- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.821
- 798
Konu sahibi acaip.. basta soyleyecegi seyleri konunun ortasinda soyleyince.. millet baska tepkiler veriyo tabii:)neyy evli miymiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi acaip.. basta soyleyecegi seyleri konunun ortasinda soyleyince.. millet baska tepkiler veriyo tabii:)neyy evli miymiş![]()
Aynen bu, eşine ne kime ne hatta sana ne, sağlığı iyiyse hayatı tehlikesi yoksa rahat bırakın bu onun hayatı hepiniz buyumussunuzEşinize niye anlatıyorsunuz, ona ne? Annenizin bekçisi mi?
Kaçtı diye bahsetmeniz de çok çirkin. Annenizin hayatı için endişe edecek bir durum yoksa, bişey yapmayın bence.
Bide gözü açıldı yazmış. Babası eziyet ederken sıkıntı yokmuş ama. Ne kadar da hayırlı evlatAnnem 67 yaşında hala bulaşıkçılık yapıyor diye üzülmüyorsunuz ama sevgilisi olunca üzülüyorsunuz.
başkaları için yaşamak adına çok az zamanı var. bırakın istediğini yaşasın.
Başlık "annem başka bir adamla kaçmış" içerik de ise annenin zaten eşi vefat etmiş,67 yaşına rağmen yorucu işlerde çalışmak zorunda olan bir kadın olduğu görülünce insan konu sahibine haklı olarak kızıyor.Konunun içinde adamın maddi menfaat için yaşlı bayanlarla olan evli bir adam olduğu söylense en azından anne için endiseleniriz.Konu sahibi acaip.. basta soyleyecegi seyleri konunun ortasinda soyleyince.. millet baska tepkiler veriyo tabii:)
Aynen asil can alici yeri anlatmamisBaşlık "annem başka bir adamla kaçmış" içerik de ise annenin zaten eşi vefat etmiş,67 yaşına rağmen yorucu işlerde çalışmak zorunda olan bir kadın olduğu görülünce insan konu sahibine haklı olarak kızıyor.Konunun içinde adamın maddi menfaat için yaşlı bayanlarla olan evli bir adam olduğu söylense en azından anne için endiseleniriz.
1 haftadır hastaydı işten çık diye söylediğimiz zman kıyameti koparırdı önceden 1 haftadır işe daha gitmeyeceğim dyor.
demekki planlamıştı.. Annem evlatlarından esirgeyip o adama para yedirdi biz hep sezdik birşeyler ama söylemiyordu. anne bak bu yaşında seni paran için kullanırlar vs dedik. birgün telefonunda bir msj gördüm kadının biri yazmış kocam seninle zaman öldürüyor bizde senin paralarını çatır çatır yiyoruz böyle devam et vs yazmış kufur içerikli. siz olsanız ne düşünürdünüz...
Bekar bir kadın. Aklı dengesi de yerinde. Sorun ne. Kaçan falan yok. Kadıncağız belli ki yıllardır ilk kez gün yüzü görmüş. Bırakın da bari son yıllarını mutlu geçirsin.suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz