• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni delirtecek

Tatlim benim annemin yaninda seninki melek kaldi biliyo musun:KK66: dogumlarimiz yakinmis. Ornegin suan evim tasiniyor. Annem birkac haftadir küs. 3 gundur gecelere kadar uyanik kalip esimle ev topladik. Diger evi hallettik. Yerlestirmeyide yine birlikte yapacaz esimle. Yani ne zaman isim var kadin bana kusuyor. Neyse barisincada burnumdan getiriyor cenesiyle.hamileligimin ilk 3 ayi kusmaktan beter oldum, oda benle dort ay küstü... bu sadece ornek.yazsam yol olur. O yuzden tirnagin varsa basini kasiyacaksin.
Yok şükür benimki anlık sorunlar. Tasinirken hep annem yoruldu hatta beş kere ev taşıdım benim anlık alinganlik krizlerim başladı ya konu açıp açıp sonra pişman oluyorum umarım çocuk doğduktan sonra atlatirim bu halimi yoksa benle hayat çekilmez

Bir şey olmaz çocuğunuza hiçbir hoca da öyle demez. Kırılmayın ama anne bence çok batıl inançlı ve cahil biri. Kendinizi strese sokmayın böyle şeyler için, bebeğiniz de etkilenebilir.

An
Bir şey olmaz çocuğunuza hiçbir hoca da öyle demez. Kırılmayın ama anne bence çok batıl inançlı ve cahil biri. Kendinizi strese sokmayın böyle şeyler için, bebeğiniz de etkilenebilir.
Annem benim gibi ilk duyduğunu ilk aklına geleni söyleyen biri. Kandil için onlara gittik yagiz vardı 23 nisan da cumhurbaşkanı olan çocuk. İsmi ne hoşMuş ogrencim vardı bu isimle o da bilmisti dedim koysaydin keske dedi gayette samimiydi. Tespitim ben bu yaşıma kadar annemle içiçe olmaya alıştım şimdi babam hasta olup ilgisi bana azalınca kötü oldum çünkü anneminle 19 yaş var aramızda onun koyden gelmis olmasi benim yasima gore daha aktif olusumla ilk milföy hamurundan sosisin tadına kadar beraber keşfettik. Çok karışık oldu ama anlayın işte... ben abartmisim. @Mune lütfen konu kapanabilir mi Allah annemin canını sağ etsin

An

Annem benim gibi ilk duyduğunu ilk aklına geleni söyleyen biri. Kandil için onlara gittik yagiz vardı 23 nisan da cumhurbaşkanı olan çocuk. İsmi ne hoşMuş ogrencim vardı bu isimle o da bilmisti dedim koysaydin keske dedi gayette samimiydi. Tespitim ben bu yaşıma kadar annemle içiçe olmaya alıştım şimdi babam hasta olup ilgisi bana azalınca kötü oldum çünkü anneminle 19 yaş var aramızda onun koyden gelmis olmasi benim yasima gore daha aktif olusumla ilk milföy hamurundan sosisin tadına kadar beraber keşfettik. Çok karışık oldu ama anlayın işte... ben abartmisim. @Mune lütfen konu kapanabilir mi Allah annemin canını sağ etsin

Yok yanlış anlamayın, annenizi eleştirmiyor ya da aşağılamıyorum. Batıl inançları çokça, sizin de bunlara inanmanız stres yaratır ve bebeğinize zarar verir bunu demeye çalışıyorum.

Anneniz erkek torun istemiş olacak ki size aslında gerçekliliği dinimizce kanıtlanmamış bir dua okutturmuş,cinsiyetle ilgili bir konuda erkek olduğunu duyduğunuzda bir anlık gururlandığınızı yazmıştınız,başka bir konunuzda da hep oğlunuzun olmasını istediğinizi de belirtmiştiniz demek ki bile isteye okunan bir dua,e şimdi de dua işe yaradı nankörlük etmeyeyim dediğinize göre Muhammet koyun veya tövbe edin kızdığında size küfür eden bir evlat istemezsiniz herhalde zira kız veya erkek olması için dinimizde kabul görmüş bir dua yoktur çünkü evladın hayırlısını istemek en doğrusudur,merak etmeyin istediğiniz ismi koyabilirsiniz. Hala neden annenizden birşeyler bekliyorsunuz? Bırakın yardım etmek isteyen yardım etsin,bu kadar takılmayın. Hayırlı doğumlar.

