annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139
Eşiniz baksın,eşiniz evde boşboş dururken anne babanızı darlamanız hata zaten.
İşsizlik maaşı mı alıyor eşiniz?
İş bakıyor mu?
Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın zordur elbette ama biraz da çabalamak lazım değil mi?
Beğenmemezlik edip de girmiyorsa bir yerlere aileniz de kasten size baskı yapıyordur.
Eşinizi çok rahat gördüler besbelli.

yapmayı biliyorsa bakmasını da bilecek. yurtdışında bu kavram var. ordakiler baba değil mi?
gerçekten garipsiniz. ne kıymetli eşiniz varmış.
Ben yurt disindayim,burda babalar oyle guzel bakiyorki masallah valla:)
Daha bugun parkta sirtinda sirt cantalari ellerinde pusetle cocuklarini gezdiren babalar gordum cok guzel birsey:)sorumluluk vermek gerek babayada yaparken yalniz yapilmiyor neticede,esim de cok bakmistir ve halada lazim oldugunda bakar calistigi halde,normali bu cunku..

Arkadaşlar söylemiş en güzeli eşiniz baksın çocuğunuza hem sizin de kafanız rahat olur. Ben ve eşim çalışıyoruz iki kızıma ben işteyken eşim bakıyor.
Başta biraz zorlandı ama şimdi herşey yolunda. Bence sizin eşiniz de bakabilir.

eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.

bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.
Eşine ogretirsin yapar. Ne meraklisiniz tüm sorumluluğu yüklenmeye. Kadınlar ne garip yaa

merhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
Eşiniz işsizse o baksın çocuğa. Eşiniz bir yete girince de bakıcı tutarsınız

eşiniz hiçbir zaman çalışmayacak mı, çalışacaksa iş arıyorsa iş buluncaya kadar çocuğunuza niye bakmıyor? abim yazları 7 aylık oğluna bakıyor.1.5 yaşında diyorsunuz sizinkini.ayrıca annenizi babanızı asıl rahatsız eden kızlarının çalışıp evi geçindirirken damatlarının boş oturması olabilir.birçok anne babayı böyle bir durum rahatsız eder.ben olsam ben de bu tabloda torunuma bakmam.

Son düzenleme:
Ha bi zahmet demi ya.
Vallahi insanlar bi garip.
Hem de çok ben de adamın yerinde olsam çalışmam.
Ev var sorumluluk yok
Eş var sorumluluk yok
Ee çocuk var onun da sorumluluk yok
Çocuğa kayinvalide kayinbaba bakıyor
Evi kadın gecindiriyor
Harçlığı da cebinde oh mis gibi..
Anne ile babanın da zoruna gidiyor herhalde o yüzden tehdit ediyorlar

Hem de çok ben de adamın yerinde olsam çalışmam.
Ev var sorumluluk yok
Eş var sorumluluk yok
Ee çocuk var onun da sorumluluk yok
Çocuğa kayinvalide kayinbaba bakıyor
Evi kadın gecindiriyor
Harçlığı da cebinde oh mis gibi..
Anne ile babanın da zoruna gidiyor herhalde o yüzden tehdit ediyorlar
Valla o kızı da(konu sahibini) büyüten bu anne baba diyecem olmayacak..

Demekki haklıyı haksizi ayırt edecek kadar adalet duygusunu yerleştirmemişler.

Okutmuslar meslek sahibi etmişler ama eşe ezilmemeyi ögretmemisler

Birde anne babaya karşılık el oglunu savunmayı öğretmişler.

Valla o kızı da(konu sahibini) büyüten bu anne baba diyecem olmayacak..

Demekki haklıyı haksizi ayırt edecek kadar adalet duygusunu yerleştirmemişler.

Okutmuslar meslek sahibi etmişler ama eşe ezilmemeyi ögretmemisler

Birde anne babaya karşılık el oglunu savunmayı öğretmişler.
Siz de anne babaya ne kinli çıktınız ya (konukaç yaşında insanlar artık bi rahat etsinler dimi doğurup doğurup bir karşılık beklemeden bakmaları isteniyor ha tabi bide hiç birşeye laf etmiyecekler :işsiz:

Konu sahibi kusura bakma ananı babanı gömmedik diye kayboldun ortadan :KK14:

Siz de anne babaya ne kinli çıktınız ya (konukaç yaşında insanlar artık bi rahat etsinler dimi doğurup doğurup bir karşılık beklemeden bakmaları isteniyor ha tabi bide hiç birşeye laf etmiyecekler :işsiz:

Konu sahibi kusura bakma ananı babanı gömmedik diye kayboldun ortadan :KK14:
Önceki yorumlarıma bakipta tekrar dönün lütfen

Eşin zaten işsiz miș o evde çocuğa baksın sende çalış yani rolleri değișin sonra çocuğunuzu kreşe verirsiniz ikiniz çalışırsınız o zamana kadar esinde belki iș bulur

eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.

bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.

Bu ülkede milyonlarca baba var çocuğuna bakan. Emin olun alıştığında anneanneden bile iyi bakar.

evet saçma. onlar kendi torunlarına bakıyor. para için bakıcaklarsa ne anlamı var. ben her zaman elim dolu gidiyorum ihtiyaç duydukları birşey varsa alıyorum. mutfak esya vb. ama para almayı asla kabul etmezler. üstüne bide bana kızarlar....

Bakmak zorunda olan babanın evde her işi yapması ama çocuğuna bakmaması da saçma

Back
X