Durumumu yok ailenin de çok kötü olmalı ki başkasının kıyafetini giyiyorsun:26:
ozaman kötüydü giydim ama şimdi iyi buna rağmen eziyolar onu demek istiyorum çok çekti fedakarlık yaptı demiyolar
kartım babamda maaşım onda ben biriktirmek istedikçe sen millete bakma senin arkanda biz varız dediler sen olsan güvenmezmisin?
Güvendim zaten tatlım bendeBenim takılarımı aldılar vericez diye bende güvendim sonuçta bir şey yok boşvereceksin bundan sonra para kaptırmamaya bak işte canım
şuanda maaşımı nasıl geri alırımki ben sözlüsü gaza getiriyo derler bu evde yaşıyosun diyolar benim paramı biriktirin dedim harcıyoruz biriktiremiyoruz nişan üstü kıyafet alınak masraf olacak diyo nişan takısınıda vermem diyo saklama kapları olurya canım büyük kavanozlar onlardan istedim kura bakliyat için çok pahalı dünya eksiğin çıkar daha dedi nişan takımı harcayıp alacak kalanıda düğünde kullanacak gelen giden olurmuş
şuanda maaşımı nasıl geri alırımki ben sözlüsü gaza getiriyo derler bu evde yaşıyosun diyolar benim paramı biriktirin dedim harcıyoruz biriktiremiyoruz nişan üstü kıyafet alınak masraf olacak diyo nişan takısınıda vermem diyo saklama kapları olurya canım büyük kavanozlar onlardan istedim kura bakliyat için çok pahalı dünya eksiğin çıkar daha dedi nişan takımı harcayıp alacak kalanıda düğünde kullanacak gelen giden olurmuş
Ne derlerse desinler dersin canım sende arkandayız dediniz bir şey yaptığınız yok dersin bence sen maaşını al her şeyini kendine yap onlara bir şey yaptırma paralarıda verme zor durumda kalacaksın üzüleceksin bak ailem beni tam 5 ay oyaladı vereceğiz diye en sonunda patladım ben şimdi kötü evlat oldum hayırsız oldum en baştan yap bence bir şeyini almazlar paralarınıda alırlar daha çok üzülürsün şimdi yap yapacağını ne derse desinler boşver kavanozdan mı batacaklar hayret yani çalışıyorsun özencini alamıyorsun sinir bozucuMaaşını kaptırma istediğin özencinide al ne kadar nişanlı duracaksınız?
Canım hiç aile büyüğünüz yok mu duruma müdehale edicek deden anannen ya da nebiliim teyzen?
Dahada varmış sabırlı ol canım
yaa sen niye bu kadar kendini ezdiriyosun yaaa valla babamdan o kartı söke söke alırım sen dişlerini bi çıkart bak nasıl oluyo görsünler gerekirse gizli gizli çal kartını .. böle şeymi olur .. sana ait bişey ara bankayı şifreni değiş kartım çalındı de yenisini iste hemen şifrelerini felan değiş sonra altınları banakda hesap açtır oraya koy hee annendemi altınların gerekirse al sormadan gizli mizli bi şekilde al onların değil senin olan bişeyi aluyosun hiçte utanma sıkılma ayıp olur deme zaten yeterince yarıdm etmişssin sen böleee sessiz kalırsann ooooooo daha çok yerler paranı
Canım kartı almak zor değil alırım vermezse bankadan kapattırırım mesele değil ben kötü olmak rezil olmak istemiyorum onlara kendimi anlatmak nişan takıma dokundurtmamak istiyorum ben böyle bişey yapsam nişanlılığım burnumdan gelir temmuza kadar o evde kalmak zorundayım
tatlılıkla olacaga benzemiyor.. bende 6 senedir çalışıyorum babam tek kuruş istemedi.. senin maaş kartın onlarda ve ayda 50 tl harçlığının hesabını soran ailenle olayı tatlılıkla çözmek istiyorsun çokk zor çokkk kesin kararlı olduğunu çeyiz alacağını maaşının sana lazım olduğunu söyle onlar bişey yapacaksada parasını kendin elinlen ver ama en önemlisi maaşını kendin al.. kendin bir birey ol.. karşılarında güçlü ol.. kolay gelsin ...
Canım kartı almak zor değil alırım vermezse bankadan kapattırırım mesele değil ben kötü olmak rezil olmak istemiyorum onlara kendimi anlatmak nişan takıma dokundurtmamak istiyorum ben böyle bişey yapsam nişanlılığım burnumdan gelir temmuza kadar o evde kalmak zorundayım
Sen eşini karıştırma kendin hallet eşinle kötü olurlar bu sefer iki türlüde huzursuzluk olur sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?