annem başka bir adamla kaçtı

kacmamiski haber vermis demistim ama adam evliymis
daha neler duyacagiz ya

ya annemi parası için evi için beraber olur onla olan bu saatten sonra adam katilmi hırlımı hırsızmı ne yapacak ne edecek nerden bilelim
Haklisin
Normalde 67 yasinda bir kadin istedigi hayati yasar kimse de karisamaz
Ama tabii maddi manevi kendini kullandirma gafletinde bulunmamali insanlar
Insallah anneniz de bir yanlis yapmaz

Telefonla gorustunuz mu?

Konu sahibi sanirim ara sayfalarda adamin evli oldugunu annesinin de adama para yedirdigini yazmis

Ilk mesajda neden yazmadin bunu konu sahibi?

Olay tamamen degisti o zaman

Anneni birisinin acilen uyarmasi lazim

Canim kadin yanlis birsey yapmiyor ki... adam duzgun iyi biriyse normal bence...
Bende kötü birşey yapıyor demedim. Bir evlat için annesini başka bir adamın yatağında düşünmek hoş bir duygu değil diyorum. Konu sahibini rencide etmemek için açık açık yazmak istemedim de kadınlar kulübünde bazen gerçekten açık açık yazmadan anlaşılmıyorsun.

Bence de normal. Ama bir Evlat için annesini başka birinin koynunda düşünmek hoş değil.
İyi akşamlar

O bahsettiğiniz olaylar olmuyor demedim ama oluyor diye de 67 yaşında ki bir kadının aldığı kararlardan dolayı kendisini suçlayamayız.Dunyanin heryerinde sahtekarlar mevcut napalim eve mi kapanalim,hayattan insanlardan kendimizimi soyutlayalim?Çözüm bumudur? Bence degil..Keske çocuklarına karşı açık olabilseydi anlatabilseydi tanistirabilseydi adamla..demekki çekindi.Boyle olması da doğal şu an ki tepkilere bakılırsa.
Ayrıca bana niye teselli edersiniz vs yazdınız onu da anlamadım herkes kendi fikrini söylüyor sizinle aynı görüşe sahip olmak zorundamıyım ben?
Ne tuhaf isler yahu..
Adam kadının parasını yiyiyor.
İşyerindekiler o adam dolandırıcı dikkat edin demişler.
Adam evli, EVLİ EVLİ
Adamın Karısı konu sahibinin annesine kocam seninle gönül eğlendiriyor, bizde senin paralarını çatır çatır yiyiyoruz diye küfür içerikli bir mesaj atmış.

Evet, kadın dediğiniz gibi çocuklarına açık olabilseydi, tanıştırabilseydi, anlatabilseydi, para yedirdiğim sahtekar evli bir adamla gidiyorum deseydi çocuklarda aman anneciğim sen mutlu ol yeter arkandayız deselerdi herkes sonsuza kadar mutlu mesut yaşar giderdi ://
Ama kadıncağızın gaddarrr çocuklarında nerdee o anlayış o medeniyet...!
Hayır anlayışı geçtim bide gelmiş burada annem evli bir dolandırıcıyla kaçtı diye yaygara çıkarıyor pesss :/

Valla ben de korkarım. Asla annemin böyle saçma sapan işler yapmasını istemem. Hele de haber vermeden? Yok artık! Adamı bizimle tanıştırsa neyse de! Tanımam etmem kimdir necidir? Valla millet 20 yıllık karısını öldürüyor. Etraf psikopat dolu. Size hak veriyorum bence polise söyleyin. Aklı dengesi yerinde değil kaçırıldı vs diye!

Konu sahibi üslubunuz çok anormal.Şurada yazacağınız 2 kelime ''endişe ediyorum'' idi,yazdığınız şey annenizi kınar gibi,bir de ''kaçtı'' ne demek koskoca kadın ya.Hiç hoş değil.

Anneniz gelince güzelce anlatmaktan başka çareniz yok.Çok zıtlaşmayın bence,size inadına tersini yapabilir.Birlikte tatile falan çıkmayı önerin,kafasını dağıtmaya çalışın,uzaklaştırın biraz o adamdan.

Burda savururken kolay da cidden kendi annesi ici 70 yasinda kadin kendinden sorumlu,naptigi beni ilgilendirmez diyebilir mi ?Bunu cidden merak ediyorum.

''Kaçtı'' demezdim ben o yaştaki kadın için hele ki nerede ne yapacağını bana söylemişken.Konuyu ilk okuyunca ''endişe'' aklıma gelen son şeydi.

