Annem bebeğimin cinsiyetine sevinmedi... :(

aynen cnm bnmde kv 3 oğlu var kız istiyor gibilerdi ama erkek olduğunu duyunca sevindi çok da seviyorlar şimdi ..aman Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin cinsiyet hiç mühim değil..

bide anne hissediyomuş gerçekten ben var ya iki tane test yapmıştım sidikli çubuklara bakar bakmaz dedim bu bebek erkek yani içimde hiç kız bebek taşıyomuşum gibi hissetmedim ki ben bekarken falan ilk çocuğum kız olacak diyen insandım

Duyan herkesin sevinip annemin sevinmemesi beni en çok üzen.. Süslenmeyi çok severim tokalarım küpelerim ışıl ışıldır hep, çocukluğumdan beri toka hastalığım vardır süslü tokalara falan bayılırım. Herkeste kendin gibi bi kızın olsun böyle süslü derlerdi. Duyunca o yüzden sevindiler süslü bi kız daha geliyo diye..

haftalarımız da aynıymış bu arada

annen kendi cinsiyetinin farkında değil galiba

sana hamileyken çin takvimine baksaymış da kız yerine erkek doğursaymış!

sen takma kimseyi evladın kızı-erkeği değil hayırlı olanı önemlidir.

ne güzel işte bende bekarlığımdan beri kızım olsun aynı elbiselerden diktirip giyiym saçını başını süsliyim isterdim .. ama oğlum oldu olsun ..sen şimdi yapabileceksin ne güzel annende sevinmiştir canım yaa hele bir doğsunda bak gör senden çok süslü püslü cicişler alır giydirir torununa

Ben de hissetmiştim kız olucak hep dedim öyle oldu. Bekarken kız çocuklarını sevmezdim oğlum olsun inşallah derdim. Ama evlenince fikrim değişti daha bi duygusallaştım kız çocuğu istedim. Rabbim de gönlüme göre verdi..

İnşallah teşekkür ederim

bı annane olarak sade ve sadece torun sevgısıne sahıp olması gerekırken,
neden cınsıyetıne bu kadar takılmış kı annen..
hanı erkek olsa ona ne? aynı sekılde kız olsa yıne ona ne?
allah sağlıklı evlat versın..
bıgun allah ona bı sekılde gösterir,bu dusuncesının yanlış oldugunu
ya der,ıyıkı torunum kız olmuş..
yada der,allahım sağlıklı olsun,ne olursa olsun..

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bize, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah gerisi laf-ı güzaf boşver

Bunu annenin bir kadın olarak söylemesi cidden hem komik hem saçma.
Kendi niye kız olmuş o zaman.
Marifet çükülü doğurmakta mı ayrıca kendisi de seni doğurmuş ..

Her evlat Allah'ın kullarına nimeti ve emaneti. erkek-kız istiyoruz içimize doğuyor deneceğine sağlıklı ve hayırlı olsun denmeli.

Yakın çevremde engelli evladı olan bir anne var onun gözyaslarını görseniz sağlıklı doğması için neler vermezdim diye konusmalarını duysanız.

Cidden insanoğlu bazen çok nankör oluyor

bugünlerinin tadını cıkar. burda evlat sahibi olabilmek icin didinen o kadar insan var ki. Rabbim sana bu mucizeyi vermiş.Annen için dahi üzülme.

Hayırlı kucagına almak nasip olsun.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim kızını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Annene gelince de çok takma sen evladını ve kendini düşün - demesi kolay gibi gelebilir ama sonuçta cinsiyetinin ne olacağı insanoğlunun elinde değil ki siparişle mi gelecek sanki Ayrıca şu "kadın olaydın da erkek doğuraydın" mantığına çok kızarım cinsiyeti belirleyen kadın değil erkek tabii her şeyin yükünü kadının sırtına atan zihniyet bunu da kadına yüklemekte sakınca görmüyor
Bence üzme kendini bak kızının doğmadan talibi bile çıkmış Yavrucuğun çok kısmetli olacak inşallah... Allah tamamına erdirsin

Tabiki de hiç fark etmiyor.. Kız olmuş erkek olmuş o rabbimin bize bi nimeti nasıl ayırt ederim.. Doktora bile ilk sorduğumuz sağlıklı mı, kalbi atıyor mu, bi sıkıntısı var mı.. Bizim için sağlıklı olması, hayırlı bi evlat olması her şeyden önemli.. ,

Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Yorumları okuyunca moralim düzeldi.. İnşallah kısmetli olucak şanslı şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…