Hanımlar merhaba, 1 haftadır canım çok sıkkın kız erkek fark etmez sağlıklı olsun o yeter diyen annem bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiğinden beri çok mutsuz.. Zaten hamile kaldım annem başladı kesin oğlan olacak içime öyle doğuyor dedi. Benim de Allah biliyor içimden hep kız geçiyordu, hep kızım olacak diyordum. Eşim, arkadaşlarım çevremde hamile olduğumu duyan herkes kesin kızın olacak diyorlardı. Ama annem göreceksiniz oğlan bu, senin kızın olmaz oğlun olacak diyordu. Örgü başlamış hep erkek çocuğunun giyebileceği renklerde örmüş..
Her neyse ultrasona girdik çıktık kız olduğunu öğrendik mutlu olmadı.. Kız çıkan yerden oğlan da çıkar, olsun kızda iyi demeye başladı. Çevremizde hamile çok 2 yeğeni, arkadaşlarının kızları hep hamile hepsinin de erkekmiş cinsiyeti.. Duruyo duruyo bana onları söylüyor millet erkek çocuk yapmayı biliyor, internetten baka baka hamile kalmışlardır, çin takvimi varmış ona göre hamile kalmışlar deyip duruyo bana. Ben de geçen patladım taktın sen de erkek çocuğuna sevinmiyosun diye ağladım bir sürü.. Teyzem aramış geçen canım istemedi açmadı diyor, kesin teyzem cinsiyetini soracak diye açmamıştır..
Bunlar beni çok üzüyor.. Ben kız erkek nasıl ayırırım.. Hep hayırlısını diledim Allah'ta bana kız verdi.. Dün öğlenden beri oynamadı karnımda canımdan can gitti.. Niye böyle yapıyor annem anlamıyorum çok üzüyor beni biraz içimi dökmek istedim...
aaaah ahhh şu cinsiyet beğenmeyenlere 1 saatliğinede olsa bizim yaşadıklarımızın yaşatılma imkanı olsa
her adet görüşümüzde kalbimizin nasıl dağlandığını bir anlasalar her hamile haberinin içimizi nasıl yakktığını bir bilseler
(yanlış anlaşılmasın hamile adına tabiki seviniyoruz üzüntümüz kendimize)
seneler su gibi akıyor bizimle aynı sene evlenenlerin bebeleri okula başladı 2. 3. bebeleri oldu
biz hala el elde baş başta 7 buçuk yıllık evliyim ilk 6 ay korunur gibi yaptık (geri çekilme)
bebek isteğimiz tam 7. yılına girdi ama maalesef hiç gebelik yaşamadım
6 kere tüp bebek tedavisi denedik ne ameliyatlar ne otlar çöpler ne gözyaşları hiç birşey fayda etmedi
ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin İNŞALLAH ...
konu sahibi dert etme annen sevinmezse ben sevindim Rabbim sağlıkla doğurup büyütmek nasip etsin inşallah
hayırlı sağlıklı analı babalı evlatların olsun bahtı açık olsun .....
canım kıyamam sanada kuzuna da boşver üzme kendini karnındaki yavrunu düşün canımannen çok ayıp etmiş rabbim neyi layık görürse onu verir ne demek kız çıkan yerden oğlanda çıkar demek çok kızdım teyzeye ayıp etmiş sonuçta cinsiyeti kadınlar değil erkeklerin spermi belirliyor hep kadını suçlarlar zaten bir oğlan doğuramadın diye hayret bişey yaaaaaaa.......benimde bebişim olmuyor kız oğlan farketmez rabbim sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün versinde gerisi önemli değil....tatlı canını sıkma sen canım kulak asma ama eğer annen hala devam ederse benden kaynaklı bir sorun değil eşim ne gönderdiye o dersinnnnn
Hanımlar merhaba, 1 haftadır canım çok sıkkın kız erkek fark etmez sağlıklı olsun o yeter diyen annem bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiğinden beri çok mutsuz.. Zaten hamile kaldım annem başladı kesin oğlan olacak içime öyle doğuyor dedi. Benim de Allah biliyor içimden hep kız geçiyordu, hep kızım olacak diyordum. Eşim, arkadaşlarım çevremde hamile olduğumu duyan herkes kesin kızın olacak diyorlardı. Ama annem göreceksiniz oğlan bu, senin kızın olmaz oğlun olacak diyordu. Örgü başlamış hep erkek çocuğunun giyebileceği renklerde örmüş..
Her neyse ultrasona girdik çıktık kız olduğunu öğrendik mutlu olmadı.. Kız çıkan yerden oğlan da çıkar, olsun kızda iyi demeye başladı. Çevremizde hamile çok 2 yeğeni, arkadaşlarının kızları hep hamile hepsinin de erkekmiş cinsiyeti.. Duruyo duruyo bana onları söylüyor millet erkek çocuk yapmayı biliyor, internetten baka baka hamile kalmışlardır, çin takvimi varmış ona göre hamile kalmışlar deyip duruyo bana. Ben de geçen patladım taktın sen de erkek çocuğuna sevinmiyosun diye ağladım bir sürü.. Teyzem aramış geçen canım istemedi açmadı diyor, kesin teyzem cinsiyetini soracak diye açmamıştır..
Bunlar beni çok üzüyor.. Ben kız erkek nasıl ayırırım.. Hep hayırlısını diledim Allah'ta bana kız verdi.. Dün öğlenden beri oynamadı karnımda canımdan can gitti.. Niye böyle yapıyor annem anlamıyorum çok üzüyor beni biraz içimi dökmek istedim...
Aksine çok inançlı, Ben söylenince biraz tavrını değiştirdi onu bulamayan da var yanlış anladın sen beni falan demeye başladı. Kayınvalidem öğrenince annemi aramış dünür gözümüz aydın kızımız olacakmış, bizim için hiç fark etmez kız da olsa erkek de olsa başımızın üstünde demiş. Öyle sevindim ki duyunca. Zaten onlarda başından beri kız istiyorlardı, beni çok seviyorlar sağolsunlar senin gibi bi kız olsun kaşları, gözleri, saçları sana benzeyen bi kızımız olsun inşallah diyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?