Annem bebeğimin cinsiyetine sevinmedi... :(

canım kıyamam sanada kuzuna da boşver üzme kendini karnındaki yavrunu düşün canımannen çok ayıp etmiş rabbim neyi layık görürse onu verir ne demek kız çıkan yerden oğlanda çıkar demek çok kızdım teyzeye ayıp etmişsonuçta cinsiyeti kadınlar değil erkeklerin spermi belirliyor hep kadını suçlarlar zaten bir oğlan doğuramadın diye hayret bişey yaaaaaaa.......benimde bebişim olmuyor kız oğlan farketmez rabbim sağlıklı,sıhhatli,eli ayağı düzgün versinde gerisi önemli değil....tatlı canını sıkma sen canım kulak asma ama eğer annen hala devam ederse benden kaynaklı bir sorun değil eşim ne gönderdiye o dersinnnnn

ben dogduktan bır sene sonra annem kazara hamıle kalmış, kardesımnde kız oldugunu duyunca aglamış bu kdr erken oldu barı deişik olsaydı erkek olsaydı dıye. ama sımdı ıyıkı ıkı kızım var der hep.kızlar daha mı vefalı evcımen oluyor ondan heralde.yarın bigun yaşlandıklarında gelinler bakmıyor kızlar bakıyor yani.bence erkekte olsa bı tanede kız cocukta olmalı.tabi önce Allahın takdiri.
ne varmış bu erkek bebeklerde ya annenizin tavrı cok yanlış hem hamıle hamıle sizi üzüyor, hemde Allahın gücüne gider yani olmaz...

Boyle erkek cocuk takıntılı cok ınsan var. geçen hafta komsumuzla rastlaştık kapıda eşime yeğen ne zaman gelıyo dedı .sonrada cınsıyetını sordu .(ilk kez bi erkek cınsıyetını sordu )KIZ deyince '' SAĞLIK OLSUN '' dedi acır gıbı gözlerle bu arada 2 yaşında kızı var

eşimle hala guluyoruz

Ben de neye sinir oluyorum biliyor musunuz ? Böyle konular açıldığında " kız- erkek ayrımı mı olurmuş hiç, evlat evlattır. Hem kız çocuk daha hayırlı oluyor ilerde " deyip , aynı ayrımı kız evladı üstün tutarak , kendisinin de yaptığının farkında olmayanlara !!! Nitekim bu konuda da aynı şeyi söyleyenler olmuş. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin, ayrım yapanları da kendi söylemleriyle sınamasın inşallah

Şu halinle seni nasıl üzebiliyor hiç anlam veremiyorum..
Nedir bu erkek çocuk çılgınlığı yahu.

fark eder mi ???? allah a şükretmek varken neden bu lüzumsuz cinsiyet takıntısı benim annemde hamile kalmam için gece gündüz dua ediyor tekrar ameliyat olmamam için ALLAH A yalvarıyor annene bunları okut istersen bi kalemde geçsin bu işleri.siz de hamileliğinizin tadını çıkarın karnınızda bi mucize var annenize kafa yormayın

bak şimdi çok sinir oldum nasıl millet çin takviminden bilmem neden hamile kalıpta erkek çocuğu denk getirmiş. afedersiniz çin takvimi sperminin X mi Y mi geliceğini nerden bilsin Allah ne verirse o olur. sinir oluyorum şöyle yok kız olsun erkek olsun diyolarda tam tersi çıkınca üzülüyolar ya valla şahsen annem bana yapmış olsa öyle bişey doğduğu zaman gelip görme o zaman çok istiyosan kendin erkek doğur derdim

nasıl insanlar var yahu.

kız çocukları olmasa o yere göğe sığdıramadıkları erkekleri kimler doğuracak hiç bunu düşünen yok.

hep bu kadınlar yapıyor bunları.erkekleri tepemize bindiriyorlar sonra indir indire bilirsen.kız çocuk candır baldır.
hem ne demişler "allah sevdiği kuluna kız çocuğu nasip edermiş"
veya 3 tane kızı olan anne cennetliktir diye.
erkek doğurunca ne oluyor anlamıyorum.kız çocuklarına bu kadar kin besleyen insanlar gördükce erkek çocuklarını sevmez oldum.

