annem başka bir adamla kaçtı

demekki sevgilisiyle birlite çalışmak ona hayat veriyor. bence siz evi adama kaptıracak diye paniklediniz ailecek.
yargılamak yerine usulca konuşup yakınlaşıp adamı tanımaya çalışın. kavga çıkartırsanız olayın dışında kalırsınız. o zaman da yapacak birşey kalmaz.
adamı tanımıyoruz etmiyoruz ne alaka ev umrumda değil benim şuan nasıl bi zamandayız hiçmi görmüyorsunuz duymuyorsunuz?

Ben Antalya’ya gidiyorum kafa dinlemeye demiş size kaçmamış ki kadın bu kaçmak olmuyor anneniz hakkında böyle şeyler söylemeyin . Endişelenmekte haklısınız tabii ama eşinize ne oluyor ki ondan çekiniyorsunuz kaç yaşında kadın damadına hesap verecek değil ortada ayıp birşeyde yok . Endişenizi gidermek istiyorsanız eğer kendiniz söylediniz iş yerindeymiş oradakiler bile biliyormuş diye gidin çalıştığı yere oradakilerle konuşun adam nasıl biri kimdir nedir neyin nesi öğrenin . Sizi korkutacak şeyler duyarsanız şayet müdahale edersiniz annenizi uyarır yanlış yapmasına engel olursunuz.

1 lira için adam öldürülen ülkede yaşıyoruz nasıl böyle rahat cevaplar veriliyor anlamıyorum. Tabikide annemin hayatından endişeleniyorum
Tabii ki haklısınız arkadaşım.
Herkes yaşadığını biliyor.
Allahım kolaylık versin,bir çıkış kapısı açsın,annenize de akıl fikir versin inşallah.

Buna kaçmak denmez ki... Kaç yaşında kadın... Mantıklı ya da mantıksız orasına da o karar verir, kimseye hesap vermesine gerek yok neticede. Bir de demişsiniz ya annemle babam birbirlerinin yüzünü hiç güldürmedi, annem çalışmaya başlamadan önce cesaretsiz bir insandı diye... Ne kadar üzücü bir durumdaymış aslında, farkındasınız herhalde. Ama endişelerinizi anlıyorum, asla boş da verilmeyecek bir durum. Adam kimdir necidir belli değil. Ben de olsam endişelenirdim. Bence annenizi arayıp kiminle gittiğini, hiç tanımadığınız biriyle birlikte olmasından dolayı tedirgin olduğunuzu, güvende olduğunu bilmeye ihtiyacınız olduğunu söyleyin, yargılamadan, kızmadan... Gitmesi değil de, çocuklarını endişelendirerek gitmesi ayıp bir durum gerçekten.

korkmanıza gerek yok öldürme falan demişsiniz herkes biliyor o adamla olduğunu cesaret edemez bir zarar veremez... evi sattırma durumunda da bence anneniz öyle bi hata yapmaz koca kadın bu yaştan sonra para kaptıracak hali yok ya.... bi kaç gün kafa dinlemek istemiş gerilip korkmayın
.. telefonu falan varmı arayıp yargılamadan konuşun kontrol edin ağzını arayın

1 haftadır hastaydı işten çık diye söylediğimiz zman kıyameti koparırdı önceden 1 haftadır işe daha gitmeyeceğim dyor.
demekki planlamıştı.. Annem evlatlarından esirgeyip o adama para yedirdi biz hep sezdik birşeyler ama söylemiyordu. anne bak bu yaşında seni paran için kullanırlar vs dedik. birgün telefonunda bir msj gördüm kadının biri yazmış kocam seninle zaman öldürüyor bizde senin paralarını çatır çatır yiyoruz böyle devam et vs yazmış kufur içerikli. siz olsanız ne düşünürdünüz...

telefonunu kapatmış . koca kadın diyorsunuz ama para yediriyordu işte kendini kullandırıyordu bunun farkındaydık başkası için kredi bile çektiğini biliyoruz ama hep gizledi...

1 haftadır hastaydı işten çık diye söylediğimiz zman kıyameti koparırdı önceden 1 haftadır işe daha gitmeyeceğim dyor.
demekki planlamıştı.. Annem evlatlarından esirgeyip o adama para yedirdi biz hep sezdik birşeyler ama söylemiyordu. anne bak bu yaşında seni paran için kullanırlar vs dedik. birgün telefonunda bir msj gördüm kadının biri yazmış kocam seninle zaman öldürüyor bizde senin paralarını çatır çatır yiyoruz böyle devam et vs yazmış kufur içerikli. siz olsanız ne düşünürdünüz...

Birde adam evli üstelik..
Eyvah eyvahh..

Konuyu müthiş dramatize etmişsiniz.Kaçtı diyebilmeniz için babanızı bırakıp başka bi adamla gitmesi gerekirdi.Gelince karşınıza alın,onu anlamaya çalışarak,sevginizi göstererek konuşun.Babanızla mutlu olamamış,mutluluk araması normal.

Konuyu müthiş dramatize etmişsiniz.Kaçtı diyebilmeniz için babanızı bırakıp başka bi adamla gitmesi gerekirdi.Gelince karşınıza alın,onu anlamaya çalışarak,sevginizi göstererek konuşun.Babanızla mutlu olamamış,mutluluk araması normal.
dramatize etmedim resmen kaçtı...

Back
X