ailen niye böyle davranıyor anlamadım. sözlünü mü istemiyolar yoksa. sen güvenmekle yanlış yapmamışsın ailen seni böyle zorda bırakarak çok yanlış yapmış. ben de olsam nişanda takılanları vermem açıkçası. aldığın maaşın hepsini vermekle de yanlış yapmışsın yarınını nasıl düşünmedin hiç. çok ciddi bişey olabilir ve para ihtiyacın olabilir sonuçta. ille evlilikle ilgili bir durum olması gerekmez. keşke üç beş atsaydın kenara sürekli
aileni bende anlamadım:44:
bir anne baba nasıl evladını düşünmez bu durumda niye destek çıkmaz ki:26:
acaba evlenmeni istemiyorlar mı aklıma bu geldi
kırılmakta haklısın canım ama yine de sözlüne onlar hakkında olumsuz konuşma.erkek tarafına açık vermemek gerek diye düşünüyorum ben.durumları yok borçları çok onlarıda anlıyorum gibi sözler et
ama ailen ne olursa olsun sana çeyizlik birşeyler yapmalıydılar.kırılmakta son derece haklısın
alla alla ya, keşke sadece maaşının yarısını verseydin. ayıp yahu 6 senelik tüm emeğini vermişsin, bunun karşılığında bi nişan nedir.
neden seni küstürüyolar anlamıyorum şunun şurasında bi kaç hafta sonra uçup gitçeksin yuvadan, sonra napacaklar acaba?
hala mı maaşını onlara veriyosun peki tüm bu olanlardan sonra?
eğer öyleyse onlar düşüncesiz ve kaba, ama suçlu sensin
verme altınları, ne diye alıcak ki? sana şiddet uygulayıp almaz heralde. altınları alıp senin yapmanın ne anlamı var biz sözlümle secer alırız mutfak eşyalarını da de olsun bitsin
eğer bununla durmazlar diyosan da öyle anne baba olmaz olsun. düğün tarihini de öne alın borç harç bi şekilde halledip, ailenden uzaklaş ve oturup onlardan kurtulduguna şükret
bide annene söyle, o senin nişan takılarını alırsa erkek tarafı asla durmaz düğünden sonra kaynanan alır bütün altınları ve her zaman düğünde takılan nişanda takılandan cok daha fazladır, bunu da bi düşünsün isterse.
Aileni kendi aileme benzettim bizimkiler yaptılar ama fazlasıyla götürdüler
Sana şunu söyliyeyim sakın verme nişan paralarını eminim hır gür çıkaracaklardır sakın verme.
Hem bir şey yapmıyorlar hemde nişandan gelecek paraları istiyorlar sen sen ol arkadaş parana sahip çık benim düştüğüm duruma düşme derim.
Ailene bile güvenemeyeceksin bu hayatta ben çok güvendim eşimi ile karşıma almıştım onlar için.
Sonuç ne biliyor musun şimdi eşim annem oldu hem babam yani yanımda olan tek insan.
Çok üzülme ben çok üzüldüm demek ki seni düşünümüyorlar ailen bile olsa seni düşünmeyeni sende düşünme parana da sahip çık güzelim
düşünmüyorlar sömürmenin derdindeler halbuki okadar seviyor güveniyordumki aile bile olsa paranın yüzü sıcakmış ben para getirdiğim için tatlıymışım sevgileride ondanmış yumuşak başlılığımdanmış çok ama çook üzgünüm ailem böyleyse eşime nasıl güvenirim hala daha arkanda biz varız diyolar gülüyorum
Ah canım sende benim yaşadığım duyguları yaşıyorsun ama şunu unutma tamam para sıcaktır ama seni sevmediklerini sanmam elbetteki seviyorlar ama insanın nefsi öyle bir şey ki kendi evladı bile olsa bazen böyle hataya düşebiliyorlar.
Sen şimdi nişanına odaklan zaten kimseye çok güvenme bu hayatta benim gibi hayal krıklığına uğrarsın.
Bak ben sana ne diyorum eşimi karşıma bile aldım ben ve yanıldım eşime çok mahcubum ama eşim öyle iyi ki..
Senin yapacağın şey şu nişanda ve düğünde asla para vermeyeceksin.
Nişanlına yansıtma ailenden bahsetme şöyle böyle diye ki soğumasın onlardan.
Çalışıyorsan eğer bundan sonrada verme kenara koy ihtiyacını al.
O kadar çalışmışsın ve kenara hiç bir şey atamamışsın ailen yüzünden onlarda öyle yapmamış hep bana demişler.
Ben piştim artık kabullendim ailem hatalı ama ne olursa olsun ailem silemem işte eskisi gibi gitmiyorum arada arıyorum o kadar.
Üzme kendini sakın içinde çok büyük fırtınılar koptuğuna eminim
bahsetmiyorum anlıyo ama halimi görüyo annem dimi diyo
ipleri koparacağım eşime sarılacağım bitek beni hiç üzmedi ne dediysem yapıyo allah ondan razı olsun
Canım ipleri koparmak olmaz çok çok yanlış yapmış ailen ya liseye bile yürüyerek gitmişsin eziyet yani bu resmen iyi niyetini kullanmışlar eşine sarıl sen ama ailenide silme arada gider görürsün
evet elimizde yok dedi hep yürüdüm başkalarının kıyafetleriyle büyüdüm gençkızken bile giydim ne varsa hep verdim benim senin yok bizim evde dediler ayrı gayrı yok dediler verdim bide arkadaşlarıma kızardım yiyip içiyolar ailelerine vermiyolar biriktirmiyolar diye hani ben neyaptım
cnm snei o kadar çok iyi anlıyorum ki benim ailemde aynısını yaptı bana. çok çalıştım çok kazandım evde bile boş durmaz dantel fela yapar satardım ama hepsi cup ceplerine girerdi. düğünde de bişey almadılar zaten herşeyimizi eşimle ikimiz yaptık iki tarafta bişey yapmadı yani. ama sabrettik azmettik şimdi hem evimiz hem arabamız var. başbaşa verdik yuvamızı kurduk kimsede bize bişey diyemiyor. böylesi daha iyi oldu aslında kimseye muhtaç değiliz. ama yine hep biz koşturuyoruz işlerine halada diğer kardeşlerimiz kıymetliler. olsun hayırlısı olsun sen sabret yuvanı kurmaya bak. allah mutlu mesud etsin hiçbirşeyi kafana takma giden senin paran olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?