Biz de ailecek küfürlü konuşuruz biraz. Ama küfürdeki şeyi üstü kapalı söylemektense zabadanak o.. çocuğu demek bana daha dürüstçe geliyo.
Yok dışarda değil canım evde yeri geldi mi çekinmeyiz açıkçası. Eşimin yanında da dikkat eder annem. Yeni mi evlisiniz?Peki dısarıda da bu şekilde onlarca insanın arasında mı söylüyorsunuz? Eğer öyleyse bana göre hiç hoş degil. Ben utanıyorum sahsen. Yani kocamın yanında pat diye söyleyiveriyor yerin dibine giriyorum.
Kısmen yeni sayılırımYok dışarda değil canım evde yeri geldi mi çekinmeyiz açıkçası. Eşimin yanında da dikkat eder annem. Yeni mi evlisiniz?
Artık o da benim evladım nolacak diyordur. Ama dışarda etmesin ya. Eşin de alışır nolacak.Kısmen yeni sayılırım4 yıl oldu
Bu durum onun dıslanmasına yol acıyor sadece eşimle alakalı degil. Haklısınız öğretmeni degilim ama ısrar kıyamet ben acmazsam esimi arıyorbaskasinin davranisi anneniz bile olsa sizi ilgilendirmez, siz neden yerin dibine giresiniz,
onun egitmeni siz misiniz ki.
yerinizde olsam yerli yersiz aradiginda acmam,
zaten genelde oyle yaparim,
kendi planima uymayan planlara kendimi zorunlu hissetmem.
Annem bana kufur etmiyorsa cok uzerinde durmam, cok rahatsizsam ortamdan cikarim.
Esim bana annen konusmasina dikkat etsin diyemez.
Cok rahatsizsa o da az gorusur, bayramda seyranda gorusur kafi, gorusmek zorunda birakmam, ama dedigim gibi o kadar yani. Esim rahatsiz diye annemi degistirmeye calismam. Annem esime kufredemez, o zaman iste anneme bir hooop derim.
Demedim mi sanıyorsunuz? O kadar cok konustum ki max 1 hafta sonrasında yine aynı.Ya şu saatten sonra kimsenin karakteri değişmez, hani bi laf varya can çıkar huy çıkmaz o misal..
Evet hoş değil ama ne yapabilirsin ki gelmiş 50sine...
En fazla oturup konuşur dikkat et annem dersin..
Bu durum onun dıslanmasına yol acıyor sadece eşimle alakalı degil. Haklısınız öğretmeni degilim ama ısrar kıyamet ben acmazsam esimi arıyor
evet oyle, ama yapacaginiz bir sey yok.
Benim babaannem kufreder cok, tabi ben torunu oldugum icin bana komik geliyor kufretmesi, ama gelinleri vs illa ki rahatsiz oluyordur. Annem kac kez uyardi babaannemi degisen bir durum olmadi. O yuzden anneniz de degismeyecek. Varsin dislansin, belki o zaman akli basina gelir.
Esiniz de acmasin. Esinize soyleyin, annenizden rahatsizlik duyuyorsa mecbur degil arada samimiyet iliskisi kurmaya, asgari bayramda seyranda gorussun kafi.
Anneniz yaptiklarinin sonuclarina katlanacak.
Ancak siz bu kadar kafaya takip uzulurseniz sadece uzuldugunuzle, sinir stres sahibi oldugunuzla kalirsiniz.
E dedim yani can çıkar huy çıkmazDemedim mi sanıyorsunuz? O kadar cok konustum ki max 1 hafta sonrasında yine aynı.
Agiz kufure alistimi sanirim oyle gidiyor. Daha once calistigim is yerinin yan tarafindaki esnaf her cumlesinin sonuna nokta koyar gibi a....ına ko....um derdi ve bu ona normal gelirdi. Bay bayan diye dusunmezdi. Agzi oyle alismisti ki.... Annenizde de oyle olmus sanirim. Kufuru ben de hic sevmem. Sesini kaydetse ve baskasinin konusmasiymis gibi dinlese ne kadar rahatsiz ettigini gorur belki. Erkege de bayana da yakismiyor kufur. Kimileri bunu dogallik olarak da gorse insan kufur etmeden de dogal olabilir. Sanirim annenizle yasitim. Tamam insan o yastan sonra degismez karakter olarak ama torpulenebilir. Yani kufur huyundan istese vazgecebilir. Bunun karakter ile ilgisi yok cunku. Bu sonradan edinilmis bir aliskanlik. Kendine ceki duzen vermeli bence. Evladim beni uyarsa ben agzimdan cikana dikkat ederdim. Bunu yapmak cok zor olmasa gerek. Kufur ona ayricalik katmayacak ya da komik mi oldugunu dusunuyor bilemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?