annem başka bir adamla kaçtı

Aaa adamın evli oldugunu simdi okudum.Yine de kaçtı demek değil bu ama işin rengi değişti.Bir psikologla nasil yaklasimda bulunmanız gerektigine dair konusabilirsiniz.

Hergun cinayet haberleri ve kadina siddet haberleri ortada gezerken neden bu kadar bos yorum yapiyorsunuz anlamiyorum. Tabii ki annesi icin endise edecek.Allah korusun boyle biseyde olabilir sonucunda. Size de tavsiyem annenizi elestirmeden kirmadan onu rencide etmeden biraz da suyuna giderek konusmaniz. ( bu hayatta gulmek tabii ki senin de hakkin. Gul eglen istedigini yap ama bizi de merakta birakma bizimle birseyleri paylas gibi gibi.. ) hem sizin akliniz kalmaz hem de anneniz sizi destekcisi bilirse yanlis bir adim atmaz .. Allah kolaylik versin

Hergun cinayet haberleri ve kadina siddet haberleri ortada gezerken neden bu kadar bos yorum yapiyorsunuz anlamiyorum. Tabii ki annesi icin endise edecek.Allah korusun boyle biseyde olabilir sonucunda. Size de tavsiyem annenizi elestirmeden kirmadan onu rencide etmeden biraz da suyuna giderek konusmaniz. ( bu hayatta gulmek tabii ki senin de hakkin. Gul eglen istedigini yap ama bizi de merakta birakma bizimle birseyleri paylas gibi gibi.. ) hem sizin akliniz kalmaz hem de anneniz sizi destekcisi bilirse yanlis bir adim atmaz .. Allah kolaylik versin
Konu sahibi endişe ediyor gibi değil. Kaçtı diyor sadece.

Tatile gitti dönecektir herhalde, bence de çok endişe verici bir durum.
Eve sahip çıkmanız lazım bir şekilde ama nasıl bilmiyorum, hukuki olarak bir yolu vardır belki.
Adam bahsedildiği gibiyse, anneniz de gün yüzü görmemiş, gerçekten kaptırabilir evi ve bu çok korkunç bir şey.
İnşallah bir çıkar yolu vardır

ben öncedende dedim anne biri varsa benimle paylaşabilirsin diye ama söylemedi ben kmseye demem yanında olurum vs dedim ama yok dedi inandırıcı değildi

Gittiği adam hakkında parasını yer diye söylemişler iş yerindekiler,belliki adam tekin değil..
18 yaşında kız olsa kızarım üzülürüm çünkü tecrübesiz hayatı toz pembe sanıyor falan. Ama 67 yaşında biri nasıl önünü arkasını düşünmez aklım almadı.

demekki sevgilisiyle birlite çalışmak ona hayat veriyor. bence siz evi adama kaptıracak diye paniklediniz ailecek.
yargılamak yerine usulca konuşup yakınlaşıp adamı tanımaya çalışın. kavga çıkartırsanız olayın dışında kalırsınız. o zaman da yapacak birşey kalmaz.
Evi kaptırması az bir şey mi? Herhalde onun için de panikleyecekler, kolay mı ev sahibi olunuyor?
Yarın bir gün adam dolandırıp gitse kadının başını sokacak bir evi de kalmayacak belki çok korkunç bir şey bu

Konu sahibi endişe ediyor gibi değil. Kaçtı diyor sadece.
ya siz iyimisiniz ben burda ne piskolojideyim siz ne diyorsunuz. gerçekten bravo dünyanın bin türlü hali var kaçtı veya gitti sonuç olarak bu kadının suan her halukarda hayati tehlikesi var. canı malı mulku parası için herseyi için endişe ediyorum ne emeklerle aldı evini . onu kullanan birine yedirmesine üzülmicemmi yani aa olur ya kendi hayatı çekip gittimi dicez oturup sizin anneniz boyle yapsa demekki böyle düşünecektiniz.

ya siz iyimisiniz ben burda ne piskolojideyim siz ne diyorsunuz. gerçekten bravo dünyanın bin türlü hali var kaçtı veya gitti sonuç olarak bu kadının suan her halukarda hayati tehlikesi var. canı malı mulku parası için herseyi için endişe ediyorum ne emeklerle aldı evini . onu kullanan birine yedirmesine üzülmicemmi yani aa olur ya kendi hayatı çekip gittimi dicez oturup sizin anneniz boyle yapsa demekki böyle düşünecektiniz.
O zaman polise haber verin. Akli dengesinin yerinde olmadığından şüphe ettiğinizi gittiği adamın onu dolandırabileceğini söyleyin.

adam için dolandırıcı diyormuş iş yerındekiler süphelerimizde haklıymışız demekki

ben öncedende dedim anne biri varsa benimle paylaşabilirsin diye ama söylemedi ben kmseye demem yanında olurum vs dedim ama yok dedi inandırıcı değildi
4 kardesiz diye belirtmissiniz galiba. Herkesin tepkisi eminim sizin ki gibi olmamistir. Olan olmus neyse artik ama gelince mutlaka oturup konusun. Gelmeden once de kardeslerinizle bir araya gelip daha sakin bi dille konusmaniz gerektigini soyleyin size tavsiyem.

67 yaşındaki kadının neden bulaşıkçıda çalıştığına takıldım ben

Back
X