Adam kadının parasını yiyiyor.
İşyerindekiler o adam dolandırıcı dikkat edin demişler.
Adam evli, EVLİ EVLİ
Adamın Karısı konu sahibinin annesine kocam seninle gönül eğlendiriyor, bizde senin paralarını çatır çatır yiyiyoruz diye küfür içerikli bir mesaj atmış.

Evet, kadın dediğiniz gibi çocuklarına açık olabilseydi, tanıştırabilseydi, anlatabilseydi, para yedirdiğim sahtekar evli bir adamla gidiyorum deseydi çocuklarda aman anneciğim sen mutlu ol yeter arkandayız deselerdi herkes sonsuza kadar mutlu mesut yaşar giderdi ://
Ama kadıncağızın gaddarrr çocuklarında nerdee o anlayış o medeniyet...!
Hayır anlayışı geçtim bide gelmiş burada annem evli bir dolandırıcıyla kaçtı diye yaygara çıkarıyor pesss :/
Adamın evli ve dolandici olduğunu yeni öğrendim zira konu içeriğinde yazmıyor dolayısı ile büyük harflerle bağırır gibi evli evli yazmanız gerekmezdi..
Konu sahibinin suçu insan baştan yazar millette burda ona göre cevap verir.oncesinde hirlimi hırsız mi belli değil yazdı sonradan adam dolandırici ve evli yazdı..neden yani gelen cevaplara göremi çıktı bunlar yoksa diyor insan o zaman?

Kadın kaçmamış hayatında biri olması çok normal. Bu konuda kimseye hesap vermek zorunda değil. 67 yaşında kadın ne yapacağını sizden iyi bilir. Hele bu durum eşlerinizi hiç ilgilendirmiyor. Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Bırakın kadın bu yaştan sonra hayatını yaşasın. Tabirleriniz çok çirkin. Kadın için mi malları için mi endişelisiniz bunun ayrımını yapın.

Adamın evli ve dolandici olduğunu yeni öğrendim zira konu içeriğinde yazmıyor dolayısı ile büyük harflerle bağırır gibi evli evli yazmanız gerekmezdi..
Konu sahibinin suçu insan baştan yazar millette burda ona göre cevap verir.oncesinde hirlimi hırsız mi belli değil yazdı sonradan adam dolandırici ve evli yazdı..neden yani gelen cevaplara göremi çıktı bunlar yoksa diyor insan o zaman?
Estağfurullah bağırmak gibi bir amacım yoktu.
Ve evet haklısınız, bunları baştan yazması lazımdı.

Kacmis ne ya? Kadin tatile cikmis. Diger bir arkadasin soyledigi gibi bu yasinda bulasikcilik yapmasina takilmiyorsunuz uzulmuyorsunuz da, tatile gitmesi batiyor size. Bekar yasini basini almis kadin. Bu saatten sonra nereye kimle gidecegini size mi soracak? Bir de ise girdi gozu acildi cik cik ne bicim bi konusma tarzi.

Akli dengesi yerindeyse, drtlenmeyin bukadar yapicak birsey yok zaten.
Vede adamin evli oldugu dogruysa, bu yasta
Bôyle maceralara girdigi icin pek normal oldugunu düsünmüyorum..
Eger Adam bekarsa kendine bir es bulmasi güzel.

sizin derdinizin annenizin parasimi bilemedim.

''Kaçtı'' demezdim ben o yaştaki kadın için hele ki nerede ne yapacağını bana söylemişken.Konuyu ilk okuyunca ''endişe'' aklıma gelen son şeydi.

O yastaki diyorsunuz da 70 yasinda yasli sinifina giren bir insan artik bu 50lisinde yetiskin degil.Valla endise etmeyip tatile gidiyor "bir" arkadasiyla diye iciniz rahat ediyosa sasirip kalmaktan baska diyecek bir seyim olmaz.Herkesin olaylara reaksiyonu farkli ,yapisi farkli tabii.

