Annem bana çökmüşşsün dedi :(

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Hayısıyla 25 yaşıma giricem aralıkta.Çok erken atıldım hayata.çok şey yaşadım.babamdan hiç bi konuda destek görmedim şu zamana kadar.içkisini sigarasını al ondan iyisi yok.3 kardeşiz biz en büyükleri benim.ilkokuldan tutun liseye kadar hep zorluk içinde okudum.durumumuz çok kötüydü.ayakkabım bile yoktu doğru düzgün.yırtık bi ayakkabıyla giderdim okula ve para bantıyla yapıştırırdım yerimden hiç kalkmazdım tenefüse bile çünkü ayakkabı ayağımdan çıkmasın diye.lise yıllarımda ilk sene servisle gidip geldim sonra babam içten çıkınca tabanlara kuvvet.2 sene boyunca okula yürüyerek gidip geldim.evle okul arası yürüyerek 1 saat sürüyo.o zamanlar 75 krş verirdi annem sabahları binerdim sadece minibüse kalan 25 krşla okul çıkışı eve gidince simit alırdım yiye yiye giderdim.4 sene hiç çalışmadı babam.bi kerede sormadı kızım okula neyle gidip geliyosun diye.lise son stajımda staj paramla evin doğalgaz tesisatını döşettik annemle,her ay taksit ödeyerek.üniversite sınavına girdim ve kazandım.babamın söylediği cümle şu ben çocuklarımın rızkını kısıpta sana veremem.peki benim fedakarlıklarım ne olcak? bunun hakkını nasıl vericeksin? hiçbir şekilde ikına edemedik ve çalışma hayatına başladım.her ay maaşımı alıp anneme verirdim o da çeyizimi yaptı.çok fedakar bi annedir çok.bi kanatları eksiktir.babamsa maaşımı anneme vermemi hazmedemezdi hatta bi keresinde anneme tokat atıp elinden parayı almıştı.böylede karaktersiz bi adam.2009 yılında bi evlilik yaptım ekim 4 te 4 sene biticekti ama yapamadık boşandık.evlilik sürecimde bile burnumdan getirdi.istemeye geldiler almış eline kumandayı afedersiniz poposunuda yan döndürmüş tv izliyo.çeyizim çıkıyo evden kızkardeşime sandık parası veriyolar kızın einden parayı alıp içiyo.düğünümde taktığı bileziğide annem benim maaşımla yapmıştı.hazır yapıldı takı o da taktı ohhh.görünüşte baba.ben haziran ayında annelere geldim eşimle ayıldık.bi kerede karışısına alıpta kızım anlat hele bi ne oldu niye bölye oldu demedi.temmuzda resmi olarak boşandık ve 10 milyarlık altın talep ettim ve aldım babamada 5 milyar dedik çünkü biliyoruz huyunu rahat vermicek bize o parayı koparnın derdine düşücek.boşanmanın ertesi günü beni yanına çağırdı ve bana dediki kızım biliyosun emekli olmama 1 sene var eğer 3,5 milyar yatırırsam emekli olucam eğer verrsen söz sana kuruşu kuruşuna vericem.gerçi senin benim param diye bişey yok dedi.acaba ne yapmış benim için ne masraf yapmışta senin benim param yok diyo.boşanırken aldığım para gerçi senin benim para değil demek istiyo.şaştım kaldım ne dicemi bilemedim.annemle mahkeme çıkışı dedim ben babam kesin benden para isticek diye ve yanılmadım.babama ara bankada vadeli yatırdım çekemiyorum dedim.boşanmışım arefesindeyim dimi al bi konuş karşına bu kadarmı değerim yok ya.utanmadan para istiyo.bu ne acele.bunu dedikten sonra tavırları değişti resmen.aradan 2-3 hafta geçti annemi dövmeye kalktı ben de dedşmki baba neden anneme vuruyosun.demeye kalamadı bana bi tokat attı ve bir dövmeye başladı,oturma odasında başlayan kavga misafir odasına kadar sürdü.resmen boğazıma yapıştı.yerde üstüme abandı ve tekme tokat girişti.ne annem ne dayım elinden alamadı.bi ara bana kafa atmış sol şakağım bir şilmeye başladı.o can havliyle cantamdan cüzdanımı ve 50 liramı aldım.o ara tekrar dövmeye başaldı ve deli kuvveti geldi resmen ve bi ittim doğruuu yalın ayak sokağa attım kendimi bi terlik buldum ve doğru karakola.insanlar bakıyola yüzüme sol tarafım komple şiş gözüm küçüldü göremiyorum.polisler darp raporu istedi.gittim aldım ve şikayetçi oldum.görenler bunu insan yapmış olamaz dediler.beni asayiş büroya sevk ettiler hala evli gözüküyodum karar kağıdım çıkmamıştı henüz ve kadın sığınma evine vericeklerdi istmedim.babam şikayetçi oldum :( 8 kasımda mahkemem var.ben hala acısını unutamadım ve 2 bayramdır bayramlaşmıyorum.benden özür diledi ama yok.çünkü daha öncede beni sebepsiz çok dövdü.içip içip sapıtır döverdi.o çalışmıyo ben çalışıyorum diye ben bi taraflarım kalkmış diye bile döverdi.aynı evdeyiz hiç yüzüne bile bakmıyorum ama o kadar yüzssüzki anlatamam size.2 senedir çalışmıyo sigarası alnıyo yatacak yeri var yiyecek ekmeği var.bende 1 ay oldu iş buldum ve hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum bazı şeylere hala alışamadım.çok zor herşey.herkes çok güçlü bi kadın olduğumu söylüyo ama kolum kanadım yok gibi hissediyorum.annemde dün akşam lucky sen çökmüşşün biliyomusun böyle yüznden bi farklılık var dedi :( çökme değilde bi olgunluk çökmüş olabilirmi :((( yaşadığım şeyler kolay değilki bazı şeylerin olması kaçınılmaz ama kendimize tiraf etmek zor sanırım.okuyan herkese şimdiden çok tşk ederim

