Annem bebeğimin cinsiyetine sevinmedi... :(

benim annemede erkek oldugunu soyledigimde cok bozulmustu ama senin annen gibi asla kirici olmadi benim annem simdi oglumu deli gibi seviyo bi gun gormese cildirir senin annende eminim gordugu an torununa asik olcak

erkek doğurmak insanın elinde olan bişeyse annen seni niy erkek değilde kız doğurmuş madem

Canımmm, hiççç üzülmee, bu yaşadığın güzel hamilelik günlerinin kıymetini bil ve annen de olsa moralini bozmasına izin verme. Emin ol, kızını görür görmez tüm fikirleri değişecektir... O yüzden geçici düşünceler olarak bak bunlara, ne kendini üz, ne de karnında ki miniği... Gülümseee, hayatının ve hamileliğin tadını çıkar... Benim de, iki küçük erkek yeğenim var. Bakmaya kıyamıyorum ki kız bebekleri daha bir güzel, daha bir sevimli oluyorlar :) Doğduğunda, annen sana bile vermeyecek bebeğini bak görürsün :)

selamlar herkese,

arkadaşım siz içinizi ferah tutun. sağ salim kız bebeğinize kavuşun, meleğinizi kucağınıza alınca her şey değişecek. 8 aylık kızım var. Allah'ıma bin şükür. Anneniz de emin olun sizin kadar sevecek onu, sizin en büyük yardımcınız olacak. siz sıkmayın canınızı çünkü o melek te hisseder bu sıkıntınızı. İnşallah sağ salim koklayın bebişkoyu gerisi vızzz tırıs :)

Herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederim.. İçim ferahladı, kafamın içindeki düşünceler dağıldı desteğiniz için tekrardan teşekkürler. Bu öyle güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese nasip etsin.. O Allah'ımın bi mucizesi bana hediyesi içimde her gün yavaş yavaş büyüdüğünü hissetmek inanılmaz bi mutluluk veriyor bana.. Bu erkekte olsa aynı olacaktı benim için.. Ne olursa olsun o benim yavrum babasının gülü...

"kız çıkan yerden oğlan da çıkar" tabirini hiç beğenmedim.
Allah vermiş.. herkesin hem fikir olduğu gibi sağlıklı olsun, kaderi güzel olsun daha ne ister bir anne Allahtan.
benim 3,5 yaşında kızım var. her akşam iyi ki kız olmuş diyoruz eşimle... minnak elleriyle benimle bulaşık makinasını boşaltır. mutfağa gelir "anne sana yardım edeyim mi?" der..
kim ne derse desin. kucağına al da gör. kızı da can, erkeği de...

Allah bağışlasın kızınızı ne güzel nazar değmesin.. İnşallah biz de kızımızı sağlıkla alalım kucağımıza böyle tadını çıkaralım

Mantığa sığan bi yanı yok annenin söylediklerinin
O yüzden üzülmene değmez

annenizin oğlu yok heralde. eskşden erkek delisi olan herkes yeterince oğullarından kazık yediği için anneniz gibi asla davranamıyorlar.

sakın üzülmee boşver..annen kusura bakmada çok geri kafalıymış..evladın ayrımı olmaz ki..ah ahh hastalandığında bişi olduğunda o kız evlatları bakıyor annelerine onlar üzülüyor en çok.bunlarıı hiç düşünmezler..hiç moralini bozma gönlünden geçen olmuş zaten..gönlünce yaşa sevincini.kim ne demiş ne istiyomuş kimin umrunda..

Konunu okuyunca kendim geldim aklıma. Benim eşim de 3 erkek kardeş, teyzeleri dayıları vs. hepsinin çocukları erkek olmuş.Kayınvalide bi hevesle kız beklemiş. Biliyodum öyle beklediklerini, ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Arayıp oğlum olacak deyince -Yaaa demişti hiç unutmam o ses tonunu :)). Öyle kızmıştımki bi daha aramadım hep o aradı.

