- 7 Ekim 2016
- 211
- 104
- 53
- Konu Sahibi powerpoint
-
Ama devamlı böyle . Sorun iş yapmak da değil aslında . Evde huzursuzluk çıkacağını bile bile bunu yapmasıYorulmuştur kadın belki ya .ben mesela öyle bıktım mı ev işlerinden yemekten mı eşim hiçbir işe elini sürmez ,hani çocuklar büyüsün en azından makarna başlayacak kadar falan biraz rahatlamak isterim
Belki aralarında başka problem var bilemiyorum,ama sen aç kalma kır iki yumurta köy yanına kahvaltılık bı de çay oh misAma devamlı böyle . Sorun iş yapmak da değil aslında . Evde huzursuzluk çıkacağını bile bile bunu yapması
Ama devamlı böyle . Sorun iş yapmak da değil aslında . Evde huzursuzluk çıkacağını bile bile bunu yapması
Yemek mevzusu değil konu. Annemin bizi umursamamasısiz de bu kadar küçük yemek mevzusundan çıkarmayın huzursuzluk
Konunun yemek olmadığını bin kez belirttim. Konu babamın kavga çıkarcağını bile bile annemin rahat davranması bi kap yemek yapabilir çok zor değilbabanız ve siz kocaman insanlarınız anneniz diye her şeyi o kadın mu yapmak zorunda
hazırlayın yiyin ne abartmışsınız
Konunun yemek olmadığını bin kez belirttim. Konu babamın kavga çıkarcağını bile bile annemin rahat davranması bi kap yemek yapabilir çok zor değil
Kuvvetle muhtemel anası kızından bekliyor,babanız ve siz kocaman insanlarınız anneniz diye her şeyi o kadın mu yapmak zorunda
hazırlayın yiyin ne abartmışsınız
Haklısın canım bir eşin annenin evinin sorumluluklarını bilmesilazım.Eşim çay sevmediği halde ben her kahvaltıya hazırlarım yarım bardakta olsun içtiğini biliyorumm.Genel olarak annemle anlaşabilen birisiyim. Annem de iyi biridir ama bazı şeyleri beni o kadar sinirlendiriyorki acaba abartıyo muyum diyorum bazen.
Babam anneme çok karışan birisi değil. Annem genel olarak rahattır. Zaten haftanın beş günü kahvaltı falan hazırlamıyor babama. Babamın tek beklentisi haftasonları 10 da falan kahvaltı yapmak. Benim de öyle. Çünkü babam işe gidiyor öğlen gibi, benimde bişeyler yiyip derse başlamam lazım. Yani kendimi geçtim gerçekten babamın çok sinirleneceğini bile bile asla uyanmıyor annem. Ben kalkıp hazırlıyorum kavga çıkmasın diye. Cidden hazırlarım da öyle şeyler beni yormaz da gocunmam da. Ama annemin bu rahatlığı, kaç kez kavga çıksa da babamın uyanıp saatlerce odada kahvaltı beklediğini, işe gideceğini bilsede inatla uyanmaması beni deli ediyor gerçekten. Bugün ders çalışıyodum erken uyanıp, saat 11 i geçiyordu ve annem hala uyanmamıştı. Önce kardeşimi gönderdim uyandırması için kalkmayınca ben gittim. Bayağı uğraştım uyanması için(uyanmaması uykusunun ağırlığından değil takmıyo o an beni)
Normalde haftasonları hazırlıyorum arada kahvaltıyı ama şimdi ders çalışmam gerekiyordu yapamadım . Gerçekten babam olmasa kalkıp ben yerim ya da yemem takmam bu durumu. Ama babam çok sinirlenecek bunu biliyor ve hala rahatlık neden cidden anlamıyorum.
Bunun dışında mesela gün içinde dışardaki işlerini halledicek diyelim. Evden çok geç çıkıyor ve babamın gelme saatine yakın çıkıyor nerdeyse. Sonra babam geliyo ve doğal olarak adam bi tabak yemek istiyo yani. Annem ortada yok. Ben de hazırlamıyorum inadına şu an ve cidden ders çalışmam gerek sinirden onu da yapamıyorum. Sonra aradım nerdesin diye. Diyoki yemekteyiz kardeşinle. Gel de delirme işte. Ve o kadar rahatki o an. Sonra rahat rahat siz ne yediniz dedi iyice delirdim. Benim sorumluluğum değil bu konu ne bileyim ne yicez falan dedim. Ve acım ders çalışamıyorum şuan. Ben istiyorumki bi düzen olsun en azından haftasonu. Zaten öğle yemeği falan da yemiyoruz babamla. Bari akşam bi sofra görelim. Cidden abartıyo muyum? Yani tamam gezmek uyumak her şey onun da hakkı ama ailece bir bütünlüğün olması gerekmiyor mu? Ya da babama karşı bana karşı bi sorumluluğu yok mu? Bu rahatlık neden cidden merak ediyorum. Babamda uyuyakalmış odada. Uyanınca yemek nerde falan diyecek kesin. Bilerek hazırlamıyorum şuan çok sinirlendim
Kuvvetle muhtemel anası kızından bekliyor,
Kızı anasından
Komik...
Valla onu bunu bilmem gönülden gelir hazirlanirdakocaman insanlar acıkan kahvaltısını hazırlasın
yok illa kadın anne ya hizmetçi o hazırlamalı erkek zinhar hazırlayamaz
ve bunu söyleyen o kadının kızı
yazık gercekten
Bir ailede herkesin sorumlulukları olmalı. Babam nasıl haftasonu bile çalışıp eve geliyosa yorgun argın , annem de bi tas yemek hazırlayabilmeli babama bencebir kap yemeği babanız da yapabilir zor değil
işte burada sorun anneniz değil babanızın eli ayağı tutarken bir yemek için annenizle kavga etmesi
kadın bıkmış demek ki
istemiyor hazırlamak
Yahu neyi anlamıyorsunuz? Aile sıcaklığı en çok hep birlikte yenilen sofralarda olur.. Pazar kahvaltıları ailecek yapılır.. Ne demek zorunda mı ya? Kadın hizmetçi olduğu için yapmaz bunu anne olduğu için içinden gelerek yapar.. Aile diyoruz aile.. Öğrenci evinden bahsetmiyoruz.. Banane sen yap yok ben yapmam o yapsın olmaz öyle.. Anne toplar aileyi o sofrada.. Ben koskoca insanım.. Yazın anneme tatile gittiğimde daha bir gün kahvaltı hazırlamadı bana.. Ben yapamaz mıyım yaparım elbette.. Ama annem o benim işte.. Anne çünkü.. Şimdi bne annemi hizmetçi olarak mı görmüş olıyorum? Asla.. İçinden gelir ve de yapar.. Anne ben yapayım derim..bne zevkle hazırlıyorum size der...yani kadını koruyalım ama abartmayalım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?