Annem 67 yaşında hala bulaşıkçılık yapıyor diye üzülmüyorsunuz ama sevgilisi olunca üzülüyorsunuz.
başkaları için yaşamak adına çok az zamanı var. bırakın istediğini yaşasın.
+1:KK9::KK9:
Konu sahibi kendi çok istedi dedi ama bana çok inandırıcı gelmedi. Hadi tezgahtarlık,kuaförlük,bebek bakıcılığı yapsa neyse. Ama hobi olarak bulaşıkçılık mı yapacak 65 yaşından sonra
Annem evlatlarından esirgeyip o adama para yedirdi
Yani el insaf konu sahibi. En küçük çocuğu bile evlenmiş bir kadın bahsettiğiniz. Artık sizin Elele verip ona bakmaniz gereken yaşında 'evlatlarindan para esirgedi' diyorsunuz. Ondan böyle bir beklentiniz mi vardı ki?

adamı tanımıyoruz
birgün telefonunda bir msj gördüm kadının biri yazmış kocam seninle zaman öldürüyor bizde senin paralarını çatır çatır yiyoruz böyle devam et vs yazmış kufur içerikli. siz olsanız ne düşünürdünüz...
telefonunu kapatmış . koca kadın diyorsunuz ama para yediriyordu işte kendini kullandırıyordu bunun farkındaydık başkası için kredi bile çektiğini biliyoruz ama hep gizledi...
Hani adamı tanimiyordunuz? Bir anda evli olduğunu,annenizin onun için kredi çektiğini,diğer eşten gelen uygunsuz mesajlara falan bir anda hakim oldunuz... Eğer bunları gerçekten biliyorsanız olay gümbür gümbür gelmiş. O arada ''anne kesin seni paran için kullanacaklar", "anne bu yaşında bizi rezil mi edeceksin", "anne utan" vs demek dışında işe yarar ne yaptınız? Kadın belki de yalnız ölme korkusuna saçma sapan hareketler yapıyor...
Ben açıkçası telefonda gordugunuzu söylediğiniz mesaja çok inanmadım. O yüzden onu dışarıda bırakıp yazacağım.
Nasıl bu genç yaşımda ''elalem ne der,ailem kahrolur mu" diye düşünmeden sevgilimle tatile gidebiliyorsam hayat arkadaşımla yollarım ayrılırsa ya da (Allah korusun) aci bir kayıp yaşarsam elalem ne der,çocuklarım kahrolur mu diye düşünmeden aşık olduğum bir adamla ikinci baharımı yaşamak üzere çok uzaklara gidebilirim. Benim özel hayatım için kaydolmak üzülmek ya da bir yorumda bulunmak kimsenin haddine değil çünkü.
Zaten bunca sene toplum normlarına uymak için,sevmediği adamla yaşamış durmuş. Kim madalya takmış?

O yastaki diyorsunuz da 70 yasinda yasli sinifina giren bir insan artik bu 50lisinde yetiskin degil.Valla endise etmeyip tatile gidiyor "bir" arkadasiyla diye iciniz rahat ediyosa sasirip kalmaktan baska diyecek bir seyim olmaz.Herkesin olaylara reaksiyonu farkli ,yapisi farkli tabii.

Burada kimse rahat etmez zaten.Bu olayın yaşla da bir ilgisi olduğunu sanmıyorum,bugün annem gidiyorum ben dese yine aklımın bir köşesinde endişe ederim ; o kişinin kim olduğunu öğrenmeye çalışırım,yanlış olduğunu düşündüğüm biriyse de annemle bunu konuşurum,ama tekrar ediyorum bunu ''başka adamla kaçtı'' diye yazmam,çünkü ikisi farklı anlamlara geliyor :kahve:

Ayrıca konu sahibi hikayenin önemli noktalarını asıl konudan sayfalar sonra yazmış,buradaki kimse kahin değil adam gerçekten iyi biri de olabilirdi,insanlar da buna göre yazmışlar.Konu sahibinin kendisi demiş babamla mutlu değillerdi diye,mutlu olmak hakkıdır diye düşünmüştüm ben de önce,ama açıklamayı görünce işin rengi değişiyor tabii ki.

Evli bi adamla gorusuyomus arkadaslar, birak ne yspiyosa yspsin mi?

suan ne yazacağımıda ne diyeceğimide bilmiyorum,
2016 mart ayında babamı kaybettik.annemle babam hiç birbirinin yüzünü güldürmemiştir. annem 67 yasında suan. babam ölmeden önce annem emekliydi tekrar bi akrabanın yanına işe girdi bulaşıkçı olarak. ondan önce tek başına bir yere bile gidemezdi cesareti yoktu oraya işe başlayınca gözü açıldı.
annem başka bir adamla bugun ben antalyaya gidiyorum kafa dinlemeye bi arkadaşımla dedi şok oldum elim ayağım tutmuyor. iş yerindekiler bile o adamla görüştüğünü biliyormus. annemin evi var parası var .
ne yapmalıyız 4 kardeşiz en ufağıyım eşime ailelerimize bunu nasıl anlatıcaz
Iyi de ne var ki bunda ?
Annen kaçmamış
Tatile gitmis

Back
X