annem başka bir adamla kaçtı

Endişelenmekte çok haklısınız. Adamın kim olduğunu nasil biri olduğunu bilmiyorsunuz zira. Bakmayın siz buradaki özgür kadın modunda takılan üyelere. Bahse girerim böyle bir olay buradaki üyelerin başına gelse hiç birisi de aman bana ne annem özgür bir kadın demez. Burada ahkam kesmek kolay.

sanki evliyken başka adama kaçmış ya da gittiği adam evliymiş gibi...

kadın kaçmamış ki tatile gitmiş, size de haber vermiş. tamam kabullenmesi zor bi durum ama babanız değil de annneniz vefat etseydi babanız daha toprağı kurumadan evlenirdi, emin olun. kadınla ryapınca neden anormal geliyor. 67 yaşına kadar yaşamamış, bırakın yaşasın.

67 yaşındaki kadının 4 tane kocaman evli barklı çocuğu varken bulaşıkçı olarak çalışmasından rahatsız olmayıp sevgilisi ile tatile çıkmasından rahatsız olan garip bir zihniyetimiz var.
Neyse kadın anlaşılan aşkı ilgiyi bu yaşta bulmuş, yapacak birşey yok o da hevesini alacak.
:KK9::KK9::KK9:

suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
Kaçmamışki bırak annende hayatını yaşasın biraz kimseyede bişey anlatmak zorunda degilsin bencede

2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
anneniz kaçmamış siz nasıl hayatınızı yaşıyosanız annenizde hayatını yaşamalı. Hemen bukadar panik olmaya gerek yok bence biraz beklemelisiniz

Allah rahmet eylesın babanıza... belkı annenızı cok sevdıgınız ıcın paylasamıyorsunuz ama babanız vefat ettıyse annenızın yenıden evlenmesı kadar dogal bırsey yok. ha tabı tatıle gıtmek vs bana da garıp gelırdı. ysam tarzıyla alakalı. ınsallah sorununuzu cozersınız.

Back
X