Annem bana kaynanalık yapıyor

ozaman kötüydü giydim ama şimdi iyi buna rağmen eziyolar onu demek istiyorum çok çekti fedakarlık yaptı demiyolar

Anladım canım olsun üzme kendini üzülmemek elde değil kelin ilacı olsa kendine sürermiş misali benim kiAma ailen zaten böyleymiş biliyormuşsun huylarını keşke kendine ayırsaydın bir miktar:26:

kartım babamda maaşım onda ben biriktirmek istedikçe sen millete bakma senin arkanda biz varız dediler sen olsan güvenmezmisin?

kartım babamda maaşım onda ben biriktirmek istedikçe sen millete bakma senin arkanda biz varız dediler sen olsan güvenmezmisin?

Güvendim zaten tatlım bendeBenim takılarımı aldılar vericez diye bende güvendim sonuçta bir şey yok boşvereceksin bundan sonra para kaptırmamaya bak işte canım

Güvendim zaten tatlım bendeBenim takılarımı aldılar vericez diye bende güvendim sonuçta bir şey yok boşvereceksin bundan sonra para kaptırmamaya bak işte canım

şuanda maaşımı nasıl geri alırımki ben sözlüsü gaza getiriyo derler bu evde yaşıyosun diyolar benim paramı biriktirin dedim harcıyoruz biriktiremiyoruz nişan üstü kıyafet alınak masraf olacak diyo nişan takısınıda vermem diyo saklama kapları olurya canım büyük kavanozlar onlardan istedim kura bakliyat için çok pahalı dünya eksiğin çıkar daha dedi nişan takımı harcayıp alacak kalanıda düğünde kullanacak gelen giden olurmuş

Canım hiç aile büyüğünüz yok mu duruma müdehale edicek deden anannen ya da nebiliim teyzen?

Ne derlerse desinler dersin canım sende arkandayız dediniz bir şey yaptığınız yok dersin bence sen maaşını al her şeyini kendine yap onlara bir şey yaptırma paralarıda verme zor durumda kalacaksın üzüleceksin bak ailem beni tam 5 ay oyaladı vereceğiz diye en sonunda patladım ben şimdi kötü evlat oldum hayırsız oldum en baştan yap bence bir şeyini almazlar paralarınıda alırlar daha çok üzülürsün şimdi yap yapacağını ne derse desinler boşver kavanozdan mı batacaklar hayret yani çalışıyorsun özencini alamıyorsun sinir bozucu Maaşını kaptırma istediğin özencinide al ne kadar nişanlı duracaksınız?

nişan takımı bankaya atıcam dedim kötü evlat oldum sözlüm utanmaz oldu onamı göz dikmiş dediler elektronikleride sözlüm alacakmış ben beğenicem o ödiycek mutfak şubu zımbırtı blender falan filanı yapacağı ne kalıyoki çok masraf diyo bana bardak çaydanlık tabakmı çok tutacak sözlümde versinler biz gidip alalım eksikleri diyo

yaa sen niye bu kadar kendini ezdiriyosun yaaa valla babamdan o kartı söke söke alırım sen dişlerini bi çıkart bak nasıl oluyo görsünler gerekirse gizli gizli çal kartını .. böle şeymi olur .. sana ait bişey ara bankayı şifreni değiş kartım çalındı de yenisini iste hemen şifrelerini felan değiş sonra altınları banakda hesap açtır oraya koy hee annendemi altınların gerekirse al sormadan gizli mizli bi şekilde al onların değil senin olan bişeyi aluyosun hiçte utanma sıkılma ayıp olur deme zaten yeterince yarıdm etmişssin sen böleee sessiz kalırsann ooooooo daha çok yerler paranı

Canım kartı almak zor değil alırım vermezse bankadan kapattırırım mesele değil ben kötü olmak rezil olmak istemiyorum onlara kendimi anlatmak nişan takıma dokundurtmamak istiyorum ben böyle bişey yapsam nişanlılığım burnumdan gelir temmuza kadar o evde kalmak zorundayım

tatlılıkla olacaga benzemiyor.. bende 6 senedir çalışıyorum babam tek kuruş istemedi.. senin maaş kartın onlarda ve ayda 50 tl harçlığının hesabını soran ailenle olayı tatlılıkla çözmek istiyorsun çokk zor çokkk kesin kararlı olduğunu çeyiz alacağını maaşının sana lazım olduğunu söyle onlar bişey yapacaksada parasını kendin elinlen ver ama en önemlisi maaşını kendin al.. kendin bir birey ol.. karşılarında güçlü ol.. kolay gelsin ...

keşke bunu zamanında yapsaydım vermeseydim sözlümün doğum günü yaklaştı hediyeme bile karar veriyo o çok pahalı onu alma diye offf maaşımı biriktirin dedim senin benimmi var harcanıyo para dediler

Valla canım eninde sonunda kötülük olacak emin ol baştan önlem almak daha iyi şimdi nişanlın ses etmez ama ilerde oda bunalır sana söyliyeyim sanma ki hep sessiz kalır helede düğünde dokunursa falan takılarına ben yaşadığım için söylüyorum kötülük olmasın dedim sustum eğer takılarımı vermeseydim bu kadar uzamayacaktı şimdi alamıyorum kavgalar oldu artık eşim gitmiyor annemle falan filan işte

yok düğün takımı alamaz nişan takım içinde sözlüm sen karışma tadını çıkar mutlu gününün ben alırım diyo senin adına bankaya atarım diyo nasıl yapacak bilmiyoum karışmıyorumda yapsın alsın yapma demiyorum benim sesim çıkmıyo bari o yırtık olsun

Sen eşini karıştırma kendin hallet eşinle kötü olurlar bu sefer iki türlüde huzursuzluk olur sen bilirsin tabi

Sen eşini karıştırma kendin hallet eşinle kötü olurlar bu sefer iki türlüde huzursuzluk olur sen bilirsin tabi

karışma dedim ona sen kötü olursun dedim ama dinlemiyo beni ben kötü olmam diyo hallederim diyo annemde kimseyi karıştırmam alır atarım çantama onlara ne diyo ne zormuş herkes eşinin ailesinden çeker ben kendi ailemden çekiyorum ben alıcam anne dedim vermem dedi banada lanet olsun parasınada nişanınada böyle mutsuz olacaksam niye nişan yapıyorum stresten adet düzenim bozuldu 1 ayı geçti günüm niye üzüyolar beni(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…