benim kv kız istiyodu kendisinin 2 oğlu var heves etti demek ki ama erkeği duyuncada haa dedi başladı erkek bebek hırkasına yani bunu fanatikliğe vurmanın alemi yok
Öncelikle bu duana amin diyorum.Tabiki de hiç fark etmiyor.. Kız olmuş erkek olmuş o rabbimin bize bi nimeti nasıl ayırt ederim.. Doktora bile ilk sorduğumuz sağlıklı mı, kalbi atıyor mu, bi sıkıntısı var mı.. Bizim için sağlıklı olması, hayırlı bi evlat olması her şeyden önemli.. ,
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Hanımlar merhaba, 1 haftadır canım çok sıkkın kız erkek fark etmez sağlıklı olsun o yeter diyen annem bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiğinden beri çok mutsuz.. Zaten hamile kaldım annem başladı kesin oğlan olacak içime öyle doğuyor dedi. Benim de Allah biliyor içimden hep kız geçiyordu, hep kızım olacak diyordum. Eşim, arkadaşlarım çevremde hamile olduğumu duyan herkes kesin kızın olacak diyorlardı. Ama annem göreceksiniz oğlan bu, senin kızın olmaz oğlun olacak diyordu. Örgü başlamış hep erkek çocuğunun giyebileceği renklerde örmüş..
Her neyse ultrasona girdik çıktık kız olduğunu öğrendik mutlu olmadı.. Kız çıkan yerden oğlan da çıkar, olsun kızda iyi demeye başladı. Çevremizde hamile çok 2 yeğeni, arkadaşlarının kızları hep hamile hepsinin de erkekmiş cinsiyeti.. Duruyo duruyo bana onları söylüyor millet erkek çocuk yapmayı biliyor, internetten baka baka hamile kalmışlardır, çin takvimi varmış ona göre hamile kalmışlar deyip duruyo bana. Ben de geçen patladım taktın sen de erkek çocuğuna sevinmiyosun diye ağladım bir sürü.. Teyzem aramış geçen canım istemedi açmadı diyor, kesin teyzem cinsiyetini soracak diye açmamıştır..
Bunlar beni çok üzüyor.. Ben kız erkek nasıl ayırırım.. Hep hayırlısını diledim Allah'ta bana kız verdi.. Dün öğlenden beri oynamadı karnımda canımdan can gitti.. Niye böyle yapıyor annem anlamıyorum çok üzüyor beni biraz içimi dökmek istedim...
yaaa arkadaşlar çin takvimide ne anlamıyorum. forumda 2 kişi hamile ve haftaları aynı birnin ki KIZ diğeri ERKEK nasıl oluyor çine göre ikisinin cinsieti aynı olmamalı mıydı? bu arada arkadaşım kafana takma Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla en önemlisi buuu
cnmmm mesaj kutunu bsaalltt yoksa ulasamıom sanayaaa arkadaşlar çin takvimide ne anlamıyorum. forumda 2 kişi hamile ve haftaları aynı birnin ki KIZ diğeri ERKEK nasıl oluyor çine göre ikisinin cinsieti aynı olmamalı mıydı? bu arada arkadaşım kafana takma Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla en önemlisi buuu
ayy dur tatlım deniyeyimcnmmm mesaj kutunu bsaalltt yoksa ulasamıom sana
merhaba canım ben 2 buçuk yaşında bi kız annesiyim ikinciye hamileyim buda erkek olacak nasipse benim bebeğimin kız olacağını duyan teyzem teyzeme ne oluyorsaa ağlamay başlamış evde benim kızım olacakmış kocam beni istemezmiş hangi kafayla dedi bunları bilmiyuorumm ve kızıma bi sürü erkek kıyafeti almıştı erkek battaniyesi falan belki doktorlar bilm,iyordur oğlan olur diyee ay çok gıcık oldum ondan sonra kızım doğdu eşimin kv tarafının falan gözbebeği oldu halbuki kız torunları vardı ama benim kızımıda cokk başka sevdiler onlar kızımı sevince eşim falan çok düşkün olunca benim teyzede başladı sevmeye tabi ben biliyorum yine numaradan neyse şimdide oğlum olacak diye çok mutlu nedense nedenini hala bende bilmiyorum ama 10 tanede oğlum olsa kızım bizim evimizin prensesi çok tatlııı o olmasa evimizin tadı olmaz ayrıca kızlar çokk hayırlı bence erkeklere göre bu arad annen internetten çin takvimi falan filanla oğlan oluyo demiş ben iki çocugumdada baktım o takvimlere kızıma hep erkek oğlumada hep kız diye gösterdii bence kızın doğunca annende sevecektir inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine boşver böle şeylerle hem kendini hemde bebeğini üzmee eşin veya seninn kv bunları dese anlıycamda sonuçta bu senin annen ya yazık kaçıncı yüzyıldayız
zaten ben asıl kadınların erkek çocuk hayranlığını anlamıyorum yahu sen de bir kadınsın yani bi eksikliğin mi var erkeğin senden bi fazlası mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?