Oğlum 4,5 yaşında geçen akşam tel.de konuşurlarken takıldı bana yer var mı evinizde geleyim mi diye.Oğlan da demesin mi ne gelmesi ya buda nerden çıktı bu saatte (akşam 22.30 falandı). sonra da oğlan beni istemedi diyo :) İstet o zaman istetecek ne yaptın be kadın

Kurban olsun benim oğluma

O yüzden hiiiç kafana takma, hayırlısıyla kucağına al annen nasıl delirecek, görmeden duramayacak gör sen bugünlerinin tadını çıkar

kayınvalidem geldi aklıma ,biryerde bir hamile görsün eee neyin olacak diyor.kız dediklerinde ,olsun allah bide erkek verir inşallah diyor sanane ,ne biliyosun onların kız istemediğini ,valla allah başına vermiş, 3 kız torunu var

sıkma sende canını ,boşver ,doğunca bayıla bayıla sevecek ..

Walla benim tanıdığım bir teyze var.. hiç kızı yok hepsi erkek. Bakmıyorlar annelerine çünkü gelinler istemiyor, birbirlerinin üzerlerine atıyorlar... Kadın gurur yaptı kimseye gitmiyor. şeker gibi de kadın... Çok istedim bir kızım olsun diye ama ne yapayım Allah vermedi diyor. Kız erkek diye ayırmamak lazım, önce sağlık sonra hayırlısını istemek gerek bence.

aslında anlamaya calısıyorum böyle illada kız yada erkek isteyen olmadı diye mutsuz olan insanları bir arkadasım oglu oldu diye oturdu agladı "bense bir evladım olsun diye etmedigim dua dökmedim göz yası kalmadı"hadi gelde anla simdi ...ALLAH size sabırlar versin üzülmeyin bebeginiz hisseder kimseyi dinlemeyin hamileligin keyfini cıkarın...
annenizede burda ki bebegi olmayan insanların actıgı konuları okutun lütfen...

aaaah ahhh şu cinsiyet beğenmeyenlere 1 saatliğinede olsa bizim yaşadıklarımızın yaşatılma imkanı olsa
her adet görüşümüzde kalbimizin nasıl dağlandığını bir anlasalar her hamile haberinin içimizi nasıl yakktığını bir bilseler
(yanlış anlaşılmasın hamile adına tabiki seviniyoruz üzüntümüz kendimize)
seneler su gibi akıyor bizimle aynı sene evlenenlerin bebeleri okula başladı 2. 3. bebeleri oldu
biz hala el elde baş başta 7 buçuk yıllık evliyim ilk 6 ay korunur gibi yaptık (geri çekilme)
bebek isteğimiz tam 7. yılına girdi ama maalesef hiç gebelik yaşamadım
6 kere tüp bebek tedavisi denedik ne ameliyatlar ne otlar çöpler ne gözyaşları hiç birşey fayda etmedi
ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin İNŞALLAH ...
konu sahibi dert etme annen sevinmezse ben sevindim Rabbim sağlıkla doğurup büyütmek nasip etsin inşallah
hayırlı sağlıklı analı babalı evlatların olsun bahtı açık olsun .....

o kadar icime dokundu ki yazdıkların taa icimden dua ettim sana RABBİM yüzünü güldürsün ins.üzülme diyemiyorum ama anlıyorum yüregindeki yangını sabret elbet ALLAH sabredenlerle beraberdir..
(konuyla ilgisi yok belki ama yazmadan duramadım )

Son düzenleme:
zaten ben asıl kadınların erkek çocuk hayranlığını anlamıyorum yahu sen de bir kadınsın yani bi eksikliğin mi var erkeğin senden bi fazlası mı var

Evet bende onu hiç anlamis degilim. Bir kadinin kendisini bu kadar küçümsemesini ve hesabini minicik bebekten çikartmasini!

Ben eger ilerde hamile olursam mesela kiz isterim ama eger oglum olursa onu daha az sevecegim degil. Yani baze insanlarin bebegi olmuyor yada özürlü oluyor ben cinseyetimi dert edim? Insan kendi evladini cinsiyetine göre daha çok yada az severmi? Sevebilirmi? Bana çok tuhaf geliyor.

Son düzenleme:

Allah'ım hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Dua edeceğim sizin için, tez zamanda çok mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…