Annem babamı aldatıyor mu ? Lütfen yardım edin..

Garip bir durum. Önce şunu merak ettim. Annen mesajı okudu ve okumanın ardından sinirlenip mi sildi. Yoksa aldı baktı anında sildi mi..
Annene birşey demek istemem ama böyle birşey olma ihtimali de var. Annene deki adam seni rahatsız ediyor anlaşılan babama söyleyelim babam icabına baksın de. Böylelikle tepkisini ölç. Sana bu lafı söyleyen adam nasıl evimize gelebilir de. Bir de annenin telefonunu kendi telefonuna yönlendir bir gün, böyle birşey vardır yonlendirmek felan. Bi bak bakalım.

Annen mesajı daha önceden okuduysa neden o zaman sinirlenip silmedi bi anda elinden çekmesi aklıma takıldı benim.

Abla deme lazım olur deseydin

Annenize attığı mesaj iyi niyetli değil ama sürekli size sarılmasına ne demeli? Ben daha çok o kısma takıldım sanki.

Kızlar dün gece annemle bu konuyu konuştuk.Bana böyle birşeyin asla olmayacağını söyledi bana karşı davranışlarını konusunda annemi bir türlü inandıramamıştım kötü niyetli olduğuna ama bu saye de annemde artık bu adamın pislik bir insan olduğunun farkında.Annemden ben asla böyle birşey beklemiyorum zaten ve kızlar bu adam da ben zaten en başından beri bir pislik olduğunu anlatmıştım.Dün anneme dedim ki yarın arayalım konuşalım ne hakla böyle bir mesaj atarsın diye dedim tamam arayalım dedi ve de bu konu böyle giderse hala gelmeye devam ederlerse ben babama söyleyeceğim dedim ona da tamam dedi ama şu anlık adamla konuşmam lazım böyle bir mesaj neden attığını sormak için..Umarım herşey yoluna girer bu pislik insanlar da hayatımızdan çıkar...

Bencede anneniz haklı aralarında bişey olsa o mesaj ... hanımcığım diye değilde aşkım, hayatım vb bir sözle olurdu

Kızı gibi görüyorMuş canım.Bende rahatsız oluyordum bu tavırlarından

adamdan ben bile oturduğum yerden tiksindim ,var öyle yılışıklar,senin baban varken niye bu adam bi şeye ihtiyacın var mı diye arıyor ki,sanki annene karşı bir şeyler hissediyor da sana da kendini sevdirmeye çalışıyor gibi,size sık sık gelip gitmeleride bu sebeple olabilir,annenizin tarafından o adama karşı içinde bir şey olmasada , bu adamın böyle iltifat etmesi hoşuna gitmiş olabilir.babanızla iletişimleri nasıl annenizin,halen sevgi saygı devam ediyomu

Bazı tip adamlar yalakadır.. Kadınların ruhunu okşayarak yaklaşmaya çalışır.. Bazı kadınlarda kendinin ciddiye alındığını, sevgi aşk yaşamıyorum bak elin adamı bana neler hissediyor, bu kocam ilgilenmiyor diye düşünüp bunlara yüz verirler.. Annenizinkide böyle bir durum gibi.. Aralarında bişey olsa mesaj içeriği farklı olurdu.. Anneniz saçma bir durum içeriside olabilir.. Güzelce konuşun.. Sana yakışmaz falan deyin.. O yalaka adamcığıda tehditvari bi şekilde uyarın..

tabii ki de aralarında bir sey var

Anlattigina gore seni tanimayan bir adamin heleki ailesi varsa bir genc kiza bu denli samimi yaklasimi absurt. Bunu dusunmeyen adamdan herturlusu beklenir. Kizina sarilip open hergun arayan bir adamin annesine mesaj atmasi dogal. Anene gelince neticede annen toz konduramiyorsun ama bende bir anneyim biri bana boyle mesaj atsa ararim senin ...... diye devam ederim. Hadsizlik bu. Ama aralarinda bisey varmi dersen bence var ve annen seni rahatlatmak kandirmak icin simdi ona sorucam demis...

Birgün caktirmadan annenizin telefonundan ozlettiniz kendinizi diye bi msj atın cevap ne yazacak belli olur bence bu msj babanıza söylemeden ailece otururken bu adamın tavırlarindan hoşlanmadığınizi gelmelerini istemediğinizi duyurun en azından babanız daha dikkatli davranır

uyuzcuuk hiç bu adamla konuşarak muhatap olma, daha çok sinirini bozar. mesaj at.
annene yazdığı mesajı okuduğunu, davranışlarıyla seni de rahatsız ettiğini, uzak durmazsa karısına ve babana söyleyeceğini yaz gönder.
cevap gelirse de dikkate alma, başka da cevap verme.
o arsızsa sen kararlı ol. bu pişkinler anca kendi dillerinden anlar.

"Sesinizi duymak canima can katiyor "

Bu demek oluyor ki telefon gorusmeleri oluyor .

Direk adama siz o mesaji annenize neden attigini sorun ve bu konuyu babanla goruseceginizi soyleyin

Korksunlar hem anneniz ve karsidaki hoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…