Annem benimle ilgilenmiyor.

sorumvarbenim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
24
12
3
30
Ben mi çok duygusalım bu aralar bilemiyorum. Nikahıma çok az kaldı çeyizimdeki eksikleri almam gereken her şey hepsini tek tek kendim ince ince düşünüp hallettim. Bana yardım eden de olmadı çoğu şeyimi tek başına gittim kendim aldım. Şimdi de bohça yapılıcak içine koyulacak şeyler vs. tabi ben pek bilmem böyle şeyleri ama yapılıcak işte bu konuda yardım istiyorum nasıl yapılır nerden alsak ne yapsak diye ailem bana hiç yardımcı olmuyor. Hem gelinlik provalarım var hem alışverişe çıkmam gerekiyor kendim için hemde süreç çok yaklaşıyor bir sürü işim var hiçbir yerden destek görememek çok zor geliyor bana. Ayrıca sadece bu noktada değil bu konuda bir şeyler söylediğimde tek kaldığımı belirttiğimde direk hakaretler başlıyor Madden değil manevi olarakta ilgilenmekten bahsediyorum bilen bilir bu süreçler çok kafa yoran süreçler oluyor kaç kere eve gelip uyuyakaldım yorgunluktan hiç gelip kızım iyi misin gibi bir şey bile demedi. Kimse bana birlikte hallederiz ben sana yardımcı olurum demedi. Çevreme bakıyorum herkesin ailesi annesi ilgileniyor gidiyor birlikte yardımcı olarak yapıyor her şeyi. Ben hem tek kalıyorum her şeyi kendim düşünüp yapmak zorundayım hemde beni tek bıraktıklarını söyleyincede yine ben suçlu oluyorum

Bir şey alırken annenin fikrini sorarak konuya dahil edebilirsin. Ya da aldığın şeyleri göstererek yorum yaptırabilirsiniz

biraz alıngan geldiniz bana.
ben hem kpss kursu, hem iş varken bütün düğün hazırlığını yalnız yaptım.

belki de fikren etkilemek istemiyolardir ya da onlar için önemli değildir bu tarz şeyler.
en iyisi oturup konuşmak.

Pandemi bitmedi düğünler için niye acele ediyor bu insanlar anlamıyorum
Acele etmiyorum biz erteledik zaten biter diye ama bitmiyor işte evimiz her şeyimiz hazır kira veriyoruz her ay zaten nikah olucak biticek en fazla 30 kişiyle nikah yapılıyor şuan oda 5 dakika
Önceden de ertelediğimiz için ve bayağıdır evi tuttuğumuz için daha çok erteleyemiyoruz...

ben sizi biraz haklı biraz haksız buldum. tamam zaten sizin ilgilenmeniz gerekiyor çoğu şeyde ama bence anne desteği de çok önemli. insan o zamanlarında bilen ve ya anlayan birinin yardımcı olmasını, birlikte bir şeyler seçmeyi istiyor. sonuçta mutlu olacak günleriniz, aile içinde önemlidir. haksız bulduğum tarafsa alıngan bir döneminizde olduğunuz için fazla hassas davranıyorsunuz. anneniz bu rahatsızlığınızdan haberdar mı? dahil etmeye çalışıyorsunuz da mı dahil olmuyor? evlenmenizle ilgili bir sıkıntısı var mı?

Bohça yapmak gerekli mi? Bana aşırı gereksiz geliyor. Yapmayın mesela...Gelinlik de öyle. Ne bileyim bu kadar olaya gerek var mı ki? Düğün de oncedenmis ertelenmis haliyle çeyiz vs da zaten hazırdır diye düşündüm ev tutulacak kadar yakınsa ertelenen düğün.

Sizi çok iyi anlıyorum, insan maddi olmasa da manevi desteğe ihtiyaç duyuyor. Neşeyle halletmek istiyor bütün işleri. Ama malesef genelde öyle olmaz, herkes canından bezmiş ve içi geçmiş durumda ne yazık ki.
Umursamamaya çalışın, sonrasını düşünün bütün bunlar bitince güzelce dinlenirsiniz :)

Gelinlik gereksiz derken nasıl mesela?

Reactions: Z P
Gerekli değil tabide karşı tarafta bu şekilde hediyeleşmek amacıyla yapılıyor yapılıcak o yüzden :) Gelinliği bayağıı önceden ayarladım salonda düşünüyorduk zaten ama tabi corona Nikah olacağını tahmin edebilseydim zaten nikah elbisesi gibi bir şey alırdım gelinlikçiyle anlaşma yapıldığından bozulamıyor

Reactions: Z P
Ben size hak verdim tabiki aileniz destek olmalı ben çalışıtigim için benim hiç bişey den haberim yoktu bile hepsini annem ve kız kardeşim halletmislerdi ben düğünüme bir hafta kala izin alıp gittim evime. Allah annemden ve kardeşlerinden razı olsun.belki siz tek başınıza hallederkern ailenizi dahil etmeyi ihmal mi ettiniz acaba ne bilim hadi anne beraber gidelim şunu alalım yada bohça rengi içindekiler kalitesi nasıl ne bilim dahil edin yani

Bende herşeyimi kendimi halletmiştim. Üstelik kendi tercihimdi. Çünkü her kafadan bi ses istemedim. Sürece müdahil olan herkes başka bir fikir demekti bu da işimi zorlaştıracaktı.
Neticede sadece fiziksel olarak yoruldum kafam rahattı

Tabi sadece maddi destek anlamında demedim zaten hal hatır sormak bunaldığım sıkıldığım zamanlar yanımda olduğunu hissettirmek gibi nişanlım benimle çok ilgilenir her konuda sağolsun şu süreçte anne desteğini de arıyor insan biraz işte

Bu olaydan bağımsız olarak ilişkiniz nasıl?
Bazen bazı evlatlar annelerine duygusal olarak ulaşamaz.
Ve bunun boşluğunu en çok böyle önemli anlarda hissederler.

Hayır duygusal degil haklisin. Annen büyük ve yol göstermesi gerekir. Hep mi böyleydi yoksa damadi veya ailesini mi sevmedi,istemiyor?

Benim annem babam düğünüme bile misafir gibi gelip gittiler o yüzden üzülüyorum böyle konularda.
Bohça mohça işlerine girmeyin. Minimal olun. Belli ki sadece siz yorulacaksınız bu süreçte.

Yok ben her seferinde dahil etmeye çalışıyorum ama sürekli gelemem vs. gibi şeylerle karşılaşıyorum bu seferde zorla kendime yardım ettirmeye çalışıyorum gibi hissediyorum..

Ben sizi cok iyi anliyorum. Bendede o sürec maalesef öyle gecti. Hatta annem sucum yokken nikah günü misafirler gelene kadar yüzüme bakmamisti bile. Sebebi: Evelki aksam bos yerden cikarttiklari stres yüzünden sessiz bir sekilde aglamam. Yani insan o süreci böyle gecirmek istemiyor ama yapacak birsey yok. Siz bu süreci yinede kendinizi yipratmadan gecirin. Hersey 4/4 olmasin yeter ki siz üzülmeyin bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…