- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Merhaba kızlar.Anlatmaya nerden başlayacağımı bilemiyorum öyle çok utanıyorum ki..Bizim sürekli görüştüğümüz aile dostlarımız var.Ailelerimiz birbirimize hep gider gelir.Annemle gelen misafir kadın aynı iş yerinde çalışıyor zaten bu yüzden çok yakınlar.Bu kadının eşi bize ilk geldikleri zamanlar sürekli beni arardı işte ''Kızım ne yapıyorsun,nasılsın,iyi misin,bir şeye ihtiyacın var mı?'' gibi sorular sorardı fakat ben bu adamı ilk gördüğüm andan itibaren hiç ısınamadım sevemedim.Bu aramalar sürekli olmaya başlayınca bende rahatsız oldum artık beni aramayın diyerek telefonu kapattım ve bidaha da aramalarına cevap vermedim.(Beraber ailecek bir yere gittiğimizde babamdan çok o benimle ilgileniyordu sarılıyordu öpüyordu herkes iyi niyetli diye düşünüyor fakat ben böyle olduğunu düşünmüyorum.)Herneyse bugün annemin telefonunda bu adamdan gelen bir mesaj gördüm mesajda''...... Hanımcığım sesinizi duymak canıma can katıyor'' yazıyordu.Annem o anda elimden hemen telefonu aldı sildi mesajı.Ben ne yapacağımı şaşırdım deliye döndüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü utandım kendi odama geçtim.Daha sonra annemi çağırdım mesajı gördüğümü söyledim.İnkar etti benim ilgim yok diye''Beni ablası olarak görüyor öyle birşey olamaz saçmalama'' dedi.Hatta şu an yine geldiler içerdeler.Annem bana o mesajın ne olduğunu ona soracağım dedi ve bayağı da sinirli gözüküyordu.Kızlar kafam allak bullak oldu.Ben artık hiçbirşeye anlam veremez hale geldim.Eğer gerçekten böyle birşey varsa ben o zaman ne yaparım. Lütfen yardım edin ben işin içinden çıkamıyorum artık.Lütfen yardım edin.
Kızı gibi görüyorMuş canım.Bende rahatsız oluyordum bu tavırlarındanAnnenize attığı mesaj iyi niyetli değil ama sürekli size sarılmasına ne demeli? Ben daha çok o kısma takıldım sanki.
Hahahah kesinlikleAbla deme lazım olur deseydin
Bencede anneniz haklı aralarında bişey olsa o mesaj ... hanımcığım diye değilde aşkım, hayatım vb bir sözle olurduKızlar dün gece annemle bu konuyu konuştuk.Bana böyle birşeyin asla olmayacağını söyledi bana karşı davranışlarını konusunda annemi bir türlü inandıramamıştım kötü niyetli olduğuna ama bu saye de annemde artık bu adamın pislik bir insan olduğunun farkında.Annemden ben asla böyle birşey beklemiyorum zaten ve kızlar bu adam da ben zaten en başından beri bir pislik olduğunu anlatmıştım.Dün anneme dedim ki yarın arayalım konuşalım ne hakla böyle bir mesaj atarsın diye dedim tamam arayalım dedi ve de bu konu böyle giderse hala gelmeye devam ederlerse ben babama söyleyeceğim dedim ona da tamam dedi ama şu anlık adamla konuşmam lazım böyle bir mesaj neden attığını sormak için..Umarım herşey yoluna girer bu pislik insanlar da hayatımızdan çıkar...
Kızı gibi görüyorMuş canım.Bende rahatsız oluyordum bu tavırlarından
tabii ki de aralarında bir sey varMerhaba kızlar.Anlatmaya nerden başlayacağımı bilemiyorum öyle çok utanıyorum ki..Bizim sürekli görüştüğümüz aile dostlarımız var.Ailelerimiz birbirimize hep gider gelir.Annemle gelen misafir kadın aynı iş yerinde çalışıyor zaten bu yüzden çok yakınlar.Bu kadının eşi bize ilk geldikleri zamanlar sürekli beni arardı işte ''Kızım ne yapıyorsun,nasılsın,iyi misin,bir şeye ihtiyacın var mı?'' gibi sorular sorardı fakat ben bu adamı ilk gördüğüm andan itibaren hiç ısınamadım sevemedim.Bu aramalar sürekli olmaya başlayınca bende rahatsız oldum artık beni aramayın diyerek telefonu kapattım ve bidaha da aramalarına cevap vermedim.(Beraber ailecek bir yere gittiğimizde babamdan çok o benimle ilgileniyordu sarılıyordu öpüyordu herkes iyi niyetli diye düşünüyor fakat ben böyle olduğunu düşünmüyorum.)Herneyse bugün annemin telefonunda bu adamdan gelen bir mesaj gördüm mesajda''...... Hanımcığım sesinizi duymak canıma can katıyor'' yazıyordu.Annem o anda elimden hemen telefonu aldı sildi mesajı.Ben ne yapacağımı şaşırdım deliye döndüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü utandım kendi odama geçtim.Daha sonra annemi çağırdım mesajı gördüğümü söyledim.İnkar etti benim ilgim yok diye''Beni ablası olarak görüyor öyle birşey olamaz saçmalama'' dedi.Hatta şu an yine geldiler içerdeler.Annem bana o mesajın ne olduğunu ona soracağım dedi ve bayağı da sinirli gözüküyordu.Kızlar kafam allak bullak oldu.Ben artık hiçbirşeye anlam veremez hale geldim.Eğer gerçekten böyle birşey varsa ben o zaman ne yaparım. Lütfen yardım edin ben işin içinden çıkamıyorum artık.Lütfen yardım edin.
Birgün caktirmadan annenizin telefonundan ozlettiniz kendinizi diye bi msj atın cevap ne yazacak belli olur bence bu msj babanıza söylemeden ailece otururken bu adamın tavırlarindan hoşlanmadığınizi gelmelerini istemediğinizi duyurun en azından babanız daha dikkatli davranırMerhaba kızlar.Anlatmaya nerden başlayacağımı bilemiyorum öyle çok utanıyorum ki..Bizim sürekli görüştüğümüz aile dostlarımız var.Ailelerimiz birbirimize hep gider gelir.Annemle gelen misafir kadın aynı iş yerinde çalışıyor zaten bu yüzden çok yakınlar.Bu kadının eşi bize ilk geldikleri zamanlar sürekli beni arardı işte ''Kızım ne yapıyorsun,nasılsın,iyi misin,bir şeye ihtiyacın var mı?'' gibi sorular sorardı fakat ben bu adamı ilk gördüğüm andan itibaren hiç ısınamadım sevemedim.Bu aramalar sürekli olmaya başlayınca bende rahatsız oldum artık beni aramayın diyerek telefonu kapattım ve bidaha da aramalarına cevap vermedim.(Beraber ailecek bir yere gittiğimizde babamdan çok o benimle ilgileniyordu sarılıyordu öpüyordu herkes iyi niyetli diye düşünüyor fakat ben böyle olduğunu düşünmüyorum.)Herneyse bugün annemin telefonunda bu adamdan gelen bir mesaj gördüm mesajda''...... Hanımcığım sesinizi duymak canıma can katıyor'' yazıyordu.Annem o anda elimden hemen telefonu aldı sildi mesajı.Ben ne yapacağımı şaşırdım deliye döndüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü utandım kendi odama geçtim.Daha sonra annemi çağırdım mesajı gördüğümü söyledim.İnkar etti benim ilgim yok diye''Beni ablası olarak görüyor öyle birşey olamaz saçmalama'' dedi.Hatta şu an yine geldiler içerdeler.Annem bana o mesajın ne olduğunu ona soracağım dedi ve bayağı da sinirli gözüküyordu.Kızlar kafam allak bullak oldu.Ben artık hiçbirşeye anlam veremez hale geldim.Eğer gerçekten böyle birşey varsa ben o zaman ne yaparım. Lütfen yardım edin ben işin içinden çıkamıyorum artık.Lütfen yardım edin.
Kızlar dün gece annemle bu konuyu konuştuk.Bana böyle birşeyin asla olmayacağını söyledi bana karşı davranışlarını konusunda annemi bir türlü inandıramamıştım kötü niyetli olduğuna ama bu saye de annemde artık bu adamın pislik bir insan olduğunun farkında.Annemden ben asla böyle birşey beklemiyorum zaten ve kızlar bu adam da ben zaten en başından beri bir pislik olduğunu anlatmıştım.Dün anneme dedim ki yarın arayalım konuşalım ne hakla böyle bir mesaj atarsın diye dedim tamam arayalım dedi ve de bu konu böyle giderse hala gelmeye devam ederlerse ben babama söyleyeceğim dedim ona da tamam dedi ama şu anlık adamla konuşmam lazım böyle bir mesaj neden attığını sormak için..Umarım herşey yoluna girer bu pislik insanlar da hayatımızdan çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?