- 17 Aralık 2015
- 27.084
- 49.498
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisinya annemi parası için evi için beraber olur onla olan bu saatten sonra adam katilmi hırlımı hırsızmı ne yapacak ne edecek nerden bilelim
Bende kötü birşey yapıyor demedim. Bir evlat için annesini başka bir adamın yatağında düşünmek hoş bir duygu değil diyorum. Konu sahibini rencide etmemek için açık açık yazmak istemedim de kadınlar kulübünde bazen gerçekten açık açık yazmadan anlaşılmıyorsun.Canim kadin yanlis birsey yapmiyor ki... adam duzgun iyi biriyse normal bence...
Adam kadının parasını yiyiyor.O bahsettiğiniz olaylar olmuyor demedim ama oluyor diye de 67 yaşında ki bir kadının aldığı kararlardan dolayı kendisini suçlayamayız.Dunyanin heryerinde sahtekarlar mevcut napalim eve mi kapanalim,hayattan insanlardan kendimizimi soyutlayalim?Çözüm bumudur? Bence degil..Keske çocuklarına karşı açık olabilseydi anlatabilseydi tanistirabilseydi adamla..demekki çekindi.Boyle olması da doğal şu an ki tepkilere bakılırsa.
Ayrıca bana niye teselli edersiniz vs yazdınız onu da anlamadım herkes kendi fikrini söylüyor sizinle aynı görüşe sahip olmak zorundamıyım ben?
Ne tuhaf isler yahu..
Burda savururken kolay da cidden kendi annesi ici 70 yasinda kadin kendinden sorumlu,naptigi beni ilgilendirmez diyebilir mi ?Bunu cidden merak ediyorum.
Adamın evli ve dolandici olduğunu yeni öğrendim zira konu içeriğinde yazmıyor dolayısı ile büyük harflerle bağırır gibi evli evli yazmanız gerekmezdi..Adam kadının parasını yiyiyor.
İşyerindekiler o adam dolandırıcı dikkat edin demişler.
Adam evli, EVLİ EVLİ
Adamın Karısı konu sahibinin annesine kocam seninle gönül eğlendiriyor, bizde senin paralarını çatır çatır yiyiyoruz diye küfür içerikli bir mesaj atmış.
Evet, kadın dediğiniz gibi çocuklarına açık olabilseydi, tanıştırabilseydi, anlatabilseydi, para yedirdiğim sahtekar evli bir adamla gidiyorum deseydi çocuklarda aman anneciğim sen mutlu ol yeter arkandayız deselerdi herkes sonsuza kadar mutlu mesut yaşar giderdi ://
Ama kadıncağızın gaddarrr çocuklarında nerdee o anlayış o medeniyet...!
Hayır anlayışı geçtim bide gelmiş burada annem evli bir dolandırıcıyla kaçtı diye yaygara çıkarıyor pesss :/
Estağfurullah bağırmak gibi bir amacım yoktu.Adamın evli ve dolandici olduğunu yeni öğrendim zira konu içeriğinde yazmıyor dolayısı ile büyük harflerle bağırır gibi evli evli yazmanız gerekmezdi..
Konu sahibinin suçu insan baştan yazar millette burda ona göre cevap verir.oncesinde hirlimi hırsız mi belli değil yazdı sonradan adam dolandırici ve evli yazdı..neden yani gelen cevaplara göremi çıktı bunlar yoksa diyor insan o zaman?
''Kaçtı'' demezdim ben o yaştaki kadın için hele ki nerede ne yapacağını bana söylemişken.Konuyu ilk okuyunca ''endişe'' aklıma gelen son şeydi.
Belli ki karı koca organize çalışıyorlarBirde adam evli üstelik..
Eyvah eyvahh..
+1Annem 67 yaşında hala bulaşıkçılık yapıyor diye üzülmüyorsunuz ama sevgilisi olunca üzülüyorsunuz.
başkaları için yaşamak adına çok az zamanı var. bırakın istediğini yaşasın.
Yani el insaf konu sahibi. En küçük çocuğu bile evlenmiş bir kadın bahsettiğiniz. Artık sizin Elele verip ona bakmaniz gereken yaşında 'evlatlarindan para esirgedi' diyorsunuz. Ondan böyle bir beklentiniz mi vardı ki?Annem evlatlarından esirgeyip o adama para yedirdi
adamı tanımıyoruz
birgün telefonunda bir msj gördüm kadının biri yazmış kocam seninle zaman öldürüyor bizde senin paralarını çatır çatır yiyoruz böyle devam et vs yazmış kufur içerikli. siz olsanız ne düşünürdünüz...
Hani adamı tanimiyordunuz? Bir anda evli olduğunu,annenizin onun için kredi çektiğini,diğer eşten gelen uygunsuz mesajlara falan bir anda hakim oldunuz... Eğer bunları gerçekten biliyorsanız olay gümbür gümbür gelmiş. O arada ''anne kesin seni paran için kullanacaklar", "anne bu yaşında bizi rezil mi edeceksin", "anne utan" vs demek dışında işe yarar ne yaptınız? Kadın belki de yalnız ölme korkusuna saçma sapan hareketler yapıyor...telefonunu kapatmış . koca kadın diyorsunuz ama para yediriyordu işte kendini kullandırıyordu bunun farkındaydık başkası için kredi bile çektiğini biliyoruz ama hep gizledi...
O yastaki diyorsunuz da 70 yasinda yasli sinifina giren bir insan artik bu 50lisinde yetiskin degil.Valla endise etmeyip tatile gidiyor "bir" arkadasiyla diye iciniz rahat ediyosa sasirip kalmaktan baska diyecek bir seyim olmaz.Herkesin olaylara reaksiyonu farkli ,yapisi farkli tabii.
Iyi de ne var ki bunda ?suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz