- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.298
- 133
- Konu Sahibi powerpoint
-
Bu kadar düz mantık düşünmeyin bence. Ben elimden geldiğince yapıyorum zaten evi de toparım onu da yaparım bunu da. Konu ben de değilim zaten. Babam saatlerce onu beklerken onun umursamaması. Babam da yapabilir ama yapmıyor. 50 yaşındaki adamın huyunu mu değiştirelim. Eli de var kolu da yapmıyor evet doğru ya da yanlış . Bu ailenin dinamiği böyle demekki. Sorun çıkacak şey var çıkmayacak şey var. Bile bile yapmak neden
Babam da yapabilir ama yapmıyor. 50 yaşındaki adamın huyunu mu değiştirelim.
Arkadaşım inanın insanları bu şekilde aşağılar gibi gelişmeniz lazım o halde diyerek yadırgamak çok ayıp.. Sonuçta karşınızdaki de bir kadın.. Öbürünğ korumak için bir diğerini gömmeye gerek yok.. Bakın ben de sizin gibi düşünüyorum bir gün ben bir gün annem bir gün eşim hazırlasın sorun yok zaten orda mutabıkız.. Ama konu sahibinin yazdıklarındakiler bana biraz fazla geldi anlatabiliyoe muyum? Annelik afedersiniz köpeklik değil ya da evlediğimiz adamın hizmetçisi değiliz elbette.. Ama bir güzel huzurlu bir sofracık kurup insanları güne hazırlamak bir gün bile olsa çok da zor olmamalı.. Her zaman denmiyor ki ara ara.. Çok mu fazla sizce..? İnanın hizmetçiliği ne kendime ne anneme yaptırırım.. Öyle yetiştirilmedim çünkü..Aile kavramimda bir degisiklik yok, sadece kadina ozguymus gibi davranilan davranislardan rahatsizim.
Bugun annem kahvalti hazirlar yarin ben oteki gun babam. Bu mu garip? Bu suze garip geliyorsa gelismeniz lazim o halde..
Hayır ben hayatımın %98 inde hep annemi haklı babamı haksız bulmuşumdur. Babamla aramız hep kötüdür ve hiç iyi anlaşamayız. Yani objektif bi şekilde bakıyorum olaya. Anneme her zaman destek çıkmış ve asla babamın yanındayken ondan şikayet etmemişimdir. Ama bu konuda annemi haksız buluyorum.Ayni sekilde annenizi de degistiremezsiniz. Kendinizi sinir etmeniz bosuna o yuzden. Annenizin psikolojik bir probleminin oldugunu dusundunuz mu hic? Cok umursamaz diyorsunuz belli bir donemden sonra mi oldu yoksa hep mi boykeydi? Hep boyleyse sizin de dediginz gibi degisteremezsiniz. Belli bir zamandan snra olduysa vardir bir sebebi bence.
Arkadaşım inanın insanları bu şekilde aşağılar gibi gelişmeniz lazım o halde diyerek yadırgamak çok ayıp.. Sonuçta karşınızdaki de bir kadın.. Öbürünğ korumak için bir diğerini gömmeye gerek yok.. Bakın ben de sizin gibi düşünüyorum bir gün ben bir gün annem bir gün eşim hazırlasın sorun yok zaten orda mutabıkız.. Ama konu sahibinin yazdıklarındakiler bana biraz fazla geldi anlatabiliyoe muyum? Annelik afedersiniz köpeklik değil ya da evlediğimiz adamın hizmetçisi değiliz elbette.. Ama bir güzel huzurlu bir sofracık kurup insanları güne hazırlamak bir gün bile olsa çok da zor olmamalı.. Her zaman denmiyor ki ara ara.. Çok mu fazla sizce..? İnanın hizmetçiliği ne kendime ne anneme yaptırırım.. Öyle yetiştirilmedim çünkü..
Yillarin yorgunlugudur bikmistir kadin yillarca yapiyor insan kocasindan bir tesekkur bekliyor ama yok tabii hakli demiyorum dogrulugunu savunmuyorum ama bezmis olabilirAma devamlı böyle . Sorun iş yapmak da değil aslında . Evde huzursuzluk çıkacağını bile bile bunu yapması
Hayır ben hayatımın %98 inde hep annemi haklı babamı haksız bulmuşumdur. Babamla aramız hep kötüdür ve hiç iyi anlaşamayız. Yani objektif bi şekilde bakıyorum olaya. Anneme her zaman destek çıkmış ve asla babamın yanındayken ondan şikayet etmemişimdir. Ama bu konuda annemi haksız buluyorum.
İnsanların kişiliğini, yaşantısını bilmeden paldır küldür yargılamak çok kolay. Annem kahvaltı hazırlamadı denilince hemen kadın hakları, kadınlar hizmetçi değil kalk kendin yap, babanın eli yok mu gibi basit yaklaşımlarda bulunmak da kolay. Ama burda konu kadın erkek değil. Konu bir aile içinde herkesin sorumluluklarının olması ve bunlara uyulması. Kaldıki biz gerçekten çok rahat bir aileyiz ve neredeyse çoğu haftasonu akşamları dışarda yeriz. Babam anneme asla köle gibi de davranmaz. Ama haftada iki kez ya iki kez kahvaltı istemiş çok mu?Arkadaşım inanın insanları bu şekilde aşağılar gibi gelişmeniz lazım o halde diyerek yadırgamak çok ayıp.. Sonuçta karşınızdaki de bir kadın.. Öbürünğ korumak için bir diğerini gömmeye gerek yok.. Bakın ben de sizin gibi düşünüyorum bir gün ben bir gün annem bir gün eşim hazırlasın sorun yok zaten orda mutabıkız.. Ama konu sahibinin yazdıklarındakiler bana biraz fazla geldi anlatabiliyoe muyum? Annelik afedersiniz köpeklik değil ya da evlediğimiz adamın hizmetçisi değiliz elbette.. Ama bir güzel huzurlu bir sofracık kurup insanları güne hazırlamak bir gün bile olsa çok da zor olmamalı.. Her zaman denmiyor ki ara ara.. Çok mu fazla sizce..? İnanın hizmetçiliği ne kendime ne anneme yaptırırım.. Öyle yetiştirilmedim çünkü..
