Tamam canım bu akşam gittiklerinde konuşacağım bu akşam bu iş çözülecekArt niyetli olan sadece adamsa eger defedersiniz olur biter.Sen bence bi bak annen mesajla ilgili bisey sordu mu adama.
Ben annenizin böyle birşey yaptığını düşünmüyorum çünkü yazılan mesaj biraz tuhaf annen aldatmis olsa hanimli mesaj atmazdi. Yinede dikkatli ol tabi gözlemle hatta ben senin yerinde olsam gider yanlarında oturur hal ve hareketlerini gözlemlerim.Ben asla annemden böyle birşey beklemiyorum canım Belki annem olduğu için belki de zaten bu adama sinir olduğum içindir bilemiyorum ama Adam birşeyler hissediyor gibi geliyor bana.Annemde korkusundan söylememiştir belki.İnsanın aklına herşey geliyor
Babam bu yakınlaşmalarda yanımızda değildi.Annem ben onun ailesi bide bi aile daha gitmiştik bir yere orada otururken.Adam iyi niyetine öyle bir inandırıyorki Benim söyleyeceğim söz yarım kalıyor canımBu kadar sirnasmaya babanın yanında sana sarılıp öpmeye baban nasıl tepki veriyor ben daha çok bu kısma takıldım. Benim babam olsa ve o adam öyle yakınlık gosterse onlarla görüşmeyi direkt keser. Anne ne asiliyor da olabilir
Haklısın canım ama ben şimdi odadan çıkarsam kendime engel olamam açarım olur olmadık yerde o konuyu sonra bidaha bu adamı def edemem bu evden.Şu anlık sadece gitmelerini bekliyorum canımBen annenizin böyle birşey yaptığını düşünmüyorum çünkü yazılan mesaj biraz tuhaf annen aldatmis olsa hanimli mesaj atmazdi. Yinede dikkatli ol tabi gözlemle hatta ben senin yerinde olsam gider yanlarında oturur hal ve hareketlerini gözlemlerim.
Ama ustune gitmeden konus laf arasinda sorar gibi.Tamam canım bu akşam gittiklerinde konuşacağım bu akşam bu iş çözülecek
Tamam canım..Ama ustune gitmeden konus laf arasinda sorar gibi.
Ben bu adamdan başından beri rahatsız oluyorum bana kendi babam bunun kadar eksiğimi gediğimi sormamış bunun ne haddine bana bunları sormak.Yemin ediyorum nefret ediyorum yazık ya boyundan büyük çocukları var yazıkAnnenin arkadaşının kocasında ne diye numaralariniz var ki birde her dk arıyor.ona mi kalmış eksiğini gediğini sormak.annen de var başında baban da.ne kadar samimi olunursa olunsun ki ben böyle samimiyetlerede bu devirde çok karşıyım.insan bu devirde afedersiniz babasına zor güveniyor.adamın iyi niyetli olmadığını düşünüyorum .inşallah suphelendiginiz gibi bir durum yoktur.evden gidinceler annenizle net bir şekilde o insandan rahatsız olduğunuzu bir daha kendisininde gorusmemesini istediğinizi söyleyin .
Umarım öyle değildir canım.Sağol görüşlerin içinnBence aldatiyor. Adamin sirnasikligindan rahatsiz olsaydi coktan gorusmeyi kesmisti.
