annem başka bir adamla kaçtı

Herkes aman kaç yaşında kadın bırakın da şudurda budurda demişte hergün televizyonlarda onlarca dolandırılan dahası öldürülüp atılan insanlar görüyoruz.Konu sahibi endişe etmekte tabiki haklı.İnsan annesi hakkında aman banane ne yaparsa yapsın diyebilirmi ya.

Çok haklısınız dünya iyi bir yer değil ve neler neler duyup görüyoruz, konu sahibi endişelenmekte haklı ama konuyu annem için endişeleniyorum ne yapabilirim diye açmamış ki. Konuyu annem ‘kaçtı’ tatile gitti, kocama ne derim diye açmış. Bana ve sanırım çoğunluğa da garip gelen kısım burası oldu

Çok haklısınız dünya iyi bir yer değil ve neler neler duyup görüyoruz, konu sahibi endişelenmekte haklı ama konuyu annem için endişeleniyorum ne yapabilirim diye açmamış ki. Konuyu annem ‘kaçtı’ tatile gitti, kocama ne derim diye açmış. Bana ve sanırım çoğunluğa da garip gelen kısım burası oldu
Yorumları çok fazla okumadım canım.İlk sayfayı okudum bi çoğu bu şekildeydi.Benim annem böyle birşey yapsa ilk aklıma gelen gittiği kişi ona bi zarar verir mi olurdu.ondan korkardım yani.Yoksa kimin ne dediği umrumda olmazdı.Herkesin her konuda bi yorumu var nasıl olsa.

Annem 67 yaşında hala bulaşıkçılık yapıyor diye üzülmüyorsunuz ama sevgilisi olunca üzülüyorsunuz.
başkaları için yaşamak adına çok az zamanı var. bırakın istediğini yaşasın.
Bunun üstüne konuşmamak lazım. Tercüman oldunuz düşüncelerime :KK51:

dün annem indiği terminalden ilk otobüsle döndü. ve sabah abim onu aldı.
şimdi genel olarak yorumları okudum. Arkadaşlar öncelikle annemin kendi emeklisi var bir kısmı kredi borcuna kesiliyor 1000 tl tutarında emeklisinden para kalıyo. Ayrıca babamdan ona kalan maaşta var 1500 tl tutarında. Annemin zaten babam vefat ettikten sonra çalışmasına gerek yoktu ısrarlarımıza rağmen annem işten çıkmadı. çünkü o ortamı seviyordu. Zaten dün beraber gittiği kişide bir zamanlar onunla beraber orda çalışan evlenmiş boşanmış biriymiş. Adam daha önce 2 kişiyi imza karşılığında dolandırmış. Ama annem hala adamı savunuyor. Yanı beni kandıramaz benden para almadı vs vs diyor ama bunu kanıtlamıyorda. Bize hiçbir konuda hesap vermek zorunda değil evlenmek isterse evlenebilir tabiki kim ne diyebilir. Zorla eve kapatacak halimiz yok. Fakat adamın ne olduğu belli değil. Hangi devirde yaşıyoruz sizce evi ve 2 maaşı olan ayriyetten de çalışan bir kadının gelirinin oldğunu bilen böyle bi adam annemi yağlı kapı olarak görmüş olamazmı? annemin babamdan görmediği sevgi yoksunluğunu fırsat bilip iki çift güzel söze tav etmesi olamazmı?
adam anneme evin kalan kredi borcunu (50 bin ) i versin çocukların ev onların olsun demiş.
ben burdan 50 bin biz verirsek adam o parayı annemden alacak ve annemi terk edecek olarak algıladım ama bunu anneme anlatamıyoruz.
normal davranmıyor. He birde ben parasında pulunda gözüm yok . Ama annemin tırnaklarıyla kazıdığı bu yaşta çalısıp kazandığı parayıda saçma sapan dolandırıcı bir insanın yemesine tabikide üzülürüm. sinirlenirim.
Sizin anneniz bu durumda olsa aman giden ev olsun para olsun mu diyeceksiniz tabiki bunlarıda düşünmek zorundayız.
Hayatta neler oluyor. Bu saatten sonrada beni yargılayan yargılasın ben annemin yaptığı şeyi savunamam göz yumamam evet kaçtı. çünkü giderken haber vermedi ve biz onu aramasak o bizi arayıp tenezzül bile etmeyecekti. ben evladıma bunu yapmam yapamam hakkım yok madem hayatımda biri var tanıştırırım. söylerim niyetimi adamın evlenme niyeti iyi biri olsaydı zaten önce bizimle tanışmak isterdi..