Tabii ki de öyledir.Bu kadar şey yaşayıp da farkındalıgın artmasa şaşardım.

Üzülme,yoluna devam etmeye çalış.sen iyi bir insan iyi bir evlat olmuşsun.

gerisi boş,yalan dünya,Allah baban öyle bir tokat vurur ki aglayarak anlar hatasını ama geçmiş ola...

Çalış,çabala,birikimini asla kaptırma...Kendine iyi bak,dinlen,özel hayat kur.gez dolaş kendini ihmal etme...

Çökme dedigin şey gecer gider...Allah saglıktan ayırmasın...

tüylerim diken diken oldu okurken.
allah o babanı bildiği gibi yapsın ne diyim ki :(((
hakkaten ne güçlü kadınsın sen öyle...

durumuna çok üzüldüm. babandan iğrendim resmen. babalığı geçtim insan olamamış pis herif.:47:
ne güzel iş de bulmuşsun. küçük de olsa ucuza bir yer bul. çık o evden. sana o evde rahat vermez:50:

Son düzenleme:
Sen gerçekten güçlü bir kadınsın yasadıkların karşısında yılmamıssın ve hep devam etmişsin herkes senin yaptığını yapamaz buna emin ol
Sakın kendini yanlız hissetme melek gibi bir annen var herşey zamanla yolunu bulur:34:

çok güçlüsün gerçekten...
allah ıslah etsin babanı dicemde değişmiyolar ne yazıkki..
benim babamda sadece dövmedi bizleri bide para sorunu yaratmadı..
onun dışında karaktersizlikte babanla yarışır..

keşke ayrı eve cıkabılme luksun olsaydı...aileyi secemıyoruz.. bu yasına kadar yasadıkların yetmemıs..Kendın seçerek kurduğun o ailedede mutluluk kısmet olmamış.. Bari tekrar dönerek orada burun buruna yasamak zorunda kalmasaydın.. ısınız gucunuz nedır bilemedıgım ıcın sole yapsan bole yapsam dıyemeyecegım ama uzaklaş ve ruhen bu baskıdan kurtul.. Gerekse yurtdışı gerek başka sehır bır nefes al sırtında o yuku hissetmeden..

gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın
neden o adamla aynı evde yaşıyorsun?
çalışıyorsun kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsun
kendi evine çıkmanı öneririm.
böylesine babada denmez aynı evdede yaşanmaz!!

keşke ayrı eve cıkabılme luksun olsaydı...aileyi secemıyoruz.. bu yasına kadar yasadıkların yetmemıs..Kendın seçerek kurduğun o ailedede mutluluk kısmet olmamış.. Bari tekrar dönerek orada burun buruna yasamak zorunda kalmasaydın.. ısınız gucunuz nedır bilemedıgım ıcın sole yapsan bole yapsam dıyemeyecegım ama uzaklaş ve ruhen bu baskıdan kurtul.. Gerekse yurtdışı gerek başka sehır bır nefes al sırtında o yuku hissetmeden..

lise mezunuyum ve muhasebe işi yapıyorum.dulum diye hiçbiyere bırakmıyolar.dul olunca başın büyük oluyomuş.arkadaşımla kahve içmeye gidiyorum 2 saat izin veriyolar.resmen çocuk muamelesi görüyorum.ben bu şekilde kafamı boşaltamamki :( çok defa ayrı eve çıkmak istedim ama annem çok yalvardı gitme diye

Böyle baba olmaz olsun diyor insan okuyunca aynı böyle bir eniştem vardı adam öldü gitti ailesi feraha erdi tüm çocukları çok şükür memur oldu hatta biri kaymakam şu an bu kuzenime üniversite sınavlarına başvurmak için harç parasını vermeyen bir baba idi kuzenim de amcasından para bulup girdi tüm sınavlara odtüyü kazandı noldu yaptığı kötülüklerle gitti hiç bir çocuğunun da bu güzel anlarını görmek nasip olmadı, arkasından da kimse bir hayır duasında bulunmuyor şimdi. Herkes öyle ya da böyle çocuğu dünyaya getirmeyi başarıyor da herkes öyle gerçekten anne baba olamıyor maalesef bazen.

Allah yardımcın olsun.. Anneni de yanına alıp gitsen annen de bunu yapamaz sanırım.. zor valla ya.. ne düşünüyorsun peki şimdi başka bir evlilik yapıpta evden ayrılmak mı ?

bu hayat senin ilk önce bunu unutma.. hiç kimse seni ezemez sana hükmedemez bu baban bile olsa..
boşanan biz kadınların hayatı gerçekten çok zor hayatla mücadele etmek zorken birde aileden gelen acımasız harekeler daha da zorlaştırır...
senin yapacağın en güzel şey madem çalışıyosun ayrı eve çıkman inan huzuru mutluluğu o zaman bulacaksın..
annen izin vermemiş ama karşına alıp konuşabilirsin istesen sende gel benle kal de istersen gelsin kalsın..
babanla mahkemelik olmuşsunuz zaten sana daha kötü birşeyde yapabilir bu süreçte..
uzak durmakta fayda var...

ALLAH islah etsin babanızı.insan evladını öldürürcesine nasıl döver hiç suçun olmadığı halde hangi vicdanla sana elini kaldırmış.bu kadar sıkıntının arasında çökmemek mümkünmü fiziksel yöndende,ruhsal yöndende illaki çeken insan belli oluyor.şimdi nerde kalıyorsun?

Herkesin imtihanı başka işte kimisi kardeşi, kimisi annesi, babası, evladı, kocası...

İnsanoğlu zor sınavlar atlatıyor ama biri de dönüp sağol demiyor kendi baban da dahil

Bu kadar şeyden sonra nasıl çökmeyesin..

