- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
- Konu Sahibi Mathilda50
-
Agriniza gitmesin cunku o evladini dusunuyor.anne olmadiginiz icin anlayamazsiniz.sonucta sigara kotu bir aliskanlik her turlu zarari var kanserden tut akcigerlerden kalp damar cilt zararlari say say bitmez.hangi anne isterki cocugu sigara icsin.bence birakmaya calisin hem siz sagliginizdan olmayin hemde annenizi uzmeyin sonra pisman olmayin.Merhaba kızlar.
Sigara bağımlısı değilim ama dün evde içiyim dedim annem de kokudan anladı sonra çıldırdı tabi bir kez daha içersen sana hakkımı helal etmiyorum dedi.Ben zaten bağımlı değilim ama arkadaş ortamım vs belli ve üniversitedeyim ve içmeden durmam mucize açıkcası kendimede güvenmiyorum ve annem benim için çok değerli onun da sözünü çiğneyemem bana akıl verin anneme ne diyim geri alsın bu sözünü çok ağırıma gitti ve aklımı çok kurcalıyor saçma bi konu olduğunun farkındayım ama yorumlarınız önemli benim için
içme niye içmemen imkansızki.Merhaba kızlar.
Sigara bağımlısı değilim ama dün evde içiyim dedim annem de kokudan anladı sonra çıldırdı tabi bir kez daha içersen sana hakkımı helal etmiyorum dedi.Ben zaten bağımlı değilim ama arkadaş ortamım vs belli ve üniversitedeyim ve içmeden durmam mucize açıkcası kendimede güvenmiyorum ve annem benim için çok değerli onun da sözünü çiğneyemem bana akıl verin anneme ne diyim geri alsın bu sözünü çok ağırıma gitti ve aklımı çok kurcalıyor saçma bi konu olduğunun farkındayım ama yorumlarınız önemli benim için
Bence icmeyin kendinize soz verin. Bu tur seylere hep arkadas ortaminda alisiliyor zaten. Bir dahada kolay kolay birakilmiyor. 46 yasindayim. Bende arkadas ortaminda basladim. Halen daha iciyorum birakamiyorum. Oglum icmiyor mesela cok hosuma gidiyor icmedigi. Annenizden ozur dileyin icmeyeceginize soz verin ona. Anneler affeder.Merhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?