir kadın olduğunu ben bile biliyorum.
Seanslar için dertlenme başladı bir adım attıya bundan sonra gerisi gelir

geldiğinde sana bir kahve ısmarlayayım mı?
.:)
Allah senden razi olsun cocugunu mutlu ettigin icin
Ellerine saglik
Ama büyük koskoca fincan olsun bizi anca keser :)

Allah senden razi olsun cocugunu mutlu ettigin icin
Ellerine saglik
Ama büyük koskoca fincan olsun bizi anca keser :)
Yaw senin istediğin kahve olsun
Önce kahve, üstüne bir iki atıştırmalık, sonra çay, e içimiz büzüştü çay kahve nereye kadar Allah ne verdiyse yeriz, e üstüne bir demlik çay daha, meyveydi çerezdi.....amaaaan sabahlar olmasın :)
Allah senden de razı olsun güzel kardeşim
Valla görüşmek istersen daha doğrusu müsait olursan başım gözüm üstüne
Bebiş severim bebiiiiş :) tatlı niyetine :)

Yaw senin istediğin kahve olsun
Önce kahve, üstüne bir iki atıştırmalık, sonra çay, e içimiz büzüştü çay kahve nereye kadar Allah ne verdiyse yeriz, e üstüne bir demlik çay daha, meyveydi çerezdi.....amaaaan sabahlar olmasın :)
Allah senden de razı olsun güzel kardeşim
Valla görüşmek istersen daha doğrusu müsait olursan başım gözüm üstüne
Bebiş severim bebiiiiş :) tatlı niyetine :)
Ben yemeyi cok severim
Suan diyetteyim kalan 4kilo gitmiyo Amaaaaan yerim kiz sen yeterki iste :D :D
Bebis cok datlu coook ama bir okadar da anaci
Yapisiyo bana kimseye gitmiyo babayada gitmiyo
Haa birtek anneme haftada 1 kez birakiyom vakiy gecirsinde beni anlasin diye ceza veriyom hahah. Carsamba birakiyom 1 saat diye 3 4 saat diger kizimla vakit geciriyom
3gun kendine gelemiyo annem, dolayisiyla ugrasacak bise bulamiyo yorgunluktan :D
Nerdeydin sen istanbulmu
Biz bu yil cok gezmicez koronadan dolayi
Esimin memleketi benim memleket yetiyo zaten

Back
X