- 23 Ağustos 2016
- 60
- 6
- 86
- 29
- Konu Sahibi bahtsiz_insan
-
Mesaja gel demis canım gercek hayatta gorusmuyo zaten sadece teldeAşkım gel artık yazmış ya adam gelse takke düşecek kel görünecek bu ne cesaret ?
Bir de beni düşünün.Her gece ağlıyorumAy manyak mı bu kadın, insan çocuğunun resmini böyle iğrenç bir konuda kullanır mı? Rezillik ya.
Kusacağım şimdi, ne günlere kaldık!
Yillardir boyle canim yillardir hevestir gecer dedim ilk basta ama bunlari da gorunce..Söyle babana bu konu senin yapıcağın bişeyle çözülmez ama elinde sağlam deliller olsun sana çeviremeyeceği bide böylelerine 70 şinden sonra azmış derler bizde
Umursamiyor bile beni siz benim hayatima karisamazsiniz diyoSenin de hayatınla oynuyor. Ummadığın yerde basın belaya girer. Olmaz dersin konustuklarindan biri karşına çıkar.
Hiç o adamlara bulasma bile. Onlarla muhatap olma sakin. Buyuklere bırak, cozulemeyecegini düşünürsen annemi savcılığa gitmekte tehdit et.
Vazgecmiyor da konusmaya calissam hep bi eziyet baskı kimseye ispatlayamiyorumAy manyak mı bu kadın, insan çocuğunun resmini böyle iğrenç bir konuda kullanır mı? Rezillik ya.
Kusacağım şimdi, ne günlere kaldık!
Evet öz ve öz annemYok artik,öz annen mi yapiyor bunu?
Gördüğün gibi devam etmiş ya o konuştuğu adamlardan birini yolda görsende tacizine uğrasan başına böyle bişey geldikten sonrami anlatıcaksınYillardir boyle canim yillardir hevestir gecer dedim ilk basta ama bunlari da gorunce..
Keske benim icin de bi kabustan ibaret olsaNe olur bu konu fake olsun,ne olur bir anne bu kadar ahlaksız vicdansız olmasın
Senin fotograflarinla yediği her halta karisirsin. Gerçekten şikayet et. İllaki hukuki bir karşılığı vardır.Umursamiyor bile beni siz benim hayatima karisamazsiniz diyo
En buyuk sorunumuz da bu ya bi olay yuzunden kimsemiz kalmadi hepsiyle küs annemAnanne, dede, dayı, teyze kim varsa anlatabileceğin ispatlayacak şekilde anlat.
Babam cok pasif bi adam.Annem iki inkar etse ona inanir beni dislarBabanıza anlatın durumu. Annemize pes dedim!
Tek care bu galiba.Bir de evli adamlar ya gorseniz :/ nasılsa benim goruntum degil diyo eminimSenin fotograflarinla yediği her halta karisirsin. Gerçekten şikayet et. İllaki hukuki bir karşılığı vardır.
Babam cok pasif bi adam iste annemden cekinir falan.Bi de internetten hic anlamazAldatması şöyle bı kenara dursunda bunu sizin fotoları kullanarak yapıyo olması gerçekten ayıp ötesi.
Babanıza soylemeyi dusundunuz mu hiç.
Şuanda başka carenız yok çunku.
Not:Annelere sonsuz saygı duyarım annelerle acılan her konuda daha ılımlı olmaya calısırım ama annenızın yaptıgı ahlaksızlıgın danıskası.
En buyuk sorunumuz da bu ya bi olay yuzunden kimsemiz kalmadi hepsiyle küs annem
Fake olsa keske o kadar cok isterdim ki inanUmarım fakedir ama eğer değilse bu kadın yarın bir gün eve adam alıp seni de pazarlar. Teyzene, dayına falan bir akrabana git, o kadınla aynı evde kalma.
Aksine pasif biri.Annemden cekinir eder ayrica annem iki inkar etse hemen inanir hemenBaban nasıl biri? Öğrense medeni yollarla işini halleder mi? Yoksa şiddet, yaralama vs ihtimali olan biri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?