anneniz ne kadar uzmus sizi hadi 10 tane kizin olsa boyle yapsa bir nebze anlardin insan ilk torunu icin sevincden ucar aynisini yengem yapti bana 7 tane oglu var 3.numaraya hamileyim ay insallah oglun olur o zaman esin seni bas taci yapar dedi isterse kizim olsun yenge esim beni seviyorsa kizimda olsa ayni oglumda olsa ayni ama nankorse isterse 40 tane oglan dogurayim kiymetim olmaz dedim delimidir nedir sonra kizim oldu ben yeni ayilmisdim narkozdan yinede sersem sersem bakdim esim bebegin basinda bal kizim nur kizim kokun huzur getirdi buz gibi hastane odasina deyip agzi kulaklarindaydi hatta oglum ellemeye calisdi oglum dur melegimize dokunma ellerini yikamadan mikrop kapar babacim baksana sunun guzelligine allahim allahim deyip yere goge sigdiramiyordu cadisini halen daha cadilari evin kraliceleri toz kondurmuyor esim tam bir kiz cocugu hastasi yolda gordugu kiz cocuklarini bile sevecek biraksak o derece asik kiz cocuklarina bosverin hamileligin tadini cikarin esinizle sizin gozbebeginiz olsun yeter onemli olan bebegin saglikli huzurlu bir aile oratmi olmasi gerisi bosssss

Hah babannem 2 :)
Erkek cocuk hastasidir kucuk kız kardesim dogdugunda hastanede bir kadaina yine kız oldu demis o zavallimda annemi teselli babinda vah canim yine kizin oldu hemi demis annemde benim zaten oglum var buyugum oglan demis yani bitaneyede gozleri doymuyor ayrica annem abime hamileyken yapilan kundaklara insallah oglan sarilir deyip durmus
Benimde hamileyken oglum olacagini ogrenince Soyle demisti
Erkek anasi raf elmasi
Kiz anasi agir danasi
Ya sen takma kafana kız cocuk kiyafetlerini gordukce keske kizimda olds diyorum biraz kilise ama saglikli olsun o yeter
Bence annen yaptigi orgulerin bosa gitmesine uzulmus genelde kayinvalideler yapar ama hayret ilk defa kız annesinden duydum
Erkek kardesiniz yokta ondanmi heves ediyor acaba
Bu Arada saglikla kucagina al bebegini insallah Allah kolay dogum nasip etsin
Amin :)

Çok kötü oldum yazdıklarınızı okuyunca.. Siz rabbimden ümidinizi kesmeyin, çok üzüldüm... Rabbim size de nasip etsin inşallah. Dua edicem sizin için..

Evet toplumumuzda malesef böyle bi yargı var, hep kadın suçlanıyo niyeyse.. Ben çok memnunum bizim için hayırlısı böyleymiş rabibm kız vermiş.
Size de nasip etsin Allah, yüzünüzü güldürsün inşallah :)

Çok ayıp ya.. Canını sıkma.. Olluyor bazen böyle durumlar. Okurken çok sinirlendim. Annen pek ciddiye alınacak biri değil anladığım kadarıyla .. Hamileliğinin tadını çıkar. Annene de davranışının seni ne kadar üzdüğünü , hamile halinle bu üzüntünün sana zarar verebileceğini , bu şekilde davranmaması gerektiğini konuş.. Aynı şeklide davranmaya devam ederse tepkini koy..

benim anenmde seninki kadar olmasada kız olduğunu duyunca inanmıştı yanlışlık olmuştur erkektir diyordu. benimde bilinçaltıma işlemiş heralde erkek olur gibi geliyordu.ne büyük saçmalık.
ama şu anda allaha hergün şükrediyorum bana bu dünya güzeli kızımı verdiği için. iyiki kızım olmuş.çok çok mutluyum.sağlıklı olsun gerisi mühim değil.

Son düzenleme:

Allah aşkıan boşver yaa.Cahilce saçma sapan şeylere takılıpta kendini heba edip,karnındaki yavruya da hissettirme stresini.Sen kaç senelik anneni biliyorsundur.Huyunu suyunu,kafa yapısını.O yüzden hiiiç umursama.Annen kız istese ne olur,erkek istese neolur.Evlat senin evladın.

seni doğurduğu için üzüntüden ölmüş mü annen de kız olunca neyse onu bulamayn da var diyor. ne biçim insanlar var doğum yapınca annene verme çocuğu bir süre aklı başına gelsin bunu yapan kaynana olsa neler derdin onu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…