Son düzenleme:
e zaten adını muhammet koymayacağım diye dua etmişsin :D batıl inancın olsa bile duan belli niye korkuyorsun?
hala kaldı mı böyle abuk şeyler inanasım gelmiyor.

annenizle fazla muhatap olmayın. zira 1 kaynana felaket ama 2 kaynana dünyada cehennem azabı. anneniz kaynanadan beter.

hayırlı doğumlar dilerim.

Eşinle ciddi sorunların var annende senş çağırıyor bahane olmuş olur gidersin annene bi çok yerde boşancam demişsin bence hamilelikten öfkeyle konu açıyorsun sonra millet unutur diye isim değişiyor güvenlik anne asna ülkü felan filan be ce bşraz daha sakin ve pozitif bak herşeye gerçekçi ol bebeğine odaklan

Ben anlamadim simdi
Bence gel gitler yasiyorsun ..
Bir oyle bir boyle
Normal gelmedi bana
CuteMom CuteMom un yorumundan sonra degistin birden:110:

Eski iki konumun karışımı bu son gelişme çok asabiyim suan.
1 annem temizliğe gelicem dedi gelmiyor ve bikaç gündür üst üste tam uyurken beni arayıp sabah 9 veya öğle kafasına göre yok şuraya gidiyorum yok şurdan geliyorum diyor ama bana gelince vakti yok güya babam hasta bırakamıyor. Hadi banane ama bana niye diyorsun?
2 ve en önemlisi ben çocuk isterken bana elini karnina koy adını Muhammet koydum diye 40 gün dua et demişti. Bende ozellikle sordum Muhammet koymak sartsa etmem diye çünkü kardeşimin adı. Yok ne alaka dedi ben inanmayip duayı ssdece 1 gün ettim ve ederken de içimden Allah im Muhammet koymayacagim ama ona yakın birinin ismini koyacagim dedim. Öyle de yaptım Taha Berk koydum. Şimdi de aramış onu hatirlatip koyman lazimmis hocaya sordum diyor. Günahı sana dedim kapadım uzatmadan. Şimdi çocuğuma bişey olur mu diye korkuyorum ama asla koymayı düşünmüyorum zira sevmiyorum kardeşimin bir çok huyunu. Bunu ona da dedim defalarca anlamıyor ne var oglumda diyor deli midir nedir beni kaynana gibi strese soktu ya devamli milleti örnek veriyor cocuklarina dayısının ismini koyuyorlar diye. Kardesimde anneme sinirlenince kufreden delidolu saçma sapan biri. Ultrasyon resmi icinde dayısı na benziyor diyordu onun tuttuğu takimla ilgili tulumlar almak istiyordu ki eşimle ben başka takım tutuyoruz. Artık napicam bilmiyorum yarın eşimle evi temizlicez mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum şimdi de sende klozet yok 10 gün bende kal evi susleyelim diyor önce benim evim hazır olsa ya. Ama biz hazirlicaz kimseye demeden borç bulup inş son eksikleri alıp. Artık telefonun sesini açık bırakmaya korkuyorum gereksiz yere arıyor ama ne geliyor ne işe yarar bişey diyor.
Uzak dur. Aradığında açma bir süre.
Takmış kafayı oğluna.

İyi
Tövbe tövbe hatırlamıyorum tek kavgamiz kombi bozulmuştu ev sahibi ben ödemem demişti bende eşime ek is bul diye kizmistim sadece
İyi misn sen bacım 500 lşra mtfak masrafı konunu bi daha oku ya da 2 yaşında ki kızına vuran bi anneye dediklerini..... Daha çok var isim değiştirme seni hatrlamama engel değil;)

Back
X