Annem bana karşı soğuk

Çocukluk ve ergenlik döneminde sıcak bir ilişki kurulamayınca sonra olmuyor. Olursa da bir yere kadar...
Annem hiç konuşmazdı benimle oturup her şeye kızacak diye korkardım hiçbir şey anlatmazdım hesap sorardı sürekli

Ne diye ısrarcısın madem? Bırak o biraz seni özlesin

Ne diye ısrarcısın madem? Bırak o biraz seni özlesin
Haklısınız böyle kendimi yıpratıyorum ama yalnızım konuşabileceğim eşim dışında tek kişi annem o da böyle yapınca ben kötü bir insan mıyım diye düşünüyorum

Haklısınız böyle kendimi yıpratıyorum ama yalnızım konuşabileceğim eşim dışında tek kişi annem o da böyle yapınca ben kötü bir insan mıyım diye düşünüyorum

Hayır kötü değilsin seni seven özleyen arar zaten
Böyle sen verici oldukça değerin bilinmiyor
Biraz tavrını koymalısın.

Insallah amiiiin

Olabilir benim annemde böyle. Ama annemden bir beklentim olmadı şuan dünyalar bakımlısı bir insanım ve her şeyi kendim yaptım.

İdeailize edilenden farkli bir iliskiniz oldugu kesin. Normal sartlarda anne ve cocuk arasindaki bag cok ozeldir. Yaradilis mucizesi. Ancak cok sık rastlanmasa da herkes bu sekilde yogun yasayamiyor o duyguyu. Karakter, evlilik kalitesi, isteyerek hamile kalma, cocugun fitrati...
Kardeslerinle de boyle mi?
Cozum onerisi: Onu oyle kabul et ,takinti yapma. Es ve cocugunla ait olma gudunu doyur. Ve bir kez de annenle paylas bu hislerini.

Çok kafaniza takmayin duruşu belli.
Anne sevgisine ihtiyaciniz var ama anneniz anaç değil maalesef.

Beklentinizi düsürün hiç beklentisiz olun. Hayal kirikliginiz azalır.

Benim annem sevgi cimrisidir yaşı epey var öyle yetistirilmis beni operse simarirmisim ben gider operim alışır biraz da kendisi asla yapamaz.

Böyle huyu kabul ettim. Eskiden bozulurdum evlatlik miyim derdim de şimdi hiç umrumda değil.

Hayır abimle çok iyiler diğer kardeşimle bana olduğu gbi

Haklısınız artık beklenti içinde olmayacağım

Kardeşim var uzaktalar ama kız kardeşim yok. Kız kuzenimde yok erkeklerle anlaşamıyorum, arkadaşlarımda çoook uzakta burda yok

Bu da garip... hayatınızdaki tek arayacağınız insanların anneniz ve eşiniz olması.
Ne bileyim, arkadaş, kuzen, teyze, hala... birileri daha olmalı sonuçta. Hayatınızı iki kişi ile geçiremezsiniz.

Bu da garip... hayatınızdaki tek arayacağınız insanların anneniz ve eşiniz olması.
Ne bileyim, arkadaş, kuzen, teyze, hala... birileri daha olmalı sonuçta. Hayatınızı iki kişi ile geçiremezsiniz.
Yazmıştım ya kız kuzenim yok erkeklerde çok büyük benden anlaşamam teyzem halam var ama yaşları büyük pek sık konuşmam tabi arada sorada konuşuruz, yani böyle haa diyince de olmuyo arkadaşım olsun fln kafa dengi bulmak gerekiyo anlayabilcepinizi düşünmüyorum yaşamadığınız içinnbu durumu

Evinize evliliğinize yaşadığınız yere alışmaya çalışın. Çok boş kalıp kafa yormayın herşeye küçük bi bebeğiniz var onunla ilgilenin evinizin günlük işlerini yapın. Eşinize sarılın dört elle.
İnsan üzülüyor elbette ama sizde bi annesiniz bunlardan ders çıkarırsanız çok iyi bi anne olursunuz. Bu yorumu eski konularınıza bakarak yaptım biraz da.

Size tavsiyem bu durumu çok fazla eşiniz ve ailesine yansıtmayın çünkü ben geçen yıl eşimden ayrıldım 7 senelik evliligim bitti ve bu durumları hep yüzüme vurdular bu sekilde bir anne de ben de var doğuda üniversite okudum doğuda zor şartlarda öğretmenlik yaptım başka bir şehirde evlendim ama ayda bir ararsa iyi zaten gideyim geleyim merak edeyim yok benim iki kızım var annelik duygusu cok başka bazı insanlarda bu duygu yok taş gibi duvar gibi duygusuz bir şey o yüzden cok fazla yipratma kendini o değişmez üzülen hep sen olursun iyi bir anne olacaksın belki de oldun bol şans canım

Aynı durumdayız..

İlk cocuk musun??(ilk çocuklara üvey evlat muamelesi yapan anne sayısı çok fazla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…