Annem bebeğimin cinsiyetine sevinmedi... :(

erdemli33

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
1.662
156
688
Hanımlar merhaba, 1 haftadır canım çok sıkkın kız erkek fark etmez sağlıklı olsun o yeter diyen annem bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiğinden beri çok mutsuz.. Zaten hamile kaldım annem başladı kesin oğlan olacak içime öyle doğuyor dedi. Benim de Allah biliyor içimden hep kız geçiyordu, hep kızım olacak diyordum. Eşim, arkadaşlarım çevremde hamile olduğumu duyan herkes kesin kızın olacak diyorlardı. Ama annem göreceksiniz oğlan bu, senin kızın olmaz oğlun olacak diyordu. Örgü başlamış hep erkek çocuğunun giyebileceği renklerde örmüş..

Her neyse ultrasona girdik çıktık kız olduğunu öğrendik mutlu olmadı.. Kız çıkan yerden oğlan da çıkar, olsun kızda iyi demeye başladı. Çevremizde hamile çok 2 yeğeni, arkadaşlarının kızları hep hamile hepsinin de erkekmiş cinsiyeti.. Duruyo duruyo bana onları söylüyor millet erkek çocuk yapmayı biliyor, internetten baka baka hamile kalmışlardır, çin takvimi varmış ona göre hamile kalmışlar deyip duruyo bana. Ben de geçen patladım taktın sen de erkek çocuğuna sevinmiyosun diye ağladım bir sürü.. Teyzem aramış geçen canım istemedi açmadı diyor, kesin teyzem cinsiyetini soracak diye açmamıştır..

Bunlar beni çok üzüyor.. Ben kız erkek nasıl ayırırım.. Hep hayırlısını diledim Allah'ta bana kız verdi.. Dün öğlenden beri oynamadı karnımda canımdan can gitti.. Niye böyle yapıyor annem anlamıyorum çok üzüyor beni biraz içimi dökmek istedim...

Evladın kızı erkeği mi olurmuş ?
Boş ver anneni sen kız çocukları daha hayırlı olur .

annen inançlı biri değil sanırım aksi olsa Rabbimin verdiğini sorgulamaz, evet gönlünden erkek geçiriyo olabilir ama söylediği laflar nedir herkes kafasına göre cinsiyet seçse dünyanın dengesi bozulur Allah bizden iyi bilir, hiç çocuğu olmayan insanlar var, benim kv kp falanda kız istiyolardı çünkü 2 oğulları var torunu kız istiyolardı keza annemde öyle, açıkça söylemiyolardı ama konuşurken hep prenses cimcime falan diyolardı ama oğlum olacağını öğrendiklerinde de bu tarz saçmalamadılar valla göstermezdim çocuğumu başlarım onun ördüğü şeylere

benim oğlum var çok da seviyorum (kim sevmez ki evladını)ama kızım olsun diye hayal ederdim hep evladın cinsiyeti olmuyormuş ama bunu oğlumu kucağıma alınca anladım hem kız çocukları nimettir yaa bir eve. hiiç üzülme tatlım hamileliğinin tadını çıkar böyle şeyleri kafana takma inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu..

Canim hic sikma canini sen,bak suan kizinda hissediyor :)ne guzel hamilesin rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin.allah baska dert keder vermesin bosver konussun sen kizina pembe pembe ciciler almaya basla takma:))

anneniz erkek doğurabilmiş mi peki??
hayır bir de marifetmiş,beceriymiş gibi söyleniyo yo çok gülüyorum:):)

Aksine çok inançlı, Ben söylenince biraz tavrını değiştirdi onu bulamayan da var yanlış anladın sen beni falan demeye başladı. Kayınvalidem öğrenince annemi aramış dünür gözümüz aydın kızımız olacakmış, bizim için hiç fark etmez kız da olsa erkek de olsa başımızın üstünde demiş. Öyle sevindim ki duyunca. Zaten onlarda başından beri kız istiyorlardı, beni çok seviyorlar sağolsunlar senin gibi bi kız olsun kaşları, gözleri, saçları sana benzeyen bi kızımız olsun inşallah diyorlardı.