O zaman boşansımlar herkes huzurlu yaşasın.. Ne diyeyim hanfendi.. Herkes bu kadar rahatına düşkünse boşansınlar o zaman.. Adam tüm hafta 50 yaşında çalışıyor.. Kadın da bir gün sofra hazırlasa hizmetçi olmaz zaten.. Kıız okuyor öğrenci.. Ders çalışıyor.. İnsan onun için bile olsa kalkar ya.. Daraldım artık.. Feministsiniz anladık.. Biz de eziğiz kahvaltı hazırladık diyee.. Rahatladınız mı..? Kaç mesajdır gayet sakince yazıyorum.. Ama yani lütfen biraz da siz benim ne demek istediğimi anlayın.. Bme sizi anlıyorum ayrıca..Kimse kimseye zorla birsey yaptiramiyorki. Babasina yaptiramiyorsa annesine de yaptiramaz. Huzuru saglamaya calisan neden hep kadin oluyor?
Değil tatlım inan değil.. Sonuna kadar haklısın.. İnsanlar bir sofra hazırlamayı hşzmetçiliğe indirgiyorsa artık kimseye dert anlatma.. Hemen yaftalarlar burda..boşver.İnsanların kişiliğini, yaşantısını bilmeden paldır küldür yargılamak çok kolay. Annem kahvaltı hazırlamadı denilince hemen kadın hakları, kadınlar hizmetçi değil kalk kendin yap, babanın eli yok mu gibi basit yaklaşımlarda bulunmak da kolay. Ama burda konu kadın erkek değil. Konu bir aile içinde herkesin sorumluluklarının olması ve bunlara uyulması. Kaldıki biz gerçekten çok rahat bir aileyiz ve neredeyse çoğu haftasonu akşamları dışarda yeriz. Babam anneme asla köle gibi de davranmaz. Ama haftada iki kez ya iki kez kahvaltı istemiş çok mu?
O zaman boşansımlar herkes huzurlu yaşasın.. Ne diyeyim hanfendi.. Herkes bu kadar rahatına düşkünse boşansınlar o zaman.. Adam tüm hafta 50 yaşında çalışıyor.. Kadın da bir gün sofra hazırlasa hizmetçi olmaz zaten.. Kıız okuyor öğrenci.. Ders çalışıyor.. İnsan onun için bile olsa kalkar ya.. Daraldım artık.. Feministsiniz anladık.. Biz de eziğiz kahvaltı hazırladık diyee.. Rahatladınız mı..? Kaç mesajdır gayet sakince yazıyorum.. Ama yani lütfen biraz da siz benim ne demek istediğimi anlayın.. Bme sizi anlıyorum ayrıca..
Siz konu sahibinin yazdıklarını okuduysanız zaten durumun ne olduğunu anlarsınız.. Tartışmaya gerek yok artık.. Ben çünkü konu sahibinin yanındayım..Ben kahvalti hazirlamak eziklik demedim bunu dusunmuyorumda bu sizin soyleminiz. Bana kahvalti hazirlamak zor gelmez ama zor gelene de yapmasin o zaman derim ne kendimi yorucam kalkta kalk diye. Aynen bosansinlar gerekce olarak anne kahvalti hazirlamiyor denilsin.
Siz konu sahibinin yazdıklarını okuduysanız zaten durumun ne olduğunu anlarsınız.. Tartışmaya gerek yok artık.. Ben çünkü konu sahibinin yanındayım..
Katılıyorum. Kadın bir de diğer kızıyla yemeğe gitmiş. Annem yıllarca yoruldu biRaz günyüzü görsün diyeceklerine baba kız annenin eline bakıyor. Yuh!23 yasindasin annen sana neden hizmet etsin? Kalk sen hazirla annene babana kahvalti vs. Koca kadin olmussunz tabi huzursuzluk cikmsn diye ugrasacaksnz 5 yasndaki cocuk musunuz?
Babaniz saatlerce kahvalti bekleyecegine bir zeytin peynir koyamiyor mu kendine? Zeytini peyniri onune koymak icin kadina ihtiyac duyan erkege sinirlenmen lazim bence.
Sinirlenmen cok sacma. Annen rahat falan degil sadece hizmetci olarak kullanilmaktan yorulmus.
Buna nasil canak tutabilirsiniz aklim almiyor. Cokta kucuk degilsiniz anne sen otur ben kahvalti hazirlarim diyecek yaşa gelmisken anneye kahvalti hazirlamiyor diye sinirlenmek ne bileyim simariklik gibi birsey.
Sizin de eliniz var babanizin da. Neden annenizin eline muhtacmis gibi davraniyorsunuz?
Ne bicim anneymis bu diyenlere de yaziklar olsun. Annelik kahvalti hazirlamamakla mi olculuyr? Ne bicim insansiniz diyorum size sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?