- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Ya sana da annene de sarmış belli, ayaklarını kesin evden acilen, annenle konuş, insanın evi kale gibidir, evi bir kez düşmana açınca kale yıkılır, düşmanı fark ettiniz işte, bir an önce kapıları kapayın, sonu kötü bitmesin, allah yardımcınız olsun.Canım öyle birşey ki ben ilk kez gördüğüm anda bir insanın ne mal olduğunu anlayabiliyorum.Bu adamın bana böyle davranması beni zaten rahatsız etti şimdi de anneme böyle mesaj atması iyice sabrımı taşırdı.
Ya bende bilemiyorum geldikleri ilk an aklıma öyle birşey yapmak geldi ama ben babamı düşünüyorum babam duyarsa ikisi içinde kötü olur ve insan konduramıyor ya annem yapmaz etmez diyorsun ki umarımda öyledirIyi sabretmissin.Ben olsam geldiginde adama sorardim bugun anneme attigin mesaji gordum ne demek o diye.Annen de mesaji hemen alip silmis yani fesatlik yapmak istemiyorum ama bu telas niye?
Tek kelimeyle densiz.Sana mi dustu elin kizinin ihtiyaci.Sen kimsin derler adama.Bu kadar iyi niyet de olmaz aklima kurt duser benim.Ben zaten bu durumdan rahatsız olduğumu açıkca dile getirdim o günden sonra da bidaha aramadı beni.Umarım öyle değildir ya
Haklısın canım gitsinler annemi karşıma alıp doğru düzgün konuşucam.Çok teşekkür ederim amin canımYa sana da annene de sarmış belli, ayaklarını kesin evden acilen, annenle konuş, insanın evi kale gibidir, evi bir kez düşmana açınca kale yıkılır, düşmanı fark ettiniz işte, bir an önce kapıları kapayın, sonu kötü bitmesin, allah yardımcınız olsun.
Canim adami gozlemle.Anneni de suphe cekmeden gozlemle bakalim.Illa acik verirler.Bi elektrik hissediyo musun ikisinin arasinda konusurken falan?Ya bende bilemiyorum geldikleri ilk an aklıma öyle birşey yapmak geldi ama ben babamı düşünüyorum babam duyarsa ikisi içinde kötü olur ve insan konduramıyor ya annem yapmaz etmez diyorsun ki umarımda öyledir
İşte canım benimde düştüğü için ''beni arama rahatsız oluyorum'' dedim adama.Ama hala gördüğü yerde yüzüme bakmaya utanmıyor densiz.Nefret ediyorum bu adamdanTek kelimeyle densiz.Sana mi dustu elin kizinin ihtiyaci.Sen kimsin derler adama.Bu kadar iyi niyet de olmaz aklima kurt duser benim.
Rabbim yardimcin olsun canimZaten şu an bizdeler annem ben sorarım ona bunun hesabını dedi ama bilemiyorum kafam o kadar karışık ki içinden çıkamıyorum
Hayır canım bu zamana kadar hiç hissetmedim öyle birşey.Belki de konduramadığımdan ya da böyle birşeyi hiç düşünmediğimden bilemiyorum ama hiç hissetmedimCanim adami gozlemle.Anneni de suphe cekmeden gozlemle bakalim.Illa acik verirler.Bi elektrik hissediyo musun ikisinin arasinda konusurken falan?
Çok teşekkür ederim canım Allah yardımcımız olsun inşAllah...Rabbim yardimcin olsun canim
Ama annen bu adamla sevgili olsa adam buna niye hanimcigim diye mesaj atsın direk ismi ile yazar misal gül hanim değil de gül der direk demek ki konuşmaları hanimlimli beyli. Belkide adam rahatsız ediyor baksaniza sizi bile etmiş.Ya bende bilemiyorum geldikleri ilk an aklıma öyle birşey yapmak geldi ama ben babamı düşünüyorum babam duyarsa ikisi içinde kötü olur ve insan konduramıyor ya annem yapmaz etmez diyorsun ki umarımda öyledir
Yuzunde esek derisi cekili denir boylelerine.Karisiyla arasi nasil peki?İşte canım benimde düştüğü için ''beni arama rahatsız oluyorum'' dedim adama.Ama hala gördüğü yerde yüzüme bakmaya utanmıyor densiz.Nefret ediyorum bu adamdan
Ben asla annemden böyle birşey beklemiyorum canım Belki annem olduğu için belki de zaten bu adama sinir olduğum içindir bilemiyorum ama Adam birşeyler hissediyor gibi geliyor bana.Annemde korkusundan söylememiştir belki.İnsanın aklına herşey geliyorAma annen bu adamla sevgili olsa adam buna niye hanimcigim diye mesaj atsın direk ismi ile yazar misal gül hanim değil de gül der direk demek ki konuşmaları hanimlimli beyli. Belkide adam rahatsız ediyor baksaniza sizi bile etmiş.
Çok iyi oldukları söylenemez.Karısı patavatsız biraz nasıl desem böyle hanım hanımcık değil paldır küldürlük var kadındaYuzunde esek derisi cekili denir boylelerine.Karisiyla arasi nasil peki?
Evliligi sorunlu yani.Valla canim insallah annen guvenini sarsmaz.Suphe insani yer kemirir.Sonunda hayal kirikligina ugramasan bari.Çok iyi oldukları söylenemez.Karısı patavatsız biraz nasıl desem böyle hanım hanımcık değil paldır küldürlük var kadında
Adam densiz adamın teki.Haklısın canım ama şu ''ya varsa,ya öyleyse,ya gerçekten doğruysa'' gibi şeyler insanın kafasını çok karıştırıyor.Umarım öyledir umarım sadece adamın yaptığı birşeydir.Böyleyse eğer kurtulması çok kolay olur.Annenle arasinda bir sey oldugunu dusunmuyorum. Adam sana da benzer konusmalar yapmis. Belli ki annene de aynisini yapiyor. Adam tekin degil. Ailece uzak durun. Ve bence annenizin gunahini aliyorsunuz. Askinti adamin yazdigi mesaj yuzunden annenizi boyle bir seyle suclarsaniz hem anneniz hem siz cok uzulursunuz.
Ben zaten hayatım boyunca hiç kimseye güvenemedim.Bende güven sorunu var canım insanlarla anlaşamıyorum güvenemiyorum doğru düzgün bir diyalog haline dahi zor giriyorum çabuk ısınamıyorum.Bunu bile bile böyle birşey yapması söz konusu dahi olmaz inşallahEvliligi sorunlu yani.Valla canim insallah annen guvenini sarsmaz.Suphe insani yer kemirir.Sonunda hayal kirikligina ugramasan bari.
Art niyetli olan sadece adamsa eger defedersiniz olur biter.Sen bence bi bak annen mesajla ilgili bisey sordu mu adama.Ben zaten hayatım boyunca hiç kimseye güvenemedim.Bende güven sorunu var canım insanlarla anlaşamıyorum güvenemiyorum doğru düzgün bir diyalog haline dahi zor giriyorum çabuk ısınamıyorum.Bunu bile bile böyle birşey yapması söz konusu dahi olmaz inşallah
Haklısın canım bu akşam bu iş bitecek ben bundan sonraki zamanlarımı yoksa zehir ederim kendime.Kendi kendimi yer bitiririm bu denklemleAnnenizle konuşun, babama söyleyelim filan deyin. Ne dicek bakalım..
Adam sapık o kesin de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?