- 25 Mayıs 2013
- 377
- 40
- 118
"kız çıkan yerden oğlan da çıkar" tabirini hiç beğenmedim.
Allah vermiş.. herkesin hem fikir olduğu gibi sağlıklı olsun, kaderi güzel olsun daha ne ister bir anne Allahtan.
benim 3,5 yaşında kızım var. her akşam iyi ki kız olmuş diyoruz eşimle... minnak elleriyle benimle bulaşık makinasını boşaltır. mutfağa gelir "anne sana yardım edeyim mi?" der..
kim ne derse desin. kucağına al da gör. kızı da can, erkeği de...
Allah bağışlasın kızınızı ne güzel nazar değmesin.. İnşallah biz de kızımızı sağlıkla alalım kucağımıza böyle tadını çıkaralım
KEndısını alıstırmıs, hazırlıklar yapmıs, bıcok kısıye de "erkek olacak bence" dedıgı ıcın bıraz sıkıntı etmıs olabılır.
Bence kotu dusunme...
bı de kız evlad ne muthıs bısey offfff ne muthıssss...
Rabbım saglıkla kucagına almayı..saglıkla mutlu bısekılde buyutmeyı nasıp etsın sana.
aaaah ahhh şu cinsiyet beğenmeyenlere 1 saatliğinede olsa bizim yaşadıklarımızın yaşatılma imkanı olsa
her adet görüşümüzde kalbimizin nasıl dağlandığını bir anlasalar her hamile haberinin içimizi nasıl yakktığını bir bilseler
(yanlış anlaşılmasın hamile adına tabiki seviniyoruz üzüntümüz kendimize)
seneler su gibi akıyor bizimle aynı sene evlenenlerin bebeleri okula başladı 2. 3. bebeleri oldu
biz hala el elde baş başta 7 buçuk yıllık evliyim ilk 6 ay korunur gibi yaptık (geri çekilme)
bebek isteğimiz tam 7. yılına girdi ama maalesef hiç gebelik yaşamadım
6 kere tüp bebek tedavisi denedik ne ameliyatlar ne otlar çöpler ne gözyaşları hiç birşey fayda etmedi
ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin İNŞALLAH ...
konu sahibi dert etme annen sevinmezse ben sevindim Rabbim sağlıkla doğurup büyütmek nasip etsin inşallah
hayırlı sağlıklı analı babalı evlatların olsun bahtı açık olsun .....
zaten ben asıl kadınların erkek çocuk hayranlığını anlamıyorum yahu sen de bir kadınsın yani bi eksikliğin mi var erkeğin senden bi fazlası mı var
aaaah ahhh şu cinsiyet beğenmeyenlere 1 saatliğinede olsa bizim yaşadıklarımızın yaşatılma imkanı olsa
her adet görüşümüzde kalbimizin nasıl dağlandığını bir anlasalar her hamile haberinin içimizi nasıl yakktığını bir bilseler
(yanlış anlaşılmasın hamile adına tabiki seviniyoruz üzüntümüz kendimize)
seneler su gibi akıyor bizimle aynı sene evlenenlerin bebeleri okula başladı 2. 3. bebeleri oldu
biz hala el elde baş başta 7 buçuk yıllık evliyim ilk 6 ay korunur gibi yaptık (geri çekilme)
bebek isteğimiz tam 7. yılına girdi ama maalesef hiç gebelik yaşamadım
6 kere tüp bebek tedavisi denedik ne ameliyatlar ne otlar çöpler ne gözyaşları hiç birşey fayda etmedi
ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin İNŞALLAH ...
konu sahibi dert etme annen sevinmezse ben sevindim Rabbim sağlıkla doğurup büyütmek nasip etsin inşallah
hayırlı sağlıklı analı babalı evlatların olsun bahtı açık olsun .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?