Annem hiç konuşmazdı benimle oturup her şeye kızacak diye korkardım hiçbir şey anlatmazdım hesap sorardı sürekliÇocukluk ve ergenlik döneminde sıcak bir ilişki kurulamayınca sonra olmuyor. Olursa da bir yere kadar...
Evet doğru cidden etkilemiş olabilirBende oyle bir kavga bir iyi yuvarlanip gidiyoruz ailelerimiz boyle olmasa psikolojimiz daha iyi olurdu belki eslerimizle de kavga etmezdik ben artik boyle düşünüyorum.
selam kızlar
Derdim annemuzaktayız birbirimizden çok arada telefonla konuşuruz ama hemen kapatmak ister gibi bi hali olur tek ben konuşur anlatırım konuşacak şeyler bulmaya çalışırım o öyle susar cevap bile vermez cidden neden böyle ben kötü bir evlatmıyım beni sevmiyor resmen.. uzağa gelirken yolcu ederken ne kadar ağladım ben çoook ağladım kendisi 1 damla göz yaşı dökmedi gülerek uğurladı hatta. Ben evlendim doğru düzgün kıyafetim yoktu iki pantolon üç üstle evlendim iç çamaşırlarım eski püskü evlendim kendisi marka gözlük marka saat takar her gün çeşit çeşit kıyafet giyer marka ayakkabılar giyer neden böyle neden
HaklısınızNe diye ısrarcısın madem? Bırak o biraz seni özlesin
Haklısınızböyle kendimi yıpratıyorum ama yalnızım konuşabileceğim eşim dışında tek kişi annem o da böyle yapınca ben kötü bir insan mıyım diye düşünüyorum
Insallah amiiiinO sizin bildiginiz annelik,fedakarlik,evladi icin en iyisini istemek falan
Sizin aneniz anne olmayi bilmiyor,öğrenememis.
Bir anne var,bir de annecik
Benim ki de annecik olanlardan.
Canını sıkma,bende sıkmıyorum artık,o çok kayırdığı terbiyesiz kızkardeşimle ona mutluluklaar.
Elbet onunda güvendiği dağlara karlar yağar.
Haklısınızböyle kendimi yıpratıyorum ama yalnızım konuşabileceğim eşim dışında tek kişi annem o da böyle yapınca ben kötü bir insan mıyım diye düşünüyorum
Olabilir benim annemde böyle. Ama annemden bir beklentim olmadı şuan dünyalar bakımlısı bir insanım ve her şeyi kendim yaptım.selam kızlar
Derdim annemuzaktayız birbirimizden çok arada telefonla konuşuruz ama hemen kapatmak ister gibi bi hali olur tek ben konuşur anlatırım konuşacak şeyler bulmaya çalışırım o öyle susar cevap bile vermez cidden neden böyle ben kötü bir evlatmıyım beni sevmiyor resmen.. uzağa gelirken yolcu ederken ne kadar ağladım ben çoook ağladım kendisi 1 damla göz yaşı dökmedi gülerek uğurladı hatta. Ben evlendim doğru düzgün kıyafetim yoktu iki pantolon üç üstle evlendim iç çamaşırlarım eski püskü evlendim kendisi marka gözlük marka saat takar her gün çeşit çeşit kıyafet giyer marka ayakkabılar giyer neden böyle neden
Kardeşim var uzaktalar ama kız kardeşim yok. Kız kuzenimde yok erkeklerle anlaşamıyorum, arkadaşlarımda çoook uzakta burda yokKardeşiniz, kuzeniniz, arkadaşınız, kimse Yok mu?
Hayır abimle çok iyiler diğer kardeşimle bana olduğu gbiİdeailize edilenden farkli bir iliskiniz oldugu kesin. Normal sartlarda anne ve cocuk arasindaki bag cok ozeldir. Yaradilis mucizesi. Ancak cok sık rastlanmasa da herkes bu sekilde yogun yasayamiyor o duyguyu. Karakter, evlilik kalitesi, isteyerek hamile kalma, cocugun fitrati...
Kardeslerinle de boyle mi?
Cozum onerisi: Onu oyle kabul et ,takinti yapma. Es ve cocugunla ait olma gudunu doyur. Ve bir kez de annenle paylas bu hislerini.
Haklısınız artık beklenti içinde olmayacağımÇok kafaniza takmayin duruşu belli.
Anne sevgisine ihtiyaciniz var ama anneniz anaç değil maalesef.
Beklentinizi düsürün hiç beklentisiz olun. Hayal kirikliginiz azalır.
Benim annem sevgi cimrisidir yaşı epey var öyle yetistirilmis beni operse simarirmisim ben gider operim alışır biraz da kendisi asla yapamaz.
Böyle huyu kabul ettim. Eskiden bozulurdum evlatlik miyim derdim de şimdi hiç umrumda değil.
Kardeşim var uzaktalar ama kız kardeşim yok. Kız kuzenimde yok erkeklerle anlaşamıyorum, arkadaşlarımda çoook uzakta burda yok
Diger kardesin kiz mi eger kizsa erkek cocuga ozel bir duskunluk soz konusu olabilir.Hayır abimle çok iyiler diğer kardeşimle bana olduğu gbi
ErkekDiger kardesin kiz mi eger kizsa erkek cocuga ozel bir duskunluk soz konusu olabilir.
Yazmıştım ya kız kuzenim yok erkeklerde çok büyük benden anlaşamam teyzem halam var ama yaşları büyük pek sık konuşmam tabi arada sorada konuşuruz, yani böyle haa diyince de olmuyo arkadaşım olsun fln kafa dengi bulmak gerekiyo anlayabilcepinizi düşünmüyorum yaşamadığınız içinnbu durumuBu da garip... hayatınızdaki tek arayacağınız insanların anneniz ve eşiniz olması.
Ne bileyim, arkadaş, kuzen, teyze, hala... birileri daha olmalı sonuçta. Hayatınızı iki kişi ile geçiremezsiniz.
Aynı durumdayız..selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?