Evladın kızı erkeği mi olurmuş ?
Boş ver anneni sen kız çocukları daha hayırlı olur .
annen inançlı biri değil sanırım aksi olsa Rabbimin verdiğini sorgulamaz, evet gönlünden erkek geçiriyo olabilir ama söylediği laflar nedir herkes kafasına göre cinsiyet seçse dünyanın dengesi bozulur Allah bizden iyi bilir, hiç çocuğu olmayan insanlar var, benim kv kp falanda kız istiyolardı çünkü 2 oğulları var torunu kız istiyolardı keza annemde öyle, açıkça söylemiyolardı ama konuşurken hep prenses cimcime falan diyolardı ama oğlum olacağını öğrendiklerinde de bu tarz saçmalamadılar valla göstermezdim çocuğumu başlarım onun ördüğü şeylere
benim oğlum var çok da seviyorum (kim sevmez ki evladını)ama kızım olsun diye hayal ederdim hep evladın cinsiyeti olmuyormuş ama bunu oğlumu kucağıma alınca anladım hem kız çocukları nimettir yaa bir eve. hiiç üzülme tatlım hamileliğinin tadını çıkar böyle şeyleri kafana takma inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu..
Benim için hiç farketmiyo, ben evladımı nasıl ayırırım.. Ama ister istemez anneme üzülüyorum, ben de onun evladıyım niye benimle sevinmiyo, sevincimi paylaşmıyo diye..
anneniz erkek doğurabilmiş mi peki??
hayır bir de marifetmiş,beceriymiş gibi söyleniyo yo çok gülüyorum:):)
Doğurmuş, bilmiyorum ona göre belkide erkek çocuğu doğurmak beceri heralde :2:
zaten ben asıl kadınların erkek çocuk hayranlığını anlamıyorum yahu sen de bir kadınsın yani bi eksikliğin mi var erkeğin senden bi fazlası mı var
genelde kaynanalar ister yaa soyları devam etsin diye ..Hürrem geldi şimdi aklıma hahahah şehzade doğurucam şehzadem olacak:)
bari bunu kızına söylemese :) siz boşverin ne güzle işte,kendiniz gibi bir kızınız olsun ,sağlıkla kucağınıza alın inşallah..Doğurmuş, bilmiyorum ona göre belkide erkek çocuğu doğurmak beceri heralde :2:
valla beceri değil canım bak benim oğlum oluyo sizden farklı bişey yapmamışızdır yani
ayrıca cinsiyeti erkek belirler utanmayacaksa damadıyla girsin bu tip muhabbetlere
valla beceri değil canım bak benim oğlum oluyo sizden farklı bişey yapmamışızdır yani
ayrıca cinsiyeti erkek belirler utanmayacaksa damadıyla girsin bu tip muhabbetlere
Damadına çok sevindiğini söylüyo, söyleyeceğini bana söylüyo maalesef..
benim kv kız istiyodu kendisinin 2 oğlu var heves etti demek ki ama erkeği duyuncada haa dedi başladı erkek bebek hırkasına yani bunu fanatikliğe vurmanın alemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?