Yaşım 25 oldu annem benim evlenmemi istyor. yaşımın geçtğini düşünüyor.... Bütün arkadaşlarım evlendi tek bekar ben kaldım... Bana göre de bu işin 30 a kadar yolu var ama annem anlamıyor.... Ben küçük bi yerde yaşıyorum.... Burada 25 yaş evde kalmış oluyor.... Annem hergün psikolojimi bozuyor... Daha önce nişanlımla da problemlı bi şeklde ayrıldığım için zaten o meselelere kafayı çok takmıştı hala atamadı o sıkıntıları ve şimdide evlenmemi istyor taktı evlenmememe.... Birileri oluyor benle ciidi olarak görüşmek isteyen eş dost tavsyesiyle ama benim içime sinmiyor annemse neden istemyorsun şöyle böyle sürekkli laf sokuyor... biriyle net de tanıştım onunla görüşüyorum ama pek ümitli bakmıyorum açıkcası..... tanıma aşamasındayım ama pek umut etmiyorum sonuçta farklı şehrlerdeyz....tanımak için çok zaman var ve annem benden eş in dostun tavsiye ettiği buralı kişilerle bi an önce tanışıp 1 yıl içinde evlilik yapmamı istyor... sürekli hasta yatıyor.... benim durumumu kafasına takıyor.. senin yüzünden hasta oldum diyor.. ne olacak senin bu halin diyor... bi işe giremedin ... evlenemedin de diyor..... artık evlen evde kaldın çirkinleşmeye başladın diyor.... bi kız 25 ten sonra çirkinleşir sonra evde kalırsın iyi isteyen olmaz bi yaştan sonra diyor.... yani geri kafalı geri kafalı konuşuyor ve annem sinir hastası.... yani böyle ve ders mers çalışasım gelmiyor.... günlerim boşa geçiyor.....