Annem bana karşı soğuk

Schatzii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
155
76
98
29
selam kızlar
Derdim annem uzaktayız birbirimizden çok arada telefonla konuşuruz ama hemen kapatmak ister gibi bi hali olur tek ben konuşur anlatırım konuşacak şeyler bulmaya çalışırım o öyle susar cevap bile vermez cidden neden böyle ben kötü bir evlatmıyım beni sevmiyor resmen.. uzağa gelirken yolcu ederken ne kadar ağladım ben çoook ağladım kendisi 1 damla göz yaşı dökmedi gülerek uğurladı hatta. Ben evlendim doğru düzgün kıyafetim yoktu iki pantolon üç üstle evlendim iç çamaşırlarım eski püskü evlendim kendisi marka gözlük marka saat takar her gün çeşit çeşit kıyafet giyer marka ayakkabılar giyer neden böyle neden

Annelik fedakarlık değil mi evladın için en iyisini istemek değil mi benim de yavrum var ama böyle olmayacağım ben. Çeyizim yoktu sadece iki yatak örtüsü iki halı aldı düğünde hiçbir şey takmadılar. Ayrıca düğünde kimse eşimle bana altın takmadı hepsini anneme vermişler. Mutfakta bi bıçağım bile yoktu her şeyi kayınvalidem aldıtencere tava yemek takımı hepsini o aldı ödedi inanır mısınız

Bende aynı durumdayım uzağa gelin geldim milletin annesi her gün çocuğunu görmeden duramaz benimki günlerce arayıp sormadığı oluyor. Konuşunca da havadan sudan 5 dk da kapanıyor. Konuyu takipteyim tavsiyeleri merak ediyorum..

Bizde de ben arıyorum müsait olmazsındor diye aramıyorum der bahane olarak da halbuki tüm gün evdeyim bebeğimle çalışmıyorum gelenim gidenim yok hep müsaitim yani

Kendinize dert etmeyin lütfen.
Çok fazla bunlara takılmak size olanları telafi ettirmeyecek aksine üzüntü tasa.
Ne gerek var kim olursa olsun sen kendi yuvana bak.
Annen bile olsa

O sizin bildiginiz annelik,fedakarlik,evladi icin en iyisini istemek falan
Sizin aneniz anne olmayi bilmiyor,öğrenememis.
Bir anne var,bir de annecik
Benim ki de annecik olanlardan.
Canını sıkma,bende sıkmıyorum artık,o çok kayırdığı terbiyesiz kızkardeşimle ona mutluluklaar.
Elbet onunda güvendiği dağlara karlar yağar.

Bizde de ben arıyorum müsait olmazsındor diye aramıyorum der bahane olarak da halbuki tüm gün evdeyim bebeğimle çalışmıyorum gelenim gidenim yok hep müsaitim yani
Aynen.. Geldiği zaman max 2 gün kalıyor en son kardesımın okulu tatil olunca yazın gelcem uzun süre kalcam perdelerini yıkarız şunu yaparız bunu yaparız diyordu koca yaz geçti hep bir bahanesi var bana gelince..

Hayırlısı olsun keşke anne olmayı hak edenler anne olsa doğurmakla olmuyor

valla ben de telefonla konuşmayı sevmem. bi hafta tatile çıktım annemle hiç konuşmadım. ablam da nadiren konuşuyor sanırım. yani bazı insanlar telefonla konuşamıyor. annem de mesela diyeceğini der çat kapatır, görüşürüz bile demez.

Hayırlısı olsun keşke anne olmayı hak edenler anne olsa doğurmakla olmuyor
Seninki dogurmakla anne oldugunu zannetmis benimki ise yemek yapmak ve kiyafetlerimizi yikamakla. Ona sorsan her dediğimizi yapmış.evet canımız köfte çektiğinde mutfağa gecip kofte yapmış olabilir ama birgune birgun ne derdin var kizim diye sormadi.Arkadaslarim anneleriyle arkadas gibi sevgililerini anlatirken,ben annemden gizlerdim. Babama söyleyip fisfekliyip beni babama karsi düşürdüğü için. Yaziklar olsun ona binlerce defa ezan okunuyor ezanda sahidimdir.
Benim annemde 35 senedir nankörlüğü babamdan öğrenmiş olsa gerek üzüm üzüme baka baka kararır
Bazen tek başıma eşimden gizli gizli ağlıyorum.
Tabi eşimde basta kendi annesinde,sonra da cevresindeki annelerdeki durumu gördüğü icin benim annem hakkında kimbilir neler düşünüyordur.
Herseyi gözüyle gördü,nişanlıydık bu eve butun herseyi ben yerlestirdim tek basima butun dugun islerini ev islerini hallettim. Dugunu biz yaptık havasini o atti
Kaynanama gelmis diyorki gelen misafirlere sunu sunu hazirladim cok memnun kaldilar
Marifet ya sanki dunyada tek kendisi misafir ağırlıyor. Vizyonu bu kadar ne yapcan

Hayır annem gayet seviyor sevdği arkadaşıyla bir saat konuşur oturup sorun bu olsa keşke

Ben de kıyafetlerimi alıp çıktım evden keşke o hazırlıkları da yapsaydı annem hiçbir çöp yapmadı bana. Çeyizimi kayınvalidem aldı annem bana üçlü su bardağı aldı onu getirdim işte

Tabi kaynana da el oldugu icin binbir takla attim en sonunda da annenler nasi?annenlere gittinizmi napiyorlar diye sormasindan bunaldigim için kardesimi ortaya sürüp kardesimle küstük yaa ondan gitmiyorum bu ara annemlere diyorum
Halbuki yalan
Annem beni cagiriyor mu ki
Bide ne diyo biliyonmu ben seni cagiriyor muyum cagirmiyorum kimseye israr etmem istersen gelirsin cat kapı .
Gittigimde de misafirmisim gibi davraniyorlar zaten

Benim annemde yapmadi ki canim,ben kendim esimle yaptım az birazda babam verdi. Yapmadi bana 50 sene oncesinin dantellerini verdi. Oylece duruyor sandikta

Üzüldüm sizin durumunuza da ama yapacak hiçbir şey yok maalesef kabullenmek gerekiyo sanırım ama ben çok üzülüyorum

Üzüldüm sizin durumunuza da ama yapacak hiçbir şey yok maalesef kabullenmek gerekiyo sanırım ama ben çok üzülüyorum
Canim bende üzülüyorum inan ama esin iyiyse bi nebze yaralarin sariliyor tabiki yerini dolduruyor ama napcan. Eşin iyimi bari?

Genel olarak iyi biri tabi kavgalarımız oluyor hatta geçenlerde oldu baya büyük ama iyi bir insandur
Bende oyle bir kavga bir iyi yuvarlanip gidiyoruz ailelerimiz boyle olmasa psikolojimiz daha iyi olurdu belki eslerimizle de kavga etmezdik ben artik boyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…