Bak uyuzcuuk bu adam tahminimden daha tehlikeli, iyi niyetli gözülüp alttan alta yolunu buluyor, hanımcığım falan da böyle orta yaş sendromu 2. baharını yaşamaya niyetli adamlar gibi ne öyle ya, adam tehlikeliyim diye bağıra bağıra geliyor resmen, kesin şu adamın ayağını evden, sinirlendim burda yaBabam bu yakınlaşmalarda yanımızda değildi.Annem ben onun ailesi bide bi aile daha gitmiştik bir yere orada otururken.Adam iyi niyetine öyle bir inandırıyorki Benim söyleyeceğim söz yarım kalıyor canım
Canım ister istemez bi gülme geldi bana sinirlerim bozuldu sanırım.Haklısın bu adamın ayağını bu evden kesmemiz lazım.Yoksa valla benim annemle aram bozulacak ya.Kafayı yiycem burda düşünmektenBak uyuzcuuk bu adam tahminimden daha tehlikeli, iyi niyetli gözülüp alttan alta yolunu buluyor, hanımcığım falan da böyle orta yaş sendromu 2. baharını yaşamaya niyetli adamlar gibi ne öyle ya, adam tehlikeliyim diye bağıra bağıra geliyor resmen, kesin şu adamın ayağını evden, sinirlendim burda ya
Adam da azcık insanlık olsa kızı yaşındayım bana o gözle bakmazdı ki eminim o gözle baktığına.Annemle konuştuğumda ''bu adam beni de rahatsız ediyordu biliyorsun bu böyle olmayacak aynı seviyesiz davranışları sana da gösteriyor böyle giderse babama söylerim'' diyeceğim.Bakalım ne olacakben annenizden şüphelenmedim. adam arsız belli, bak sen de rahatsız olmuşsun.
annenle arasında aşk meşk olsa ..... hanımcım demez.
annenle konuşurken, seni de rahatsız ettiğini, terslediğini hatırlat ve eğer sende terslemezsen babamla konuşacağını belirt.
ya da adamı terslediğin gibi, annene yazdığı mesajı okuduğunu uzak durmazsa karısına ve babana söyleyeceğini yazıp mesaj atsan.
off ne biliyim arsız adam ya utanmadan evine girdiği insanlara düşündüğüne bak.
Haklısın canım pekala dinleyeceğim seniAdam da densiz ılabilir gözlemle annenin üstüne gitme
Flörtlesiyorlar. Bariz belliMerhaba kızlar.Anlatmaya nerden başlayacağımı bilemiyorum öyle çok utanıyorum ki..Bizim sürekli görüştüğümüz aile dostlarımız var.Ailelerimiz birbirimize hep gider gelir.Annemle gelen misafir kadın aynı iş yerinde çalışıyor zaten bu yüzden çok yakınlar.Bu kadının eşi bize ilk geldikleri zamanlar sürekli beni arardı işte ''Kızım ne yapıyorsun,nasılsın,iyi misin,bir şeye ihtiyacın var mı?'' gibi sorular sorardı fakat ben bu adamı ilk gördüğüm andan itibaren hiç ısınamadım sevemedim.Bu aramalar sürekli olmaya başlayınca bende rahatsız oldum artık beni aramayın diyerek telefonu kapattım ve bidaha da aramalarına cevap vermedim.(Beraber ailecek bir yere gittiğimizde babamdan çok o benimle ilgileniyordu sarılıyordu öpüyordu herkes iyi niyetli diye düşünüyor fakat ben böyle olduğunu düşünmüyorum.)Herneyse bugün annemin telefonunda bu adamdan gelen bir mesaj gördüm mesajda''...... Hanımcığım sesinizi duymak canıma can katıyor'' yazıyordu.Annem o anda elimden hemen telefonu aldı sildi mesajı.Ben ne yapacağımı şaşırdım deliye döndüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü utandım kendi odama geçtim.Daha sonra annemi çağırdım mesajı gördüğümü söyledim.İnkar etti benim ilgim yok diye''Beni ablası olarak görüyor öyle birşey olamaz saçmalama'' dedi.Hatta şu an yine geldiler içerdeler.Annem bana o mesajın ne olduğunu ona soracağım dedi ve bayağı da sinirli gözüküyordu.Kızlar kafam allak bullak oldu.Ben artık hiçbirşeye anlam veremez hale geldim.Eğer gerçekten böyle birşey varsa ben o zaman ne yaparım. Lütfen yardım edin ben işin içinden çıkamıyorum artık.Lütfen yardım edin.
Umarım öyle değildir yaFlörtlesiyorlar. Bariz belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?