Sen aynı bensin cidden ya.
Ben hamile değilim ama aklım onlarda oluyor hep. Alt sokakta oturuyorlar. Yürüyerek 3 dakikada giderim. Arada gider kalırım canım ne kadar ısterse. Eşim karışmaz. Zaten cok yakın. Bazen günde iki kere kendi evime annemin evine gider gelirim. Hem çok yakın hem de Çoluk çocuk yok bende.
Ama hiç-bir zaman vicdanım rahat değil. Yeterince mutlu edemedim. Yeterince ilgilenemedim. Acaba üzüldü mü... kendini yalnız hisseder mi... herhangi bir şeye can-ı sıkılır mı. Eve gidersem kırılır mi.. bu ayranı icmezsem darılır mi... filan diye deliriyorum.(ki kolay kolay birbirimize gönül koymayız. Çok ciddi bir mesele olmasi lazım. Anneme babama hayatta küsemem)
Ikidebir de onlara bi şey olursa diye kurup kurup ağlıyorum. Ikidebir ağlıyorum

Sizden farklı olarak ben annem biriyle bir yere gittiği zaman çok seviniyorum. Gidip hava alması kendini yalnız hissetmemesi açısından.
Yani anne baba evimi o kadar benimsemiş haldeyim ki onların evde olup olmaması beni bağlamıyor. Orda olmak bana müthiş bir mutluluk ve huzur veriyor.
Fakat çok sık gitmek istemiyorum. Çünkü sonra kendi evime giderken ağlamaklı oluyorum hep. Zor geliyor her defasinda. Işin garibi camdan bakınca annemin evini görüyorum
. Dipdibeyiz de yarattığım drama bakın.
Sağlıklı bir ruh hali mi . Degil tabiki . Deliyim galiba... Bilmiyorum.
Sırtımda taşısam yine de rahat edemediler diye üzülüyorum.
Velev ki kolumdan tutup kapıdan atsalar bacadan girerim. yeter ki üzülmesinler. Kendilerini yalniz hissetmesinler.
Ne zamandır aklımda burda çok sevdiğim saydığım bir ablamız var. Onlara soracağım . Tecrübeleri ile yardımcı olacaklarını sanıyorum ikimize de.
@derinsularda
Milana22