annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139
her erkek bir mi canm ? o zaman her erkek herşeyi yapar diyelim. bütün erkekler en iyi aşçılar gibi yemek yapsın... hadi bakalım neden bazıları yapıyo da bazılar yumurta bile kıramıyor. HERKES FARKLI... iş konusunda da artık açıklama yapmıcam.. adam arıyor zaten demekten dilimde tüy bitti...

töbe yarabbim yaaa...
Her erkek bir değil ama her " BABA" bir olmalı. Kadınlar nasıl annelik yapıyorsa, erkekler de babalık yapsın.
Onlar yapamaz beceremezi kadınlar empoze ediyor. Erkeklerin de işine geliyor.

her erkek bir mi canm ? o zaman her erkek herşeyi yapar diyelim. bütün erkekler en iyi aşçılar gibi yemek yapsın... hadi bakalım neden bazıları yapıyo da bazılar yumurta bile kıramıyor. HERKES FARKLI... iş konusunda da artık açıklama yapmıcam.. adam arıyor zaten demekten dilimde tüy bitti...

töbe yarabbim yaaa...
Adam arıyor madem 4 ayda nasıl iş bulamıyor. Aradığı kriterler yüksek demek ki.
Konu açıyorsanız yorumlara açık olacaksınız.
Kocanızı savunduğunuz kadar , çocuğunuza bakan anne babanızı da savunun.

Adam arıyor madem 4 ayda nasıl iş bulamıyor. Aradığı kriterler yüksek demek ki.
Konu açıyorsanız yorumlara açık olacaksınız.
Kocanızı savunduğunuz kadar , çocuğunuza bakan anne babanızı da savunun.
herkes hemen iş bulabiliyor mu bu ülkede? o zaman neden işsizlik yüksek ? umarım işsiz kalarak anlamazsınız bu durumu. ya da eşiniz işsiz kalmaz bir gün inşallah. eşimi de ailemi de gerekli durumlarda savunurum. hiç merak etmeyin..

herkes hemen iş bulabiliyor mu bu ülkede? o zaman neden işsizlik yüksek ? umarım işsiz kalarak anlamazsınız bu durumu. ya da eşiniz işsiz kalmaz bir gün inşallah. eşimi de ailemi de gerekli durumlarda savunurum. hiç merak etmeyin..
Mesela bir markete başvurdu mu?

hay ağzını öpeyim yaaa ne güzel açıklamışsın anlatmaya çalıştıklarımı birleştirmişsin resmen.

bende dilimde tüy bitti iş bulacak tabiki çalışcak demekten. kreş için ufak bakıcıya ben veremem demekten...

neyse inşallah herkes için hayırlısı olur.. Allah herkesin kalbine göre versin...
Allah eşine güzel iş kapıları açsın. Ailene de bi anlık bi sinirle kızdın sanırım sorununuz halloldu. Bence konuyu kapattır artık, eşine söylenenlerden ben bile rahatsız oldum.

eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.

bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.

erkekler bir is beceremiyormus gibi davranirlar ki tum isler, tum yuk uzerlerine binmesin diye. o bebegin babasi o. eger bebege bakamiyorsa ayrilin gitsin, evlenme amacini yerine getiremeyen adami ne yapacaksiniz? belki adam evde bebege bakmaya ayiracagi vakti internetten kadinlarla yazismaya, p.rno sitelere girmeye ayiriyor? o zaman da bu kadar sakince karsilayacak misiniz bu olayi? bak bebegin altini degistiremiyor, uyutamiyor ama baska isleri iyi beceriyor mu diyeceksiniz? bu erkekleri boyle simartip simartip tepenize bindirip sonra da aldatiliyorsunuz.

Eşiniz bakmıyor veya bakamıyor bakıcıya güvenemiyorsunuz normal olarak haklısınız da şu devir de maalesef kimseye güvenilmiyor. O zaman ailenizle sorun yaşamamaya çalışın en azından kreş zamanına kadar onların gönlünü hoş edin alttan alın eminim ki anneniz bakıcıdan daha iyi bakıcaktır torunu sonuçta kreşe hazır olduğunda da kreşe verin . O zamana kadar da eşiniz iş bulmuş olur

Allah eşine güzel iş kapıları açsın. Ailene de bi anlık bi sinirle kızdın sanırım sorununuz halloldu. Bence konuyu kapattır artık, eşine söylenenlerden ben bile rahatsız oldum.
Nasıl kapattıracağımı bilsem :)
sormayın valla.. eşimin işsiz olduğunu söylemeseydim keşke.. o zaman da işten çık sen bak çocuğuna diyeceklerdi. anneni neden yoruyosun diyeceklerdi. ben çalışmak zorunda olduğumuzu (eşimle birlikte) anlatmaya çalışmak açısından yazmıştım halbuki....

sormayın valla.. eşimin işsiz olduğunu söylemeseydim keşke.. o zaman da işten çık sen bak çocuğuna diyeceklerdi. anneni neden yoruyosun diyeceklerdi. ben çalışmak zorunda olduğumuzu (eşimle birlikte) anlatmaya çalışmak açısından yazmıştım halbuki....
Mune Mune konu sahibi konuyu kapattırmak istiyo...

Eşinizin rahatı bozulmadığına göre konu kapanmıştır o vakit.
Ama size tavsiyem arada çocuğu eşinizle bırakın da anneniz dinlensin.
Haftada 2 3 gün mesela.. :KK66:

Mune Mune konu kapatılmak isteniyor..

Eşiniz işsiz evde oturacağına çocuğunuza baksın. Ne babalar var akşam işten gelip bebeğinin banyosunu yaptırıp, masaj yapıp uyutan.
Siz yakında istan edersiniz. Dışarda çalış, evde çalış, çocuğa kim bakacak düşün dur vs vs

merhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
eşiniz çalışmıyorsa o neden bakmıyor cocuga? Benim kuzenlerim vardiyalı calısıyordu ikisi de gayette 2 sene vardiyalarını ayarlayarak biraz anne biraz baba cok nadir anneanne-babaaanne seklinde baktılar. Kaldı ki calısmıyor diyorsunuz esiniz musait olmali...

merhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
kocanız işsizse ne yapıyor acaba??madem anne babanızdan şikayetçisiniz, o baksın o zaman çocuğa..

bakıcıya da guvenemem ki :(
Bende bakici tuttum,senin gibi düsünüyordum Ama Allah kalbine göre birisini cikartiyor karsina...suanda cok sükür rahatiz bakici teyzemizden cok memnunuz cok sükür...böyle laf yiyecegime sagdan soldan ya bakici tut yada esin baksin bebegin cok kücük degilse

Back
X