şimdi genel olarak yorumları okudum. Arkadaşlar öncelikle annemin kendi emeklisi var bir kısmı kredi borcuna kesiliyor 1000 tl tutarında emeklisinden para kalıyo. Ayrıca babamdan ona kalan maaşta var 1500 tl tutarında. Annemin zaten babam vefat ettikten sonra çalışmasına gerek yoktu ısrarlarımıza rağmen annem işten çıkmadı. çünkü o ortamı seviyordu. Zaten dün beraber gittiği kişide bir zamanlar onunla beraber orda çalışan evlenmiş boşanmış biriymiş. Adam daha önce 2 kişiyi imza karşılığında dolandırmış. Ama annem hala adamı savunuyor. Yanı beni kandıramaz benden para almadı vs vs diyor ama bunu kanıtlamıyorda. Bize hiçbir konuda hesap vermek zorunda değil evlenmek isterse evlenebilir tabiki kim ne diyebilir. Zorla eve kapatacak halimiz yok. Fakat adamın ne olduğu belli değil. Hangi devirde yaşıyoruz sizce evi ve 2 maaşı olan ayriyetten de çalışan bir kadının gelirinin oldğunu bilen böyle bi adam annemi yağlı kapı olarak görmüş olamazmı? annemin babamdan görmediği sevgi yoksunluğunu fırsat bilip iki çift güzel söze tav etmesi olamazmı?
adam anneme evin kalan kredi borcunu (50 bin ) i versin çocukların ev onların olsun demiş.
ben burdan 50 bin biz verirsek adam o parayı annemden alacak ve annemi terk edecek olarak algıladım ama bunu anneme anlatamıyoruz.
normal davranmıyor. He birde ben parasında pulunda gözüm yok . Ama annemin tırnaklarıyla kazıdığı bu yaşta çalısıp kazandığı parayıda saçma sapan dolandırıcı bir insanın yemesine tabikide üzülürüm. sinirlenirim.
Sizin anneniz bu durumda olsa aman giden ev olsun para olsun mu diyeceksiniz tabiki bunlarıda düşünmek zorundayız.
Hayatta neler oluyor. Bu saatten sonrada beni yargılayan yargılasın ben annemin yaptığı şeyi savunamam göz yumamam evet kaçtı. çünkü giderken haber vermedi ve biz onu aramasak o bizi arayıp tenezzül bile etmeyecekti. ben evladıma bunu yapmam yapamam hakkım yok madem hayatımda biri var tanıştırırım. söylerim niyetimi adamın evlenme niyeti iyi biri olsaydı zaten önce bizimle tanışmak isterdi..
Haklısınız bence. Yorumlara da kafanızı takmayin. Elli yaşlarında bir kadın değil ki hadi ikinci baharını yaşasın deseniz. Ha yine de olur olmaz değil ama şaibeli davranışları var ve adam da tekin değil o yüzden sonuna kadar haklısınız. Annenize aşık olacak değil adam herhalde ki malına göz dikmiş. Bunu anlamak zor olmasa gerek. Siz yine de gözünüzü açık tutun. Takipte kalın çok hissettirmeden. Neler duyuyoruz.

Babanız ne yapıyor? Cok ızuldum sızın adınıza. Hıc arayıp sormadı mı sızı. Kardesınız cok kucukmus annenız gıttıgınde:KK43:
Babam hep yanımızdaydı. Hem anne hem baba oldu elinden geldiği kadarıyla. Şimdi kardeşimle ikisi yaşıyolar ben evlendiğim için. Ve gerçekten hiç üzülmüyorum, özlemiyorumda. Kardeşime iyi bi abla olduğumu düşünüyorum. Kıymetlim zaten o benim kıyamam hiç. Yaşayıp gidiyoruz işte.. :)

Konu sahibi belkide kendisini ifaade edemedi ..o telasla

Allah annenizin aklini basina getirsin .adam resmen dolandirici Allah gercekleri gorup uzaklasmayi nasip etsin annenize 67 yasinda bir kadin her seyi yapar yapmasina da kizacaksiniz belki ama 65 yas ustu hastane de bile oncelikli toplulumuzda demek ki istedigi herseyi yapabilir diye birsey yok sadece kadin saglikli dusunemiyior ve saglikli hareket de etmiyir dilerim gercekleri basina zarar gelmede gostersin rabbimiz

67 yaşındaki kadının 4 tane kocaman evli barklı çocuğu varken bulaşıkçı olarak çalışmasından rahatsız olmayıp sevgilisi ile tatile çıkmasından rahatsız olan garip bir zihniyetimiz var.
Neyse kadın anlaşılan aşkı ilgiyi bu yaşta bulmuş, yapacak birşey yok o da hevesini alacak.

Yorumları boşverin insanlar anlamak istediği gibi algılıyor. Allah yardımcınız olsun, siz gözünüzü dört açın hatta keşke adamı başka kanallardan takip falan etseniz diyeceğim ama ütopik olacak sanırım, yani bir şekilde annenize mukayyet olun. Bende olsam bende sizin gibi düşünürüm, ev araba para vs bunlar kolay kazanılan şeyler değil bu anlattıklarınız gayet ciddi ve üstünde durulması gereken şeyler.

Eşine bi açıklama yapman gerekmiyo bence. Eğer duyulursa da kardeşlerinle ağız birliği yapıp arkadaşlarıyla tatile gitmiş kafa dinlemek onunda hakkı diyebilirsin. Kaçtı filan deyip de kimseye malzeme vermeyin. Ama gözünüz üstünde olsun dolandirilmasin kandirilmasin vs

67 yaşındaki kadının 4 tane kocaman evli barklı çocuğu varken bulaşıkçı olarak çalışmasından rahatsız olmayıp sevgilisi ile tatile çıkmasından rahatsız olan garip bir zihniyetimiz var.
Neyse kadın anlaşılan aşkı ilgiyi bu yaşta bulmuş, yapacak birşey yok o da hevesini alacak.

+++

suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
Bırakın kadın yaşayamadığı hayatı yaşasın

suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz

Kişi hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
Kimmiş , neciymiş,

Sene 2018 Türkiye
Ne olur olmaz tedbirli olunjz

Bence anne sosyal ortam olsun diye calismaya devam etmek istemis, o ortamdan arkadaslar edinmis vs, yoksa 2 maasi varmis zaten, calismak zorunda degil.

Ama gercekten dolandirici mi iyice arastirmak lazim. Ev ile ilgili olarak ne sifatla niye gorus belirtiyor o biraz düşündürücü. Belki anneye gel benimle kal, kredi borcunu cocuklar odesin ev onlarin olsun, biz maaslarla keyfimize bakalim demistir.

Back
X