Annem babamı aldatıyor mu ? Lütfen yardım edin..

Saklamıyor ortada sürekli.Kimse annemden böyle birşey beklemediği için kurcalamazlar abimler telefonunu canım.Gün içinde aradığımda da normal.Bu adamla bize gelecekleri akşam konuşuyorlar mesela hani size geleceğiz diye annemde gelin diyor.Bazen de eşi arıyor annemi.Valla ben anlayamıyorum ki ya herşey bu kadar normalse bu adamın bana sırnaşması ve anneme böyle bir mesaj atması ne demek yani

Off umarım öyle bisey yoktur canim netten telefon gorusmelerine bakabilirsin ona gore açıklama işte anneden öyle bisey yoksa bile adam ve karısıyla gorusmeyi kesin
Benim dusundugum bir birliktelik söz konusu değil fakat tel könusmalari var ufak ufak o yolda ilerleniyor gibi Allah doğru yoldan sasirtmasin

Valla ben olsam aynen o adama agzıma geleni saydırırım sen benım anneme ne hakla hanımcıgım dıye hıtap edersın ş...fz,agzını topla kendıne gel ve ıcınden ne gelıyorsa yaz cok cıddıyım..

Amin canım aminnn.Çok teşekkür ederim yorumların için.Eğer böyle birşey varsa da beni buraya bağlayan tek şey Annemdi bırakır giderim İstanbuldan temelli ayrılırım.Rabbim yardımcımız olsun

Valla ben olsam aynen o adama agzıma geleni saydırırım sen benım anneme ne hakla hanımcıgım dıye hıtap edersın ş...fz,agzını topla kendıne gel ve ıcınden ne gelıyorsa yaz cok cıddıyım..
Haklısın ya böyle oturup iki saat düşünmenin kimseye faydası yok.Bu akşam annem beni inandıramazsa tam da o dediğini yapacağım canım

Haklısın ya böyle oturup iki saat düşünmenin kimseye faydası yok.Bu akşam annem beni inandıramazsa tam da o dediğini yapacağım canım
Yapma sakın bir de hakaretten dava açar sana, korkarım ben böyle insanlardan, beni yanlış anladı iyiniyetimi kötüye yordu der bir güzel sıyırır, anneni uyar sadece adama bulaşma, hayatta hep böyledir istemediğimiz insanlar dibimizde hepsini uzaklaştırmak bizim elimizde.

ne yapsam ki bilemedim şimdi.Bence annemle konuşayım bi bu akşam sonra bakalım artık ne yaparim

Adam densiz ..elin adamı eve nie sık geliyor tmm aileylede gelse sık olmamalı babanın tavrı nedir..

Müsait deıilim deyin. Siz gitmeyn yüz bulamazsa gelmezler belki..

Buna aldatmak değilde duygu eksikliği diyelim nekadar nahoş bir durum olsada.eminim yanlışını farkedicektir sen kimseye bişey deme bağzı şeyler gizli kalmalı erkek hep yapar bişey olmaz kadın yaparsa hoş olmaz.
Takibi bırakma,o adamlada küçük tehtit vari bi konuşma yapabilirsin

Konuştum şimdi annemle canım annemin böyle birşey yapmaycağına eminim ama adamda bir pislik var buna da eminim.Annemle yarın adamı arayıp bu mesajı ne anlamda ve neden attığını soracağız ve birdaha evimize gelmemelerini isteyeceğiz.Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama annem içimi çok rahatlattı, şimdi tek sorun adamı hayatımızdan çıkarmak

Umarım çıkarırsınız hiç hoş değil sanada öyle davranması allah kurtarsın

Rahatlamana sevindim uyuzcuuk.Peki babana nasil aciklayacaksiniz bu aileyle iliskinizi keseceginizi?Mantikli bi aciklama gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…