Annem babamı aldatıyor :/

fakedir umarım ama senin fotoğrafını kullanıyorsa git ve annene onun hayatına karışmadığını ama senin fotoğraflarını kullanamayacağını söyle. eğer o fotoğrafları silip hesabını kapatmazsa hemen şikayet edeceğini belirt ve bunu gerçekten yap. yarın öbür gün o adamlar seni sokakta görse, tanısa başına iş alırsın. yapman gereken bu.

Babam cok pasif bi adam iste annemden cekinir falan.Bi de internetten hic anlamaz

Tek care bu galiba.Bir de evli adamlar ya gorseniz :/ nasılsa benim goruntum degil diyo eminim

Savcılığa git. Fotoğraflarımı kullanıyor diye ihbar et.
Bir de uyurken kapını kilitle.
Telefon/bilgisayar herhangi bir yerde de fotoğrafını bırakma.
Hepsine reset at.
Savciliktan çözüm alamayacağını dusunursen 1 gün modemi Boz başka gün bilgisayarı. Evde sağlam elektronik haberleşme cihazı bırakma.
Allah ım ne günlere kaldık. İnsan annesine guvenemiyor. Çok üzüldüm senin adına. Okul/is durumun ne?

Kendini baska sehirde tanıtmis zaten.Bi gün bana mesaj geldi o foto size mi ait diye icime o zaman suphe dustu ve annemin tele baktigimda rezilligi öğrendim

Universite ogrencisiyim kendi sehrimde.2.yilim.Ve su ana kadar bi birlikteligim olmadi.Annemin facesine sorsak evli adamlarla iliskim var gibi ama

Universite ogrencisiyim kendi sehrimde.2.yilim.Ve su ana kadar bi birlikteligim olmadi.Annemin facesine sorsak evli adamlarla iliskim var gibi ama

Şikayet etmekten başka Şansın yok sanırım. Hukukçu kim varsa konu hakkinda bilgisi olan inşallah yardimci olur sana izleyeceğin yol hakkında.

Canım yuzde yuz eminim.O fale hesaptaki albumlere baktim hep kirpilmis olan resimlerim

Ya annenin babani aldatmasini gectim,yani sana zarari olcak bu durumun. Ne bileyim buyuk bi zarar hem de. Baskasinin yapmayacagi kotulugu annen yapiyo sana.. ne yapayim annem diyceksin belki ama,illa ki mantikli dogru davranicak diye birsey yok. Annenle konusmalisin. Ama bence.konusmadan once screenshot mu alirsin.naparsin.. annen inkar edip hesabi siler falan. Sen de yalanci gibi kalma ortada. Onlemini al ve sesini cikar.
Babanla naparsa yaparlar bosver ona takilma. Kendin icin yap biseyler..

Iste hep cekindim hep.Cunku o kadar despot biri ki.Hep cezalandirir hayati zindan eder.Bi turlu cesaretimi toplayamadim

Evet artik cekinmicem kesinlikle kaç gecedir uyuyamıyorum

en basiti ve en kolayı o profili facebooka şikayet et, şeçenekler arasında benim bilgilerimi kullanıyor gibi seçenekler var. Ondan uygun olanı seçin daha sonra resimlerin sizin olduğunu ispatlamak için resimlerin orijinallerini ve resimli bir kimlik belgenizin fotoğrafını eklemenizi istiyorlar. Böyle yapılınca profil direkt kapatılıyor. Bu ilk yapacağınız şey olsun. Annenizle konuşup konuşmama konusunda bişey diyemiyorum, empati yapamadım. Yüzüne bakamazdım zaten.

Anane dede var mı? İlk önce annenin telinden foto çek. Onlara göster.

Olmuyorsa anneni ihbar et.
Ikisi de rahmetli malesef.Ilk once konusmayi denicem yine eminim dinlemicek ama.Ozelden atiyor cogunluk resimleri ya gorsenin hepsi kirpilmis bana su resmini atsana aradiginda bu çıksın falan dediği resimleri bile atmis

Zaten bu 4.hesabi falan.Surekli baskalari tarafindan kapatildi.Bana diyodu sadece oyun icin giriyorum burdan kim kapatti falan ve biz hep ona inanmıştık.Gozumle gormesem yine inanmazdim yine

Inanmiyorum ya Allah islah etsin. Bi de sizin fotograflarinizi kullanarak yapiyor bu ahlaksizligi oyle mi? Inanilir gibi degil...
Evet beni kullanmasa inan yine bu kadar uzulmezdim.Cunku babam ilgisiz ve cinsel hayatlari bayadir yok ayri yatiyolar cunku bi bosluga dusmus kadin derdim ama beni ya evladini alet etmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…