Seni anliyorum kardesim..Neden mi? Daha on iki yaşımdayken bir ped için nasıl göz yaşı döktüğümu bilirim..ve o an gözümün önüne geldikçe iki gözümden bolca akar yaşlar. .durumu iyi bi anne, hangi vicdanla henüz yeni adet olmuş bir kiz çocuğuna o zamanin parası 350 bin falandi yalan olmasin bim in ped ini almaz ki? Uvey olsa anlarim..ve ben o bim in pedini aldirmak icin, en doğal hakkimi kullanmak icin, nasıl ezilmiş, nasil göz yaşı dokmustum allah sahidim.bak bu verdigim bi ornek..siddet cabasiydi, fakat senin ki kadar bariz ayrimcilik pek görmedim.bu yaşadığım örnek yetmisti ama..babamın yaninda evlense cocugu olur derdi kizinca..13-14 yaşlarındaydim, su tüylenmeyi falan babamın yaninda diyecek diye geberirdim utancimdan..bir kiz çocuğu buyuten layiginca bunu yapana cennet kapilari açıktir..daha 11 yaşım da jopla dövdü annem beni. .her fırsatta sacima yapisir oklavayla vs girisirdi..herkes gül gibi bi genç kizlik çocukluk geçirirken benim her dönemim rezil rusva oldu mundar etti benim dönemlerimi..sonuc:hic bir zaman boynuna sarılıp koklamak öpmek gelmiyor içimden, bilerek yapmiyorum fakat icimde anne sevgisi yok. .sadece biyolojik yakinim..operken hiç birşey hissetmiyorum. .üstelik ayda bir görürüm. .isin en deli eden kısmi, ona sorsam hic birini ne hatırliyor, ne kabul ediyor..dedigim gibi olan bana oldu, mundar etti hayata bakis acim koreldi..hep günü kurtardim..Meslek sahibi bile olamadim gunu kurtarmaktan mutsuzluktan..simdi benimde bi kizim var, yasadiklarimin onda birini yaşatmam, o adet oldugunda ilk isim ona bi bes paket falan ped almak mesela..benim çocuklugum yandi, oz annem harcadi beni..ama ben yasadigim sürece kızımı yaşatacağım.
Sana tek tavsiyem dik dur, annen bile olsa salla gitsin boyle davraniyorsa..ağla gizli gizli ama sonra sil göz yaşlarını ve yoluna bak dik bi sekilde..telden yazdim affola..verdiğim örnekler kisa kisa ve konudan konuya atlamis bi anlatim olmus ki hiç tarzim değil, imla hatalari cabası. .hem telden girdiğim, , hemde kizimi uyutmaya çalıştığım icin dağınik olmus kusura bakma..