annem başka bir adamla kaçtı

Eşinize niye anlatıyorsunuz, ona ne? Annenizin bekçisi mi?

Kaçtı diye bahsetmeniz de çok çirkin. Annenizin hayatı için endişe edecek bir durum yoksa, bişey yapmayın bence.
Aynen bu, eşine ne kime ne hatta sana ne, sağlığı iyiyse hayatı tehlikesi yoksa rahat bırakın bu onun hayatı hepiniz buyumussunuz

Allahımmm korkunç. Müge anlı da bir öğretmen hnm çıkmıştı. Neler neler rezillikler ortaya döküldü. O bölümü izlettirin annenize.

Annem 67 yaşında hala bulaşıkçılık yapıyor diye üzülmüyorsunuz ama sevgilisi olunca üzülüyorsunuz.
başkaları için yaşamak adına çok az zamanı var. bırakın istediğini yaşasın.
Bide gözü açıldı yazmış. Babası eziyet ederken sıkıntı yokmuş ama. Ne kadar da hayırlı evlat

Anladigim kadari ilr kacmamis tatile gitmis geri gelicek.
Esinize annenizle alakali aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Esinizi alakadar eden bir durum degil cunku.

Konu sahibi acaip.. basta soyleyecegi seyleri konunun ortasinda soyleyince.. millet baska tepkiler veriyo tabii:)
Başlık "annem başka bir adamla kaçmış" içerik de ise annenin zaten eşi vefat etmiş,67 yaşına rağmen yorucu işlerde çalışmak zorunda olan bir kadın olduğu görülünce insan konu sahibine haklı olarak kızıyor.Konunun içinde adamın maddi menfaat için yaşlı bayanlarla olan evli bir adam olduğu söylense en azından anne için endiseleniriz.

Konu çok sinir bozucu benim annem de babamdan çok çekti 16 yıl önce de boşandılar şuan 60 yaşında böyle bişey yapsa annem önce güzellikle konuşurum eğer aynı şeyleri yapıyorsa annem bile olsa hayatımdan çıkarırım ne halt olduğu belli olan adam evlatlarından değerliyse zaten öyle anne kimseye gerekmez

Başlık "annem başka bir adamla kaçmış" içerik de ise annenin zaten eşi vefat etmiş,67 yaşına rağmen yorucu işlerde çalışmak zorunda olan bir kadın olduğu görülünce insan konu sahibine haklı olarak kızıyor.Konunun içinde adamın maddi menfaat için yaşlı bayanlarla olan evli bir adam olduğu söylense en azından anne için endiseleniriz.
Aynen asil can alici yeri anlatmamis

1 haftadır hastaydı işten çık diye söylediğimiz zman kıyameti koparırdı önceden 1 haftadır işe daha gitmeyeceğim dyor.
demekki planlamıştı.. Annem evlatlarından esirgeyip o adama para yedirdi biz hep sezdik birşeyler ama söylemiyordu. anne bak bu yaşında seni paran için kullanırlar vs dedik. birgün telefonunda bir msj gördüm kadının biri yazmış kocam seninle zaman öldürüyor bizde senin paralarını çatır çatır yiyoruz böyle devam et vs yazmış kufur içerikli. siz olsanız ne düşünürdünüz...

Tam da adam evli mi diye soracaktım..
Anneniz babanızdan sonra ilgi gördüğü ilk kişiye meyletmekte haklı bir nevi aslında. Ama bu şekilde kendini aşağılatması kabul edilemez.

Siz ulaştığınız ilk anda direk yargılamadan ona yalnız olmadığı hissettirmelisiniz ki daha da uzaklaşmasın.

Kardeşlerinizle de konuşup anlaşın. Belli ki yalnızlık çekiyor. Etrafını sarın onu meşgul edin. Beraber turlara gidin.
Alın çocuklarınızı beraber gezin.
Yani sevgi gösterin.

Eşlerinize de bir şey anlatmayın. Onları ilgilendiren bir durum yok. Bir şekilde öğrenirlerse detay vermeyip konuyu kapatın.

suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
Bekar bir kadın. Aklı dengesi de yerinde. Sorun ne. Kaçan falan yok. Kadıncağız belli ki yıllardır ilk kez gün yüzü görmüş. Bırakın da bari son yıllarını mutlu geçirsin.

Kusura bakmayın da kadının kendi hayatı. Kaç yaşında olursa olsun ömür boyu yalnız kalmak zorunda değil kimse. Elbette kendi özel hayatı olacaktır. Bunun neresi size ters geldi? Bir anda afedersiniz ama babanız hayatta falan sandım böyle tepki gösterince siz.