İmkanın varsa ayrı eve çık kendi hayatını kur

ALLAH islah etsin babanızı.insan evladını öldürürcesine nasıl döver hiç suçun olmadığı halde hangi vicdanla sana elini kaldırmış.bu kadar sıkıntının arasında çökmemek mümkünmü fiziksel yöndende,ruhsal yöndende illaki çeken insan belli oluyor.şimdi nerde kalıyorsun?

Şuan ailemle kalıyorum.oturduğumuz ev annemin babasının yani rahmetli dedemn kendi evi.iç güveysi misali oturuyo işte.

Neler yasamissiniz boyle Allah yardimcinz olsun bencede cokkk güçlüsunuz evet herkes kkendi yasadigini bilir ama yazınız a bile yansimis gücünüz. .belki evlenirm mutlu olurum demissinz o da olmamis hayirlisi ins ikinci bir es ile mutluluğu yakalarsiniz cok derin etkiledi yazdiklariniz beni bu hayatta kendi ayaklariniz uzerinde durmaniz ne kadae guzel ama keske okuldan vaxgecmeseydinz burs vs idare ederdinz onceden de cok harcama yapmadan basarmissinz zaten byle caliskan insanlarin okuyamamasna uzuluyorum gerçi gec değil aoften de okuyablirsnz muhakkak size yarar sağlar

Neler yasamissiniz boyle Allah yardimcinz olsun bencede cokkk güçlüsunuz evet herkes kkendi yasadigini bilir ama yazınız a bile yansimis gücünüz. .belki evlenirm mutlu olurum demissinz o da olmamis hayirlisi ins ikinci bir es ile mutluluğu yakalarsiniz cok derin etkiledi yazdiklariniz beni bu hayatta kendi ayaklariniz uzerinde durmaniz ne kadae guzel ama keske okuldan vaxgecmeseydinz burs vs idare ederdinz onceden de cok harcama yapmadan basarmissinz zaten byle caliskan insanlarin okuyamamasna uzuluyorum gerçi gec değil aoften de okuyablirsnz muhakkak size yarar sağlar

Korkuyorum esasen hasta olucam diye.etrafımda eşim dostum herkes sen ne kadar güçlüsün ya diyolar.herşey o kadar üst üste geldiki.boşanmam,babamdan yediğim dayak.Rabbim veriyorsa vardır bi bildiği.neye üzüleceğimi neye güleceğimi unuttum ben.sevgiye ilgiye açım resmen.öok bişey istemiyorumki ben sadece huzur istiyorum.rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın cümlemizi.dışardan çok iyi görünsemde içim kan ağlıyo.canım çok yanıyo çok

Herkesin imtihanı başka işte kimisi kardeşi, kimisi annesi, babası, evladı, kocası...

İnsanoğlu zor sınavlar atlatıyor ama biri de dönüp sağol demiyor kendi baban da dahil

Bu kadar şeyden sonra nasıl çökmeyesin..

İmkanın varsa ayrı eve çık kendi hayatını kur

Babam aynı zamanda e...r kullanıyo uyuştucu madde.biz anlıyoruz gözlerinden ve kokusundan.çatı katımız var orda kuş besliyo.bazen hiç tanımadığımız kendisinden yaşça küçük gençler geliyo çoğuda benle aynı yaşta ve onlarda aynı maddeyi kullanıyo.sokağa bile çıkmaya korkuyorum.hiçbirisini tanımasamda yolda görünce hatırlyorum.ve bu insanlar laf bile atıyo.bu kadar utanmaz insanlar.babama kız kardeşim defalarcada söyledi çatıya çağırdığın adamlar bize dışarda laf atıyo diye.en üzücüsüde bi erkek kardeşim var askerde o da e....r kullanıyo hep babamdan gördü o da alıştı :(

nasıl bir insan ya bunu evden atamaz mısınız gidemez misiniz maddi katkısı zaten yok ekstra maliyeti var, annen boşayamaz mı? ne çok üzüldüm ya maşallah evet güçlüsün ama nereye kadar dayanacaksın genceciksin çok canım sıkıldı.....

Back
X