Saklamıyor ortada sürekli.Kimse annemden böyle birşey beklemediği için kurcalamazlar abimler telefonunu canım.Gün içinde aradığımda da normal.Bu adamla bize gelecekleri akşam konuşuyorlar mesela hani size geleceğiz diye annemde gelin diyor.Bazen de eşi arıyor annemi.Valla ben anlayamıyorum ki ya herşey bu kadar normalse bu adamın bana sırnaşması ve anneme böyle bir mesaj atması ne demek yaniTam olarak emin olmak istiyorsan,annenin tlf. Saklıyor mu sureklı ortada mı?sen arada birsey bahane edip tlf iste bakalım ne tepki verecek!birde aynen yazdığın gibi babana söylemekle tehtit et ve anneni gün içinde ara hatta bazen o adamın eşinide ara özellikle şüpheli durumlarda hani annen işte mi değil mi anlaman açısından,birde telefon dökümanına bakarsan görüşme kayıtlarından da birşeyler cıkarabilirsin sanırım ..umarım yanılıyoruzdur cnm başa birşey diyemiyorum.
Amin canım aminnn.Çok teşekkür ederim yorumların için.Eğer böyle birşey varsa da beni buraya bağlayan tek şey Annemdi bırakır giderim İstanbuldan temelli ayrılırım.Rabbim yardımcımız olsunOff umarım öyle bisey yoktur canim netten telefon gorusmelerine bakabilirsin ona gore açıklama işte anneden öyle bisey yoksa bile adam ve karısıyla gorusmeyi kesin
Benim dusundugum bir birliktelik söz konusu değil fakat tel könusmalari var ufak ufak o yolda ilerleniyor gibi Allah doğru yoldan sasirtmasin
Haklısın ya böyle oturup iki saat düşünmenin kimseye faydası yok.Bu akşam annem beni inandıramazsa tam da o dediğini yapacağım canımValla ben olsam aynen o adama agzıma geleni saydırırım sen benım anneme ne hakla hanımcıgım dıye hıtap edersın ş...fz,agzını topla kendıne gel ve ıcınden ne gelıyorsa yaz cok cıddıyım..
Kesinlikle yap ki annen de kendine çeki düzen versin..Haklısın ya böyle oturup iki saat düşünmenin kimseye faydası yok.Bu akşam annem beni inandıramazsa tam da o dediğini yapacağım canım
Yapma sakın bir de hakaretten dava açar sana, korkarım ben böyle insanlardan, beni yanlış anladı iyiniyetimi kötüye yordu der bir güzel sıyırır, anneni uyar sadece adama bulaşma, hayatta hep böyledir istemediğimiz insanlar dibimizde hepsini uzaklaştırmak bizim elimizde.Haklısın ya böyle oturup iki saat düşünmenin kimseye faydası yok.Bu akşam annem beni inandıramazsa tam da o dediğini yapacağım canım
Haklısın canım benim.Çok sağol.Rabbim yardımcımız olsunKesinlikle yap ki annen de kendine çeki düzen versin..
ne yapsam ki bilemedim şimdi.Bence annemle konuşayım bi bu akşam sonra bakalım artık ne yaparimYapma sakın bir de hakaretten dava açar sana, korkarım ben böyle insanlardan, beni yanlış anladı iyiniyetimi kötüye yordu der bir güzel sıyırır, anneni uyar sadece adama bulaşma, hayatta hep böyledir istemediğimiz insanlar dibimizde hepsini uzaklaştırmak bizim elimizde.
Oda rahatsız ama evimize gelen misafire gelmeyin mi diyeceğiz diyor.Adam densiz ..elin adamı eve nie sık geliyor tmm aileylede gelse sık olmamalı babanın tavrı nedir..
Buna aldatmak değilde duygu eksikliği diyelim nekadar nahoş bir durum olsada.eminim yanlışını farkedicektir sen kimseye bişey deme bağzı şeyler gizli kalmalı erkek hep yapar bişey olmaz kadın yaparsa hoş olmaz.Merhaba kızlar.Anlatmaya nerden başlayacağımı bilemiyorum öyle çok utanıyorum ki..Bizim sürekli görüştüğümüz aile dostlarımız var.Ailelerimiz birbirimize hep gider gelir.Annemle gelen misafir kadın aynı iş yerinde çalışıyor zaten bu yüzden çok yakınlar.Bu kadının eşi bize ilk geldikleri zamanlar sürekli beni arardı işte ''Kızım ne yapıyorsun,nasılsın,iyi misin,bir şeye ihtiyacın var mı?'' gibi sorular sorardı fakat ben bu adamı ilk gördüğüm andan itibaren hiç ısınamadım sevemedim.Bu aramalar sürekli olmaya başlayınca bende rahatsız oldum artık beni aramayın diyerek telefonu kapattım ve bidaha da aramalarına cevap vermedim.(Beraber ailecek bir yere gittiğimizde babamdan çok o benimle ilgileniyordu sarılıyordu öpüyordu herkes iyi niyetli diye düşünüyor fakat ben böyle olduğunu düşünmüyorum.)Herneyse bugün annemin telefonunda bu adamdan gelen bir mesaj gördüm mesajda''...... Hanımcığım sesinizi duymak canıma can katıyor'' yazıyordu.Annem o anda elimden hemen telefonu aldı sildi mesajı.Ben ne yapacağımı şaşırdım deliye döndüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü utandım kendi odama geçtim.Daha sonra annemi çağırdım mesajı gördüğümü söyledim.İnkar etti benim ilgim yok diye''Beni ablası olarak görüyor öyle birşey olamaz saçmalama'' dedi.Hatta şu an yine geldiler içerdeler.Annem bana o mesajın ne olduğunu ona soracağım dedi ve bayağı da sinirli gözüküyordu.Kızlar kafam allak bullak oldu.Ben artık hiçbirşeye anlam veremez hale geldim.Eğer gerçekten böyle birşey varsa ben o zaman ne yaparım. Lütfen yardım edin ben işin içinden çıkamıyorum artık.Lütfen yardım edin.
Haklısın canımMüsait deıilim deyin. Siz gitmeyn yüz bulamazsa gelmezler belki..
Normal ismiyle hitap ediyor canımBu adam annenize normalde nasıl hitap ediyor? İsmiyle mi, yenge mi, hanım mı?
Konuştum şimdi annemle canım annemin böyle birşey yapmaycağına eminim ama adamda bir pislik var buna da eminim.Annemle yarın adamı arayıp bu mesajı ne anlamda ve neden attığını soracağız ve birdaha evimize gelmemelerini isteyeceğiz.Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama annem içimi çok rahatlattı, şimdi tek sorun adamı hayatımızdan çıkarmakBuna aldatmak değilde duygu eksikliği diyelim nekadar nahoş bir durum olsada.eminim yanlışını farkedicektir sen kimseye bişey deme bağzı şeyler gizli kalmalı erkek hep yapar bişey olmaz kadın yaparsa hoş olmaz.
Takibi bırakma,o adamlada küçük tehtit vari bi konuşma yapabilirsin
Umarım çıkarırsınız hiç hoş değil sanada öyle davranması allah kurtarsınKonuştum şimdi annemle canım annemin böyle birşey yapmaycağına eminim ama adamda bir pislik var buna da eminim.Annemle yarın adamı arayıp bu mesajı ne anlamda ve neden attığını soracağız ve birdaha evimize gelmemelerini isteyeceğiz.Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama annem içimi çok rahatlattı, şimdi tek sorun adamı hayatımızdan çıkarmak
Rahatlamana sevindim uyuzcuuk.Peki babana nasil aciklayacaksiniz bu aileyle iliskinizi keseceginizi?Mantikli bi aciklama gerekecek.Konuştum şimdi annemle canım annemin böyle birşey yapmaycağına eminim ama adamda bir pislik var buna da eminim.Annemle yarın adamı arayıp bu mesajı ne anlamda ve neden attığını soracağız ve birdaha evimize gelmemelerini isteyeceğiz.Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama annem içimi çok rahatlattı, şimdi tek sorun adamı hayatımızdan çıkarmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?