Anneniz ile oturup açık açık konuşmak daha mantıklı. Evet tatile gitmesi pek hoş gözle bakılmayabilir. Herkesin mutlu olmaya hakkı var , adam gerçekten iiyi niyetli ise evlensinler.

Ya Huu kadın arkadaşıyla tatile gitmiş kime ne?
Ne yani 65 yaş üstü insanlar mutlu olmayı ,tatil yapmayı hak etmiyor mu?
Kadıncağız birini mi aldatmış , banka mı soymuş ne yapmış ?
Kendi çalışarak kazandığı parayı isterse bir çantaya koyar çatır çutur yakar , kimseyi de bağlamaz.

aslinda adamin evli oldugu veya parasi icin birlikte oldugu bilinmiyor.

Bilinen tek sey annenin arayip tatile gidiyorum dedigi.

diger konular cok muallakta.

bu yuzden yazilan kotu yorumlari ben cok hadsizce buldum sahsim adina.

Ayrica 67 yasinda bulasikcilik yapabilen bir kadin bence fiziksel olarak aktif biridir, bir iliski istemesi o yuzden cok absurt gelmedi bana aksine.

konu sahibi ilk mesajinda esime, ailelere ne diyecegiz diye sormussunuz. Bir sey demenize gerek oldugunu dusunmuyorum. Anneniz tatile gitmis, resmi olarak iliskisini aciklarsa da annemin ozelidir diyeceksiniz konuyu kapatacaksiniz.

Annenizin hayatindan, sagligindan, parasindan pulundan endise etmeniz de dogal elbette. ama onlar bizim icin endiselendiklerinde ne yapiyorlarsa siz de oyle yapacaksiniz. Yani anneniz size gelemezsin gidemezsin mi diyordu gencken, yoksa izin verip gozluyor muydu. Benim babam her yere bizi goturur getirirdi, yorgun olsa bile bizim sosyal hayattan kopuk olmamizi istemezdi. Konsore arkadas bulusmasina falan gotururdu, ama her zaman da gozlerdi, sorar sorustururdu gittigimiz yerleri, okulumuza gelip ogretmenlerimizle gorusur sohbet ederdi, is yerimize gelip arkadaslarimizla tanisirdi vs vs. Sizin de bunlari yapmaniz gerekirdi. Annenizi cok yanliz birakmissiniz.

kadın yanlış bir şey yapmamış ki koskoca kadın aklı başındadır.
onun da gezmeye,eğlenmeye hakkı var.bundan sonra hayatını yaşasın ne var bunda

Adamın evli olması ve iş yerindekilerin "bu adam evi sattırır" demesi gibi çok önemli ayrıntılar konuyu açarken aklınıza gelmedi de tepki alınca mı geldi? Ben inanmadım adamın evli olduğuna. Evliyse iş değişir zaten.

Ama evli değilse bile endişelenmeniz ne kadar normalse, "annem kaçtı" tabiriniz bir o kadar çirkin. "Evlatlarından esirgediği parayı adama yedirecek" gibi bir şey yazmışsınız. Kadın o yaşta bulaşıkçılık yapıyormuş, daha neyini versin size?

Kadın dediğin 60 küsur yaşına gelse de baskıdan kurtulamıyor. "Sevgilisi olması normal" diyenlere geniş diyen bile olmuş. Anne baba karışır, erkek kardeşler karışır, koca/koca ailesi karışır, konu komşu karışır... Yetmemiş doğurduklarına gelmiş sıra. O da yetmemiş doğurduklarının eşlerine gelmiş, hayret bir şey...
Ben bu yaşa kadar anneme babama sormadım sevgilimle tatile giderken. Onlar bana niye sorsun? Ayrıca kocama ne bu durumdan!

Yabancı arkadaşlarımın 65-70 yaşlarındaki anne-babaları "yaşlıyım" demeden ziv ziv geziyorlar, burada "67 yaşında kadın cık cık cık" tepkisi... 60'ı geçince mezara girip vaktinin dolmasını mı beklemeliydi?

Burada endişe edilecek tek şey adamın gerçekten evli olup olmadığı ve iyi biri olup olmadığı. Adam hakkında bilgi toplayıp annenizle konuşabilirsiniz. Yapacak başka bir şey yok.

Herkes aman kaç yaşında kadın bırakın da şudurda budurda demişte hergün televizyonlarda onlarca dolandırılan dahası öldürülüp atılan insanlar görüyoruz.Konu sahibi endişe etmekte tabiki haklı.İnsan annesi hakkında aman banane ne yaparsa yapsın diyebilirmi ya.

Back
X