Amin inşallah çok teşekkür ederim..

Benim için hiç farketmiyo, ben evladımı nasıl ayırırım.. Ama ister istemez anneme üzülüyorum, ben de onun evladıyım niye benimle sevinmiyo, sevincimi paylaşmıyo diye..

zaten ben asıl kadınların erkek çocuk hayranlığını anlamıyorum yahu sen de bir kadınsın yani bi eksikliğin mi var erkeğin senden bi fazlası mı var

Allah’ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, sen bu tarz konuşmalara moralini bozma, güzel, olumlu şeyler düşün. önemli olan sağlıklı, hayırlı evlat olması. Binlerce insan çocuk sahibi olmaya uğraşırken, insanların erkek- kız ayrımı yapması, AllahIn verdiğini sorgulaması çok yanlış.
Kalbimizden kız yada erkek geçer, yada kızımız varsa oğlumuz olmasını isteriz; ama yüce Rabbim nasıl isterse öyle olur. Üzülüp, ağlamak, kırmak olmaz, bizlere düşen hayırlısı böyleymiş , sağlıklı olsun yeter demektir.

Doğurmuş, bilmiyorum ona göre belkide erkek çocuğu doğurmak beceri heralde :2:

valla beceri değil canım bak benim oğlum oluyo sizden farklı bişey yapmamışızdır yani
ayrıca cinsiyeti erkek belirler utanmayacaksa damadıyla girsin bu tip muhabbetlere

zaten ben asıl kadınların erkek çocuk hayranlığını anlamıyorum yahu sen de bir kadınsın yani bi eksikliğin mi var erkeğin senden bi fazlası mı var

genelde kaynanalar ister yaa soyları devam etsin diye ..Hürrem geldi şimdi aklıma hahahah şehzade doğurucam şehzadem olacak:)

genelde kaynanalar ister yaa soyları devam etsin diye ..Hürrem geldi şimdi aklıma hahahah şehzade doğurucam şehzadem olacak:)

benim kv kız istiyodu kendisinin 2 oğlu var heves etti demek ki ama erkeği duyuncada haa dedi başladı erkek bebek hırkasına yani bunu fanatikliğe vurmanın alemi yok

Doğurmuş, bilmiyorum ona göre belkide erkek çocuğu doğurmak beceri heralde :2:
bari bunu kızına söylemese :) siz boşverin ne güzle işte,kendiniz gibi bir kızınız olsun ,sağlıkla kucağınıza alın inşallah..

valla beceri değil canım bak benim oğlum oluyo sizden farklı bişey yapmamışızdır yani
ayrıca cinsiyeti erkek belirler utanmayacaksa damadıyla girsin bu tip muhabbetlere

nemiş ben de aynısını yazacaktım vallahi ben de oğlan doğurdum ama öyle farklı bir çaba ve beceri gerektirmedi yani

Anne ben doğduğumda kahroldun herhalde derdim ben olsam

Benim kızım var, 2. bebeğim için hep hayırlısını diliyorum Allah tan. Bir anne nasıl kız erkek ayrımı yapar aklım almıyor

Ben de hamileyken ailemden değil de çevremde kız deyince ''olsun'' diyenler omuştu da nasıl tıkmıştım lafları ağzına oldu bile diye

Sanki eksik arızalı gibi olsun diyorlar bir de tee Allaaam

Anne istemiyorsan sevme doğunca de, senin için doğurmuyorum zaten de

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

benim kv kız istiyodu kendisinin 2 oğlu var heves etti demek ki ama erkeği duyuncada haa dedi başladı erkek bebek hırkasına yani bunu fanatikliğe vurmanın alemi yok

aynen cnm bnmde kv 3 oğlu var kız istiyor gibilerdi ama erkek olduğunu duyunca sevindi çok da seviyorlar şimdi ..aman Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin cinsiyet hiç mühim değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…